29 Temmuz 2015 Çarşamba

Led floresan 120 cm

Led floresan 120 cm

En Popüler Ürünler En Ucuz Ürünler En Yeni Ürünler. TL indirim 44TL. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Daha önemlisi, klasik floresan ampullerin yaydığı civa buharı ve ultraviyole ışınların zararlı etkileri led floresanda yoktur.


Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Toplam ürün görüntüleniyor. Marketler, fabrikalar, depolar ve ofisler için en ekonomik led aydınlatma! Klasik floresanlardan daha fazla ışık verir. Lütfen satın almak istediğiniz ürünle ilgili isteklerinizi yandaki bölüme yazınız.


Kategoriye bağlı diğer ürünler. LED FLORESAN 1CÜrün kodu : LED FLORESAN 1CM Fiyat:TL. Telif Hakkı Tüm Hakları Saklıdır. Philips Essential 4-29W ELED Ampul arıyorsan site site dolaşma! Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir.


Led floresan 120 cm

Led floresan ürünleri direk 2volt ile çalışmaktadır. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Led Güvencesi Altındasınız. Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır.


Aluminyum dış gövde, polikarbon milky üst kapak tan oluşur. Bunları floresanı takacağınız yere vidaladıktan sonra floresan o parçaya sabitlenmektedir. Burul Grup Elektronik Reklam San Tic Ltd Şti yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel. Kutu içeriğinden bağlantı kabloları Ledreyon.


Led floresan 120 cm

Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık Sorulan. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Komple alüminyum gövde aynı zamanda soğutucu görev yapar. TTTsoket yapısında üretilmektedir.


LED konusunda türkiyenin en büyük firması, led aydınlatma, led panel led şeritleri ve 60xled panel binlerce ürün Oviled. Direkt 2Volt ile çalışmaktadır. Ledli floresanımız 1cm. TL Kdv Dahil 2TL Kdv Dahil İNCELE 58.


VESTEL LED ev ve çalışma alanı aydınlatmaları enerji tasarrufu ve 35. Yüzde Yüz Polikarbon Gövde ve Cam. TSE ve CE Sertifikalı LED Etanj Armatür. Soru cevap: Watt 1cm. Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır.


Firma, kurum ve kuruluşların adres, telefon ve iletişim bilgileri. Rehberde kayıtlı ilan var. Registration is free and easy!


Sabit akım çıkışlı, yüksek verimliliğe sahip LED sürücü. Lümen, Taiwan çipli, iç mekan için kullanıma uygundur. Konu tasarruf ise diyecegim pek bisey yok zira ikisinin ( Led vs.


Florasan ) de arasinda pek fark yok. Avrupada Florasanlar yasaklanma asamasinda cünkü icinde bulunan civa insan sagligina ve tabiki de dogaya cok zararli. Aydınlatmada tasarruf için led ürünleri. Ucuza satın alın 1Cm Led Şimdi. Sepetinizde ürün bulunmaktadır.


Cata Bu markanın tüm ürünlerini görüntüle. Kargo ücreti, aldığınız ürünün özelliklerine (boyut, kilo vs) göre değişiklik gösterir. Benzer ürünler Pcb led etanj armatür 120cm. Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir.


Floresan led etanj armatür 120cm. LED -lysrør Tpå 18W til erstatning af gamle lysstofrør. Den kan med fordel erstatte lysstofrør på 36W. Med Gsokkel og giver et varmt hvidt lys. Online sipariş verilebilir.


Led floresan 120 cm

Ralina Ampul 5watt Led Ampul. Led projektör, led floresan ,ledli sokak lambası,sanayi tipi armatür,benzinlik,kanopi,downlıght, gebze ledli ışıklarla güneş enerjisini kullanarak sıfır elektrik sarfiyatı yıl uzun ömür. LED CEVI NE SADRŽE ŽIVU, što ih čine posebno zdravim za upotrebu u učionicama, bolnicama, kancelarijama,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar