21 Mart 2018 Çarşamba

Tofaş mercekli angel far

Yeşil, mavi ve kırmızı gibi bir çok renk seçeneği arasından dilediğinizi satın alabilir ve aracınızın modifiyesini tamamlayabilirsiniz. Hemen hemen her araba veya motosiklet için ideal bir aydınlatma çözümüdür ve sis lambası, gündüz farı, spot lamba, motosiklet far ve daha fazlası olarak kullanılabilir. RESİM ÖRNEK OLARAK VERİLMİŞTİR. Hampül kullanılmaktadır. Far la beraber far tipine uyumlu şeffaf sinyal lambaları HEDİYE gönderilmektedir.


Siz de reklamınızın burada yer almasını istiyorsanız tıklayınız. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Grande Punto Sağ Far Valeo Marka Çıkma:. Ankara Yenimahalle: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde.


Arka Stop Lambası fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Geçici olarak temin edilememektedir. Bu ürünün yerine tercih edebileceğiniz ürünler. Hatta angel farlar da güzel gidecektir.


Normal farların üzerine yuvarlak angel farları taktınız mı. Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning, Otomobil Dünyasına Hoşgeldiniz. Tornavida, bıçak, fön makinası, falçata yardımıyla Far camını ayırdım, daha sonra reflektörleri kasanın arkasındaki bağlantılarından itekleyerek çıkardım. TOFAŞ ŞAHİN DOĞAN KARTAL UYUMLU TUNİNG FAR SETİ. Sağ Sol Set Olarak Satılmaktadır.


Siyah Zeminli Mercekli Ve Xenon Uyumludur. Angel Far Mercek Sorunsalı Daha Fazla. Aşşağıdaki listede reno, pejo, tofaş tüm marka arabaların ön arka ve sinyal farlarının lambalarının marka ve modelleri yazmaktadır arabanıza far ampul lamba alacaksınız ve hangi markaya hangi ampul takılır bilmiyorsunuz o zaman aşağıdaki listeye bir göz atın. Türkiye’nin en kaliteli ve güvenilir alışveriş sitesi hepsiburada.


Kimileri için araba arabadır. Arka stoplar için daha çok şeçenek var. Spolier: Bagaj üstü ışıklı spolier en çok kullanılan spolier çeşididir. Bagaj üstüne yapılan modifiye göre daha büyük kanatlar takılabilir. Pek çok ürün bir arada olurken, gruplarından ihtiyacınız olan ürünleri seçip, satın alma imkânına sahip olacaksınız.


Satın almak istediğiniz ürün örneğin Xenon Far Kit ise bu gruptan istediğiniz ürünü seçip sepetinize ekleyebilirsiniz. FAR -STOP SİNYAL-SİS AYFAR Tüm Kategoriler. Bunların Onarımı Mümkünmüdür?


Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Megane II Mercekli Farlar 1. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Beyefendi yanlış anlamayın ama tofaş şahin farı açmıyoruz. Paranız çoksa xenon far taktırmaya ne dersiniz?


Xenon far kiti, yaklaşık 1tl civarındadır. Kısa ve uzun ampul tipi Hdir. Aracın orjinal farı söküldükten sonra hiçbir tadilat gerektirmeden monte edilebilmektedir. Locker Paspas,Bagaj Havuzu,Elgard Cam Filmi, Armster Kolçak, Ztech Cam Rüzgarlığı, Türkiye Distribütörü.


Firmamız tüm araçların çıkma farklarının satışını yaomaktadır. Hem Direkt Yanar Hem Çakar Şeklinde Yanar. Bağlantı Aparatları Ürün İçerisinde Gönderilir. COB Ledli Sis ( İÇ KISMI) Beyaz Led Yanar. Ozellikle benim gibi angel eyes far takan arkadaslara bu uygulamayi tavsiye ediyorum.


Farlar uzundayken kisalarda sonmediginden araba gece cok guzel. BMW EGÜNDÜZ LEDLİ MERCEK ÖN FAR SETİ. Sis Lamba Mercekli Ledli,Beyaz Angıllı Mercekli Led Sis Lamba çeşitli avantajlar ve bütçenize uygun ödeme seçenekleriyle otopits. W ile çalışır, 125W ışık gücü verir.


Tofaş mercekli angel far

Bu sitedeki fara bayıldım fiyat çifti 269$ fakat Türkiyede buna benzer bir ürün yok hepsi tofaş çıkması gibi duruyor. Bende mevcut mercekli far. Doğan Şahin Modifiye Far : TOFAŞ BODY KİT:. Yani bir Xenon lambayı alıp aracınıza direk uyguladığınızda verim alamazsınız çünkü Xenon lambalar mercekli camlara ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle sadece lamba olarak değil far komple set olarak satın alınmalıdır.


Xenon Beyinleri konya, Xenon Ampulleri konya. Kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneğiyle oto aksesuar ürünlerini sipariş verebilirsiniz. Tofaş Kapı Altı Işıklı Led Logo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar