21 Kasım 2016 Pazartesi

Yüksek lümen led

Yüksek lümen led

Efsane 1: Yüksek watt değerine sahip LED lambalar daha fazla ışık verir. Lümen kararlılığı bir LED lambanın ilk kullanıldığı zaman verdiği ışık akısının yüzdesel bir değeridir. Genellikle 70’in altına düştüğünde LED lambanın ömrünün sonuna gelinmiştir. Lkuralı) Öte yandan işletme, bakım ve lamba.


Yüksek lümen led

Düşük güçlü, yüksek lümenli ampuller. Enerji tasarrufu ve daha fazla parlaklık sağlayan düşük güce, yüksek lümene sahip ampuller. Philips’in tüm yüksek lümenli ampul ürün yelpazesini deneyin.


LED lambalar, gerek sağladıkları yüksek enerji tasarrufu gerekse de uzun kullanım ömürleri sayesinde ideal bir aydınlatma çözümüdür. Seçilen lambanın lümen değeri ne kadar yüksekse, LED lamba daha parlak ışık verir. Bu hesaplamayı yapıp, en yüksek olana yönelebilirsiniz. North America, Western Europeve Domestic Market ülkelerinde popülerdir. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence altına.


LG Innotek Led markasının Türkiye temsilciliğini üstlenmiştir. Bu lümen değerinde eled bulamazsınız. Genelde yüksek lümenli ledler projektör tipi oluyor. Led chipini soğutmak için büyük büyük soğutucu alüminyum bloklar kullanmak gerekiyor.


Buda ampülün boyutlarını eduy için kullanılamaz hale getiriyor. Led Aydınlatma tasarrufludur. Gözü yormaz ve ortamdaki nesnelerin doğal rengiyle görülmesini sağlar.


Daha önemlisi, tasarruflu lambaların yaydığı civa buharı ve ultraviyole ışınların zararlı etkileri led ampul de yoktur. Standart ampüller watt başına lümen ışık şiddetine sahiptir. LED Lambalar ( Light-Emitting Diode ) lambalar: Yarı iletken madde üzerinde elektronların hareketi ile elektrik üreten LED lambalar oldukça yüksek ömürleri (10saat), sıfır ısı üretimleri ve zararlı madde içermemeleri ile ün salmış durumdalar. LED ’lerin ışık açıları uygulamalarına göre değişiklik göstermektedir.


Açı arttıkça yüksek lümen değerli ampuller kullanılmalıdır. Projektör aydınlatmaları için daha geniş açı ve yüksek lümen değerli ampuller kullanılmalıdır. Bunun yerine daha yüksek lümen paketleri için ticari aydınlatma sistemlerinde güç LED ’lerinin kullanılması kaçınılmaz olmuştur. Pazarın seyrini gözleyen üreticiler müşteri ihtiyaçlarına göre farklı yapılarda güç LED ’lerini pazara sunmaktadırlar. Yüksek lümen 10w led güneş sel ışık,OPTO CO Risen.


Yüksek lümen led

LTD Çin, çin sel ışık fabrika, led sokak lambaları üreticileri, biz yürütülen reflektör fabrikası açtı sel ışık fabrika çin led lamba armatürleri tedarikçisi açtı ve yeraltı ışık tedarikçisi gömülü led olduğunu. Bu sayede hem elektrik faturanız düşer, hem de daha iyi bir aydınlığa sahip olabilirsiniz. Led ampuller, enerji tasarrufu sağlarken ekstra fonksiyonel kullanım sunan çevre dostu aydınlatma araçlarıdır.


Projektörde kullanılan driver uzun ömürlü ve yüksek performanslıdır. TORCH 30W LED AMPUL BEYAZ TASARRUFLU YÜKSEK LÜMEN WATT KingLED. TORCH 10W LED AMPUL BEYAZ TASARRUFLU YÜKSEK LÜMEN WATT KingLED. TORCH 50W LED AMPUL BEYAZ TASARRUFLU YÜKSEK LÜMEN WATT KingLED. Shenzhen Lepower Optoelectronic Co.


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. LEDAY LED AMPUL, üstün kaliteli SANAN Led chipler ve yüksek performanslı, uzun ömürlü sürücüler kullanılarak üretilmektedir. Armatür önünde, ışık geçirgenliği yüksek difüzör kullanılmakta ve homojen bir aydınlatma elde edilmektedir. Jetled LED ampulleri, yüksek teknolojili Ar-Ge laboratuvarlarında geliştirilen en gelişmiş mikroişlemcili tasarımı ile en tasarruflu ve verimli LED ampul olmanın çok ötesine geçerek, bu teknoloji sayesinde sıradan ampullerde oluşan cızırtı ve uğultu tamamen yok edilmiştir.


Resmi kurumların, Okulların, Hastahanelerin, led panel de kaliteyi arayanların tercihi. Ledler Kategorisini Keşfedin. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.


Seçtiğiniz lambanın Lümen değeri miktarı ne kadar yüksek değerde ise, Led lambanın ortama verdiği ışık o kadar fazla olur. Akkor Flamanlı Ampuller için Lümen Değerleri. Yüksek Lümenli LED Far (22) Yüksek Güçlü Parlak Far El Feneri Cree LED 1Lümen 3m Düşme Testi Geçti. Royal Mavi Blue Power Led 3w Cree Chip Lümen yüksek verimli akvaryumnbs.


Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle. TL LED 3W Cree XPE Kirmizi Red 620nm-630nm. Kırmızı Red Power Led 3w Cree Chip Lümen yüksek verimli akvaryum ay.


Yüksek lümen led

Yüksek kalite led smile, Çin led lamp power Tedarikçiler,Ucuz lamp led usb, ile ilgili daha fazla Sarkıt bilgiye Aliexpress. Harici LED Sürücü LM serisi TLED Tüpler dahili güç kaynağı içermez. Uygulama için tavsiye edilen harici sabit akım LED Sürücüler kullanılabilir. Ultra Yüksek Lümen ve Maksimum Maliyet Avantajı Özel tasarlanmış ve patentli çok kanallı pro˙l yapısıyla endüstrinin en yüksek lümenli Tlambasıdır. Power led ler renklerine göre farklı ışık şiddetlerine sahiptirler ve buna lümen denir.


Tasarruf sağlarken ayrıca uzun ömürlü ve çevreyle dost doğaya saygılıdırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar