14 Ağustos 2018 Salı

Balondan avize yapımı

Gerçekten ipten yapılmış abajur ilginizi çekecektir. Balon ve ip kullanarak yapabileceğiniz bu proje ile evinize de şık bir güzellik katmış olacaksınız. Yukarıdaki işlemlerden sonra yeni avizeyi yerine yerleştirebiliriz, proje yapımı tamamlanmıştır.


Balonla İpten Avize Yapımı Gökçe Kurt. Yalnızca balon ve ip kullanarak avize yapımını gösteren video. Ev yapımı bir avizeye sahip olmak için videoyu izleyin.


Bu üçlü ile ne yapıldığını çoğu kişi biliyordur, pek çok kişi de uyguladı hatta bu çalışmayı, ben de bilmeyenler için detaylı olarak paylaşmak istedim. Burda yapmamız gereken lamba takılı olan duy kablo setini sistem içerisine montaj ediyoruz. Farklı şekillerde montaj edebilirsiniz. Balonu şişirin ve alt kısmına, elektrik mekanizası gireceği boyutta yuvarlak olarak işaretleyin.


Eviniz için muhtşeme pratik bir dekor. Merhaba hanımlar sizlerle el sanatları ve hobi kanalı tarafından hazırlanan balondan abajur yapımı veya ipten abajur yapımı videosu ile birlikteyiz. Daha sonra ise içinde balon patlatılır. Videodan da anlaşılacağı gibi balondan abajur yapımı.


Artık sıra bakır borudan avize yapımı nda, telden avize yapımı nda. Mutfakta, salonda, yemek odalarında kullanabilirsiniz. Avize yapımı konusunda yazılan kendin yap sayfalarını incelediyseniz balon ile avize yapımına rastlamış olabilirsiniz.


Evde çok kolay bir şekilde tutkal ve balon ( top da olabilir ) kullanarak dekoratif lamba modelleri yapmaya ne dersiniz. Balon ve İpten Avize Yapımı İpten ve balondan avize yapımı videoda anlatıldığı çok kolay. Sizde salonunuzdaki avizelerden sıkıldıysanız bu avizeyi yapabilirsiniz.


Aynı tarzda avize ve abajurlarımızı balonlardan da yapabiliriz. ABAJUR, balon, formika tutkal. Nasıl yapıldığına bakalım. Biz de bu modaya uyalım dedik ve denemeye karar verdik. Ama yine de metodu öğrenmiş olduk ve ev yapımı tutkal yapmayı başardık.


Balondan avize yapımı

Chil çocuk, eğlence, enjoy. Evde balondan abajur yapılışı ile ilgili bu yazımda paylaşacağım anlatımlı video sayesinde sizde kolay bir şekilde balon yardımı ile harika abajurlar yapabileceksiniz. Evde basit ama güzel bir avize yapımı için sizlere bir fikir vermek istiyorum.


Gerekli olan malzemeler sadece bir balon ,ip ve tutkal. Reklamlar Evlerimizin ışık kaynağıdır lambalar,avizeler. Her evde çok sayıda bulunr. El Yapımı Kadın ve Çocuk. El emeği olan ürünlerin manevi değeri de eklenince bir.


Ameliyatla Erkek Olan Rüz. Ben de bu konuyu detaylı bir şekilde araştırdım ve size ilham verebilecek dantelden avize modellerini topladım. Tane abajur yapımı fikri. Abajurlar çok farklı malzemeler kullanılarak gerçekleştirilebilir. Gelin birbirinden ilginç üç tane abajurun nasıl yapıldığına beraber bakalım.


Malzemelerimiz: Tutkal, sim, ip, plastik bardak ya da evdeki pet şişelerin alt kısmı, istediğiniz boyutta balon. Evde Balondan Dekoratif Lamba Yapımı – Balondan Avize Çalışması Daha önce size balondan dantelli kase yapılışı ile ilgili bir çalışma paylaşmıştım. Balonu şişiriyorsunuz, danteli balonun üzerine yapıştırıp, dantelin donmasını bekliyorsunuz. Balondan abajur yapımı veya ipten abajur yapımı videomuz hazır.


Balondan avize yapımı

Daha iyi hizmet vermek için bu websitesinde çerezler kullanıyoruz. Pencereli örgü fiyonk yapımı. Mahi Karapınar yıl önce, 11:07. Daha önce birçok kendin yap tasarımı gördüm ve birçoğunu uyguladım ama hiçbirini bu gördüğün tasarım kadar beğenmemiştim. Balon şeklinde kıvrılan tel kafes ve kumaş ile bebek odaları için yapılmış şirin bir avize belki de abajur modeli.


Balon ve ipler kullanılarak uygulayabileceğiniz farklı ve hoş bir abajur yapımı … Türkçe anlatımla videoyu izleyerek siz de kolayca yapabilirsiniz. Ama bu sefer evdeki çok basit nesnelerle odalarınızın dekorunu değiştirecek şık tasarımlar oluşturabilirsiniz. Tutkal ve Balon yardımı ile yapılan Dekoratif süs Toplar ile salonun bir köşesine yerleştireceğiniz Şık ve modern bir süslü Ağaç dalları süsleme yapabilirsiniz.


Resimli anlatımda detaylar gösteriliyor. Bu yöntem Evde yapılan İple Avize çalışması içinde kullanılıyor. Linke tıkladığınızda yapılan Avizeyi görebilirsiniz. Kırmızı İle Uyumlu Renkler. Learn how your comment data is processed.


Ayakli Abajur Modelleri. U dqn Mhp wowm - Maxresdefault. Kağıtlardan yardım alarak hazırlayacağınız el yapımı avize modelleri ile mutfağınızı, salonunuzu süsleyecek, evinize harika bir görünüm kazandıracaksınız. Eski Kot Pantolondan Şort Yapımı Modelleri.


Balondan avize yapımı

Kendin yap, Bricolage ve Elişleri hakkında daha fazla fikir görün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar