6 Nisan 2021 Salı

Zenon farlar

Diğer farlara göre oranında daha fazla gün ışığına yakın bir ışıması bulunur. Bu nedenle xenon farlar , standart farlara kıyasla sürücülere daha net bir aydınlatma sağlar. Teslimat adresinde yanlışlık yapmanız ürünün size istediğiniz sürede gelmesine engel olabilir. XENON ve Bi- XENON Farkları. Alışveriş öncesi sipariş edilecek ürünle ilgili geçerli bilgi her zaman için ilgili mağazanın web sitesinden alınmalıdır.


Zenon farlar

Işık dağılımının iyi olması için mercekli elipsoidal projektörler kullanılır. Xenon ampulün uzun ısınma süresi nedeni ile uzun farda halojen far reflektörü ve ampulü kullanılır. Xenon farların ışık dağılımı düzgün ve keskindir. NOT: led xenon olmayan BMW Fmodelini, orjinaline uygun olarak led xenon aydınlatma yapmak isterseniz, yeni almanız gereken farlar ile birlikte bin lirayı gözden çıkartmanız gerekiyor. ABİ BİZ UCUZA HALLEDERİZ” diyenlere kanmayın, arabanız garantiden çıkar ve yangın ile sonuçlanabilecek durumlar yaşanabilir.


Far filmleri tercihe göre şeffaf ya da renkli olabilir. Ampulün eskimesini geciktirir ve far ışınlarının yolunu ayarlayarak daha iyi performans göstermesini sağlamaktadır. Bursa Osmangazi: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. Bazı xenon farlarda kullanılan civa gibi metaller insan sağlığı için sorunlar oluşturmakta.


Siparişler (4) DIC Car lights Factory Store. Aksine xenon sistemi daha az enerji tüketir. Xenon çift işlevli yönlü farlar halojen farlardan iki kat daha güçlüdür, daha rahat bir sürüş sağlar ve gece ve olumsuz havalarda kusursuz görüş kabiliyeti sunar. Bu farlar , düşük hızda seyrederken virajların içini daha geniş bir açıyla aydınlatan statik viraj aydınlatmasıyla kombine edilebilir. Arkadaşlar xenon farlar aküden yer gibi bir muhabbet duydum.


Bu duruma göre araca sonradan takılan daha doğrusu far ayarını otomatik yapmayan motorsuz xenon farların muayeneden geçmesine izin verilmemektedir. Xenon lambalar, standart Halojen lambalara göre 3‘e kadar daha fazla gelişmiş bir görünüm sağlamaktadır. Bi- xenon far : Çift işlevi olan bu far , hem kısa hem de uzun far ışığını bir xenon ampulüyle bir elipsoidal projektörden üretebilmektedir. Gelişen teknoloji sayesinde ateşleyici entegre edilmiş xenon ampul ve balast kullanılan bi- xenon farlar çok daha kısa sürede tam performans gösterebilmektedir. Ayrıca Bixenon farlarda uzun hüzmelerde xenon olduğu için iç taraftaki farlar Curve Light olarak sinyal verildiğinde veya direksiyon açısına göre derece yanları aydınlatmaktadır.


Zenon farlar

Bu da görüşün daha verimli olmasını sağladığı gibi karşı yönden gelen sürücüleri de rahatsız etmez. Işığın yüksek parlaklık değerlerinde çıkması, gece yolculuklarında yol detaylarının daha. Gözleriniz ne kadar iyi görüyor olursa olsun gece trafiğe çıkmak çoğu zaman stresli ve yorucudur. Bi- Xenon HID farlara sahip Ford Aydınlatma Teknolojisi, yolun seyri nasıl olursa olsun sizi güvende tutmak üzere tasarlanmıştır.


Diğer sürücülerin gözlerini kamaştırmadan yolu görmenize yardımcı olur. Bu sebeple projektör (mercek) tip farların kullanımı mecburidir. Orijinal zkv bi- xenon farları bulmak zor değil. Fiyat olarak ise Araç markasına göre ikinci elde maalesef normal diyeceğimiz rakamlar.


Zenon farlar

Sıfır ise euro bazında olunca yapacak bir şey yok. Ancak kaliteli farların tercih edilmemesi durumu da aynı şekilde kişilerin tekrar baş etmesi gereken sorunların ortaya çıkmasına sebep olacaktır. Merceksiz, far yıkamasız ve otomatik far seviye ayarı olmadan xenon kullanmak tehlikeli, trafik etiğine ve TÜV muayene kriterlerine aykırıdır.


Basınçlı far yıkama sistemi yok ise far camı kirlendiğinde ışığı net dağıtamaz. Zenon Far Çeşitleri ve binlerce oto elektrik ürünü otomarketim. Normal mercekli far ile xenon merceğine sahip far arasında fark vardır. Xenon Far Fiyati fiyat avantajını yakala!


Fakat arabanizda xenon far var ise aitm yonetmeligine göre otomatik far yukseklik ayari olmasi gerekiyor. Yani zeminin durumuna göre farin kendini ayarlayip karsidan gelen kisilerin gözunu almamasi gerekiyor cünki xenon far cok kötü göz aliyor. FSI aracımı bu gün muayeneye götürdüm. Araçta standart olarak normal far varken benden önceki sahibi Xenon takmış. Ledlerde patlama olasılığı neredeyse ömür boyu.


Dolayısıyla Mercekğin ve Balastın(Gen 5) markasıda Hella dır. Aracınızın orjinal (oem) xenon far seçeneği varsa öncelikle bunu uygulamaya çalışın, projektör montajının zorlukları, kitlerle ilgili yaşanan kalite ve dağılım problemleri yerine orjinal xenon fara ödediğiniz yüksek bedelin karşılığını mutlaka alırsınız. Zenon Farlar Sisli Havalarda Ölüme Davetiye Çıkarıyor Oto elektrik ustası Şahin Toy, yağmurlu ve özellikle sisli havalarda araç kullanan sürücülerin farlarının ve sis lambalarının. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.


Araçlarımızın far kısmında cam bir tüp içerisinde bulunmaktadır. Bu tüplerin içerisinde de basınçla doldurulmuş ve sıkıştırılmış xenon gazı vardır. TL Vergiler Hariç: 3398TL. Sizin için Seçtiklerimiz. Veya başka bir kimlik sağlayıcısıyla giriş yapın.


Far yuva kapağının tam orta kısmına, xenon far kablosunda bulunan siyah plastik tıpa genişliğinde bir delik açılmalıdır. Fardaki ampul hafifçe çevrilerek yerinden çıkarılmalıdır. Bu işlemden sonra ampul soketten de sökülmelidir. Fakat karşıdan gelenin gözünü daha çok rahatsız edebileceğinden dolayı far ayarı daha çok önem kazanır.


Xenon aydınlatma sistemi özellikle mercekli farlarda kullanılması gerekir. MERCEKLİ zenon far yaptırıyorum. Giriş Yapın veya Üye Olun. DOĞA SPORLARI OFF-ROAD KARAVAN DÜNYASI İKİ TEKER NAVİGASYON VE HABERLEŞME FOTOĞRAFÇILIK GEZGİNİN DÜNYASI GENEL KONULAR YARDIM İLETİŞİM.


Bu sebepten dolayı Xenon bulunan araçta far yıkama olma zorunluluğu vardır. Muayenede de arkadaşların dediği gibi sonradan takılan Xenon kitlerin sökülmesi istenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar