25 Mayıs 2016 Çarşamba

Soğuk beyaz led

Soğuk Beyaz Led modelleri ve en ucuz fiyatı. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. LED ’lerde veya armatürlerde beyazın tüm tonları karışmış durumda: Tek bir enstelasyonda sıcak beyaz , saf beyaz ve soğuk beyaz. Diğer taraftan aynı fenomen ayrı ayrı sıcak beyaz , doğal (saf) beyaz ya da soğuk beyaz olarak pazarlanan ürünler için de geçerli.


IP6 toz ve su geçirmez. Kendinden 3M çift taraflı yapışkan banta sahiptir. V DC modeli Ledde bir, 24V DC modeli Ledde bir kesilebilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Soğuk , beyaz ışık rengi olan LED aydınlatmalarda, DC W güç kaynağı ile kullanılmalıdır. LED ışıklar ise adet AA kalem pil ile çalışır. Neon ışıklı hortum LED modellerin güç kaynağı W olup, gerilimleri ise 2V sahiptir. Sıcak beyaz LED aydınlatmanın güzelliğini deneyimleyin.


Soğuk beyaz led

Düşük bir renk sıcaklığı daha sıcak, rahatlatıcı bir ışık üretirken, yüksek renk sıcaklığı daha soğuk , enerji verici bir ışık yayar. Philips LED teknolojisi, alışkın olduğunuz ışık. Led ve daha fazlası eroldenizcilik. Yukarıda belirtilen özellikler metre şerit LED için geçerlidir. Esnek PCB üzerinde doğrusal ışık kaynağı.


Dayanıklılık ve uzun ömür. Adet Kırmızı LEDAdet Sarı LEDAdet Yeşil LEDAdet Mavi LEDAdet. Stok Kodu: yp1_STORIALUCA 002. EDuylu Led Lamba 2Volt.


Soğuk beyaz led

BU ÜRÜN HAKKINDA AÇIKLAMA YA DA TEKNİK BİLGİ BULUNMAMAKTADIR. Satın almış olduğunuz ürünü kullanım ve kurulum kılavuzunda yer alan talimatlara göre kullanabilirsiniz. Eled ampul soğuk beyaz ürünü sunuyor. Ama internetten sitelerine baktığım da soğuk beyaz değilde sadece beyaz yazıyor.


LED AMPUL ürünleri Yatmalzemeleri. Tüm LED wallwasher ürünlerimiz iki yıl garantilidir. High Power Mercekli Led Alüminyum soğutuculu kasa sayede su yüzeyinde ısınmaya sebep olmaz. Adaptörü kutu içeriğine dahildir.


Bridge Lux Chip 2Lümen yüksek verimli akvaryum aydınlatma power led. Sera Aydınlatma power led. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz.


Resim – Farklı renk sıcaklıklarında aydınlatma yapan lambalar. Resim – Nerede hangi renk sıcaklığı olmalı (konforlu renk sıcaklığı). K Beyaz White Power Led 3w gün ışığı Epistar Chip 2Lümen yüksek verimli akvaryum aydınlatma power led.


Yapay ışık kaynaklarında en çok LED ’lerde istenilen Kelvin derecesinde renk sıcaklığı üreten ürünler bulmak mümkündür. Watt 1Lumen Power Led. Acil durum ışığı ve tezgah üstü aydınlatma amacıyla kullanılabilir.


LED ’li Aydınlatmada CRI Nedir ve Ne Kadar Önemlidir. Masterled ampullerinin renkleridir. Led Şeritled kullanım alanlarının başında tabelalar gelmektedir. Tek-İş Metre Şerit Led Sıcak Beyaz. Bauhaus Tween Light 4xLed Işıklı Şerit Kiti.


Projektör Lambalar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Bazıları, LED ampullerde beyaz ışığın daha parlak olduğunu daha fazla. Ledler standart olarak lenssiz kullanıldığında 1derece ışık açısıyla dağılır. LED Çift-Pimli Işıklar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Sepetinizde daha fazla ürün yok. Genel kullanım alanları için uygundur. Konut, kütüphane, lokanta gibi yerlerde kullanılır.


Termal olarak LED ’lerin soğuk tutulması için alüminyum pcb veya alüminyum soğutucu kullanılmaktadır. Abajur, avize ve lambader gibi aydınlatma üniteleri için Evidea. En ucuz aydınlatma modelleri kapıda ödeme fırsatıyla sizlerle.


Soğuk beyaz led

Ancak maviye kaçan soğuk renginden hoşlanmadığımdan sıcak beyaza döndürmeye ve daha geniş çaplı bir aydınlatma için şerit led kullanmaya karar verdim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar