23 Mayıs 2016 Pazartesi

Lazer ışık çeşitleri

Tekrar –birleşmeyle pompalanan. Fiber lazer , dalga boyu aralığı, verim, yoğunluk, güvenirlilik ve benzersiz performans parametrelerinden dolayı lazer teknolojilerinde kullanılabilir. Uygulamanın başarıya ulaşması için, cilt ve kıl tipine uygun lazer e Diyadinnet. Aynı fazda ışınım veren ışık kaynağı. Arkadaşlar merhaba bugün sizlere lazerin ne olduğu , lazerin çalışma prensibi ve elektroniği, lazer çeşitleri ve bunların özellikleri anlatılacaktır.


Lazer ışık çeşitleri

Ayrıca tek dalga boylu ,eşfazlı ve tüm dalgalar birbiri ile uyumlu olan bir ışık hüzmesi oluşturan bir aygıttır. Tek renkli, oldukça düz, yoğun ve aynı fazlı paralel dalgalar halinde genliği yüksek güçlü bir ışık demeti üreten alet. Biz bu yöntemlere genel olarak foto epilasyon diyoruz.


Foto epilasyon, yoğunlaştırılmış ışık kaynaklarıdır. Normal ışık her yöne dağılırken, lazer ışını dağılmaz ve odaklanabilir, sapma toleransı yok denecek kadar azdır. Mezoterapi ile Leke Tedavisi. LAZER EPİLASYON ÇEŞİTLERİ. Bayanların istenmeyen tüylerden kurtulmak için tüy köklerinin lazer ışığı ile yakılması ve yok edilmesi işlemine denir.


Günden güne teknolojinin gelişmesiyle. IPL gerçek lazer ışık kaynağı değildir. Işığın dağılması sebebiyle kıl köklerini tam olarak tahrip etmeyip sadece zayıflatır ve çok sayıda seans gerektirir. Yoğunlaştırılmış ışık sistemleridir.


Bu tip lazerlerde kırmızı ışık kıl içindeki melanini hedefler. Laser dışındaki ışık kaynaklarının atomları eksite olduktan sonra kendiliklerinden dezeksite olurlar. Bu dezeksitasyonlar atomların değişik seviye çiftleri arasında olur, bu yüzden yayınlanan fotonlar aynı frekansta olmazlar. Akan Meteor Led Modelleri Yeni Nesil Şık Süsü aydınlatma Çeşitleri ,Led Akan Meteor Led Ürünleri Aynı gün Kargo İmkanı İle Sitemizden Alabilirsiniz. Montaj ve taşıma teknolojisinde kullanım.


Karşılıklı sensör, reflektörden yansımalı sensör veya yansımalı ışık tuşu olarak üretilmiştir. Fotoepilasyon, flash lamba teknolojisi, mavi ışık vb şekilde adlandırılan bu yöntem lazer değil, yoğunlaştırılmış ışıktır. Kılı yok etme gücü olmadığından uygulamadan sonra kıl bir süre sonra incelerek tekrar çıkar. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Tüm lazer tiplerinde ortama, atomları uyarılma eşiğinin üzerine çıkarmak üzere enerji pompalanır.


DIOT, ALEXANDRİTE, Nd:YAG, RUBY lazerler. Laser ışığı ise yüksek genlikli, aynı fazda, birbirine paralel, tek renkli, hemen hemen aynı frekanslı dalgalardan ibarettir. Epilasyon ve damar tedavisinde kullanılır. Laser , Frekans spektrumunun mikro dalga bölgesinde tatbik sahası bulan maser’in optik dalga bölgesindeki benzeridir. Günümüzde en çok kullanılan lazer çeşitleri.


Lazer ışık çeşitleri

Diyot Çeşitleri ve Kullanım Alanları Temel elektronik serisi yazılarımızda bu sefer diyotu öğreneceğiz. Diyot, elektrik akımının yalnızca bir yönde geçişine izin. Ortaya çıkan ışığın bir lens ile bir araya toplanması ile lazer ışık. Işık Saçan Diyot (LED) Nedir? Koyu renkli ve kalın tüyler ısıyı daha.


Fotosensitiviteye ( ışık duyarlılığı) sebep olan yüksek doz A vitamini alanlar ve Sistemik Lupus Eritematozis (SLE) gibi hastalıkları olanlarda lazer epilasyon yapılmaz. Bu durumda farklı dalga boylarında atışlar yapabilen cihazlara ihtiyaç duyulmaktadır. Vücuda zararlı ışık radyoaktif ışıktır. Aynı zamanda foto epilasyon cihazları lazer cihazı değildir bu nedenle lazer çeşitleri içinde sayılmamaktadır.


Cilt Lekelerinin Çeşitleri. Pigmente lezyonlar: Epidermal pigmente lezyonlar: Lentigolar, kafeola lekeleri,. Bu amaçla bir çok lazer kullanılmaktadır. Güneşten gelen ultraviyole ışığı veya kuvvetli lambalardan yayılan ışık , deride pigment üreten melanositleri uyarabilirler.


Fakat ağda yapıldığı zaman daha. Lazer çeşitlerinden en etkilisi. Kırmızı renklidir ve çıplak göz ile görülebilir. Cilde girebildiği derinlik 1-2mm kadardır.


Aynalar veya fiber optikler, genellikle, işin içine odaklanan bir merceğe tutarlı bir ışık demetini yönlendirmek için kullanılır. Bu ışık karşı yüzeyde noktasal bir hal alır. Bu sayede ikinci referans noktanızı cihaza tanımlayabilirsiniz. Genellikle iç mekan ölçü.


CTP sistemlerde kullanılan kalıplar farklı özelliklere sahiptir. Termal lazer kullanan sistemlerin en büyük avantajı. Uyarılmış ışımada, ortaya çıkan bütün fotonların aynı doğrultu, frekans ve fazda hareket etmesi nedeniyle elde edilen ışık şiddeti çok yüksektir.


Lazer ışık çeşitleri

PRP yöntemini tek başına veya lazer , radyofrekans, ışık tedavi yöntemleriyle birlikte uygulamak cildin çok daha iyi hale gelmesini sağlar. Sarkmada azalma, kırışıklıklarda hafifleme, yüzde aydınlık ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar