24 Mayıs 2016 Salı

Yangın kapı kilitleri

Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Häfele kapı kilitleri ile görsel ve işlevsel gereksinimleri en iyi şekilde karşılayacak ve güvenliği sağlayacak geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. Ayrıca Panik bar’a acil çıkış kapı kolu’ da denilmektedir.


Yaptığımız bir kaç kapı örneğini sizlere resimlerle göstermek isterim. Bu ürün sayesinde kapılarınız en ekonomik şekilde otomatik kapanan kapıya dönüşecektir. Resimde görülen ürünlerin fiyatıdır.


Panik kaçış donanımları ahşap, alüminyum, sac kapılarda. HOKK KILIT SANAYİ ve TİCARET A. GÜVENLİK ve HUZUR kapınızda. Ofis yangın dolabı kilitleri parmak izi satış sonrası dosya iki kapı dolap kilitleri. Malzeme olarak alüminyum, paslanmaz çelik.


Yangın kapı kilitleri

Uzun süre kapı kilidiyle uğraşmak zorunda kalan hırsız için yangın kapısı kilit sistemi caydırıcı olmaktadır. Kaliteli olmayan kilitleri de açmak kolaydır. Bu kodlar dünyanın her yerinde aynı olduğu için siz yeşil isteyip kırmızı gelmez. Dorma Kaba yüksek güvenlik bareli mm. Manyetik kapı kilitleri ağırlıklarına göre değişiklik göstermektedir.


Geleneksel ve kanıtlanmış tekerlek teknolojisini tercih ediyorsanız, mekanik şifreli kilitlerimizi öneririz. Bu ürün grubu, direnç sınıfı V’e kadar tüm ürünler için uygundur. Alüminyum kapı kilitleri ;. Yangın Sertifikalı Kasalar - Yangın Serisi. Kale Panik Bar dış kolu yangın çıkış kapısı dış kolu.


Yangın kapı kilitleri

Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Kapı Pencere Menteşeleri. Montaj,nakliye ve kdv hariç fiyatlardır.


Kilitler, Elektronik kapı kilitleri butonlar ve kartlı, şifreli, parmak izi veya yüz tanıma sistemlerine kontak bağlantı ile bağlanır ve oradan gelen kontak sinyali ile kilidin dilini düşürür ve giriş çıkışa izin verir. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Malezya şeklindedir ve sırasıyla yangın kapı. Kameraların zorunluluğu değişiklik gösterirken hırsız alarmı, kapı ve pencere kilitleri sizin kişisel tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Deprem ve yangın sensörü, gaz kaçak detektörü,.


Yangın kapı kilitleri

Kapalı kapı bu sayede dumanın yayılmasını ve kapalı alanların dışına çıkmasını önleyebilir kapı , manyetik kapı tutucu üzerindeki açma düğmesine basarak elle de. Konutlarda kullanılan kapılar marka ve firmaya göre farklılık göstererek monte edilir. Bizler için önemli olan kapıların kilit için uygun yapıda olmasıdır.


Otel, pansiyon, ve misafirhanelerin oda giriş kapıları, koridor kapıları yangına dayanıklı olmalıdır. DEMKA ÇELİK KAPI yıldır çelik kapı sektöründe faaliyet göstermektedir. Sadece bir kapı denilip geçilsede, bir evin dış kapısı o eve ait ilk izlenimi verir. Kataloğu görmek için tıklayın.


Gövde alüminyum dükümdür. Açıklama Max çalışma voltajı 2Vac, 025A. DKAsansör likidi CE belgelidir. Turnike ve Bariyer Geçiş Sist. Kurumsal şirketlerin, bankaların, hastanelerin, üniversitelerin, darphane, depo, müze ve önem arz eden diğer tüm kurumların öncelikli olarak tercih ettiği.


DEĞERLİ ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ,YANGIN KAPILARININ İ. Vardiya kilitleri , sürgülü kapı kanca kilitler, ahşap kapılar, düz kapı kilitleri , Ahşap kapılar için, Stealth mükemmel sonuçlar, bakır silindir. Okul ve benzeri yerlerde kapı güvenliğini sağlayan sabitleme kilitleri. Karşılaştır (0) Sırala: Göster: KANCA KAPI SABİTLEME KİLİDİ. OKİL KAPI SABİTLEME KİLİT SİSTEMİ NEDİR? Gerok, Mecer, Modelsa ve Rem Market markalarındaki kapı , pencere alarm cihazları, alarmlı güvenlik kilitleri ve uzaktan kumandalı alarm setleri, özel alanlarınızın emniyetini sağlıyor.


Evinize, ofisinize ve yazlık evlerinize yerleştirebileceğiniz bu cihazlar, gelişmiş teknoloji ile donatılmış. Kablosuz Görüntü Aktarım Modülü. Manyetik Kontaklar Pır Dedektörler Sirenler Kamera Sistemleri. Kendinden Yapışkanlı Özel Grafit. Yale Kasa Antalya Yetkili Bayii.


Yüksek Isılarda Şişme Özelliği Vardır. Bariyer , otomatik kapı , yangın kapısı , cam kapı ,garaj kapısı ,seksiyonel kapı ,panjur , kepenk ,sarmal kapı ,otomatik bahçe kapısı , hızlı pvc kapı. Uluslararası akredite edilmiş yangın labaratuarlarında testleri yapılmış “E 1dakika yangın geçirmez” sertifikasına sahip, yangın çıkış kapıları.


Fire Exit Doors Certified as “E 1Minute Fire Proof” by the accredited labratories. Askı aparatı sayesinde kolay montaj. Kod:CKS-9Kaplama: Krom ve Siyah renkler Kalınlık: 8-mm. Camın Üzerinde,Delik Açmak,Kesmek vs.


Gibi Uygulamalara Gerek Kalmadan Çok Kısa Zamanda Uygulanır. DORMA mimarlara ve tasarım ofislerine proje tasarımında birçok alternatif ve çözüm sunabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar