3 Nisan 2019 Çarşamba

Uygun aydınlatma

Uygun aydınlatma

Yetersiz aydınlatma veya aşırı aydınlatma yeterince görmemize engel olur. Uygun aydınlatma için doğru ampul kullanmalıyız. Işık;gözü yormayan,kamaşma yapmayan ampullerden elde edilmelidir.


Uygun aydınlatma

Ampulün üzerindeki güç birimine dikkat etmeliyiz. Her köşeye yayılmış aydınlatma sistemleri ile Evin içinde kullanılan doğru bir aydınlatma için ışık rengi ve aydınlatma üniteleri doğru seçilmelidir. Bir ortamın gözle rahatlıkla gözle görülebilir hale getirilmesi, bu işlem için en az enerjinin harcanması ve sağlıklı bir görme için oluşturulan aydınlatma şekline uygun aydınlatma denir. Mutfak, banyo, yatak odası ve çalışma odalarınızda aydınlatma ve elektrik ihtiyacınıza uygun olanı kullanmak işinizi hayli kolaylaştıracaktır.


Aydınlatma nasıl olmalıdır? Sayfayı Yazdır: Yaşadığımız ortamların uygun şekilde aydınlatılması özellikle göz sağlığımız için çok önemlidir. Bunun için şunlara dikkat etmeliyiz: Göz sağlığımız için, okuyup yazarken ışık sol üst taraftan gelmelidir. Işığın doğru yerde, doğru zamanda ve doğru miktarda kullanılması uygun aydınlatmadır.


Uygun aydınlatma

Tam verim ve minimum enerji ile sağlanan aydınlatmadır. Konu etiketleri: uygun aydınlatma nasıl olmalıdır, uygun aydınlatma nasıl olmalıdır kısaca, uygun aydınlatma nasıl olur, uygun aydınlatma nedir, doğru aydınlatma nasıl olmalıdır, uygun aydınlatma nedir ve nasıl yapılır, uygun aydınlatma , uygun aydınlatma nasıl yapılır, uygun aydınlatma nasıl olmalı, uygun. El aydınlatma ürünlerinde hem bol çeşit bulur, hem de en uygun fiyatlarla sahip olursun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar