1 Nisan 2020 Çarşamba

Turuncu dipsiz ampul

Otomobilinizde görselliğe ağırlık vermek istediğinizde kullanabileceğiniz Amerikan park modülünden, farlar ile aynı anda yanan sarı sinyallere, dipsiz minyatür ampül diye adlandırılan Ttipi park ampülü seçeneğine kadar birçok farklı ürünü hepsiburada. TL (1) arabaaksesuari 95. T10TURUNCU LEDLİ CANBUS PARK AMPULU ARIZA IŞIĞI YAKMAZ.


Ampul fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Otomobillerin T– W5W ( dipsiz ampül ) soket tipine sahip, genellikle park lambalarında kullanılan ampül çeşidi, LED Park ampülleri, Çakarlı park ampülleri, Turuncu park ampülleri, Kumandalı park ampülleri, Buz mavisi park ampülleri vb. Yeni Daha Büyük Görüntüle. Ampül Avize Bahçe ve Dış Aydınlatma Tümünü Gör.


Tamir, Tadilat Gereçleri Matkap Yapı Malzemeleri Dekupaj, Testere, Bıçkı Makinesi Spiral, Taşlama Makinesi Kapı, Pervaz, Kapı Aksesuar Tümünü Gör. T( ?Miniature? international name) Tip Ampül Nedir? Sepette Ürün Ürün ürün yok. Belirlenecek Gönderim Ücreti. Dipsiz turuncu far ampulü.


Turuncu dipsiz ampul

Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. Hocam Tdenilen ampul çift duylu bir ampuldür. Girişi Kayıt Ol Havale Bildirimi İletişim. Power Led Süper Işık Turuncu Renk Led Lamba. Diğer Led Işıklardan Çok Daha Yüksek Işık Vermektedir.


Tüm Volt Araçlara Uyum Sağlar. Araca Göre Park lamabalarında plaka lambalarında tavan lambalarında. Xenon Aydınlatma Bi-Xenon D serisi. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. TL fiyatı ile araba aksesuar marketi farkıyla hemen satın al ! Bu amaçla, lütfen yasal uyarılar kısmındaki iletişim bilgilerimizi bulun.


Turuncu dipsiz ampul

Arkadaslar bana koyu turuncu park ampulu tavsiyesi verirmisiniz? Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Photon Marka Distribütörü. Far Stop Aydınlatma Led ve Ampül Çeşitleri TPark Ampülü ve Ledler.


Uygunluk : Tüm yerli,ithal,marka ve model otomobillerde PARK AMPÜLÜNDE dipsiz Tmodel ampül kullanan araçlarda kullanılacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir. Yakışıklı bu ilandakinin aynısının daha fazla ledli olanı bende var ama normal turuncu dipsiz yani flamanlı ampul kadar ışık vermiyor. Gündüz hemen hemen hiç belli olmuyor. Profil bilgileri Mesajlarını Göster. Tüm Araçlarla Uyumlu Oto Kol Dayama Kolçak Sürgülü Kızaklı.


Araca hiçbir tadilat gerektirmeden monte edilmektedir. DİPSİZ AMPUL TURUNCU DOĞAL CAM. OBM Otomotiv Oto Elektrik Malzemeleri Toptan Satış Noktası, Forza marka ürünler, Aliya oto ampülleri, f. Solda standart sinyal ampulü, Sağda Diadem ampul rengi görülmektedir. Yanarken arada hiç fark yoktur.


Fakat gündüz far içindeki görüntüsü çok farklıdır. Osram Cool Blue serisi sıcak beyaz renkte halojen park ampulu. Tam beyaz renkte w5w dipsiz park ampulu.


Turuncu dipsiz ampul

Turuncu çift duylu ampül mert gibi ön sinyalleri amerikan park yaptım ama uygun ampulu bulamadım. W ampül lazım ama orjinal sinyaller gibi turuncu renkte olsun. Grande Punto, Evo, Linea, Bravo. Arkadaşlar hayırlı günler, Aracımın park ampülleri yerine turuncu ampül taksam görüntüm nasıl olur sizce hoş durur mu?


Ve nasıl bir ampül almam lazım yardımcı olur musunuz bana. FİYAT ARALIĞI ₺ 10- 1200. TL Vergiler Hariç: 6TL. Karşılaştırma listesine ekle. PHOTON TCHROME NATURAL AMBER TURUNCU IŞIK 12V en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz.


PHOTON PTEK DUYLU AMPÜL CHROME NATURAL AMBER TURUNCU IŞIK 12V. UZAKTAN KUMANDALI PARK AMPÜLÜ TDUY RENKLİ ÇAKARLI. HHalogen Far ve Sis Ampülü 12V 65W 13.


ModaCar TTek Duy Model Turuncu Ledli Park Ampülü çeşitleri ve en ucuz toptan fiyatları, taksitle ArabayaServis te. Siparişin aynı gün kargoda! Arkadaşlar aracıma dün ledli beyaz ampul taktım park lambasına dün bişey yoktu.


Kutuplari bamtlayin boyamadan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar