31 Mart 2020 Salı

Torpido led aydınlatma

Torpido led aydınlatma

Ampül Avize Bahçe ve Dış Aydınlatma Tümünü Gör. Araç içi torpido led aydınlatma mı arıyorsunuz? Neon led aydınlatmalar ile otomobilinize şıklık katmak Modacar ile çok kolay!


Torpido led aydınlatma

Hemen tıkla tüm çeşitleri uygun fiyatlar ile al! Arac Ici Led Aydinlatma -torpido Led -fitilli Neon Ip Led Metre 2TL ve ücretsiz kargo ile n11. Led Far fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


Sırada güneşlikler ve bagaj aydınlatması var. Multijet Linea için Led torpido gözü aydınlatması yapımı. Aydınlatma için gün ışığı alüminyum SMD şerit Led , alüminyum şerit led profil ve difü. Benim arabamda da motor suyuna yağ karışıyor.


Ustam yag soğutucusu değişecek dedi değiştirdik. Sanki araçta sıkıntı devam ediyor gibi. Biraz daha kullanıp daha net görmek istiyorum.


Sorun devam ederse üst kapak contası problemli gibi görünüyor. Bildiğiniz gibi MK torpido aydınlatması çok yetersiz ve dışa doğru. Uzun zamandır Buraya birşeyler yapmayı planlıyordum en sonunda Selim Kara Arkadaşımızın bu konuyu yeniden aklıma sokmasıyla bugün hallettim. Bu ledleri torpido kapağının üst taradında havalandırma. Torpido gözü için Adet led kullandım.


Torpido led aydınlatma

Led avize yapımı : Bisiklet için el lambası montaj aparatı yapımı. Basit ve kullanışlı çekmece torpido aydınlatma sistemi. Piyasada bir aralar çok meşhur olan kapı pencere alarm kitlerini hatırlıyorsunuzdur.


Artık bu malzemeyi amacından biraz uzaklaştırarak günlük hayatı kolaylaştırmak için kullanacağız. Zaten basit ve ucuz bi parça. Yoksada en yakın yerden 12v ver bağla. Alıntı: hiko´isimli üyeden Alıntı Güle güle kullanın derim. Siz hangi devreye bağladığınızı belirmemişsiniz, ancak tavan lambasına bağlı çalışsa kullanım olarak daha iyi olur diye düşünüyorum.


Torpido led aydınlatma

Yanıt Yaz : Yazar: Mesaj Konu Arama Konu Seçenekleri. Park lambalarına takılan led hem aracın iç aydınlatma rengine uygun da bulunursa çok orjinal olur. Dediğini yapacam abi teşekkür ederim iyi geceler SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. Yüksek kalitede ve uzun ömürlüdür. Yeni konu açmak yerine buradan sorayım dedim.


Ayrıca bizimde dikkatimizin dağılmasına neden olan bu karanlık torpido gözüne bir aydınlatma projesi gayet mantıklı bir yaklaşım. Vinil, lastik ve kauçuk yüzeyleri parlatır ve rengini yeniler. Arkadaşlar bildiğiniz üzere Led Plaka aydınlatmaları sadece led stoplarla birlikte geliyor ve araca çok hoş bi görünüm veriyor.


Güneşin zararli UV ışınlarına karşı tam bir koruma sağlar. Yağlı tabaka oluşturmaz, yeni formül ile. By erdiin forum Kendi Modifiyeni Kendin Yap. Aydınlatma söz konusu olduğu zaman insanların büyük bir kısmının akıllarına ev ve iş yerleri gelse de oto led aydınlatma konusunda artık çok ciddi çalışmalar yapılmaya başladı.


Aksesuar, yardımlaşma, tecrübe paylaşımı burada! Aracınız için herşey otomarketin. Ayrıca kullanacağınız led bar aydınlatmaya göre güç hesabını yaparak ihtiyaç duyduğunuz trafo veya güç kaynağını da bizden temin edebilirsiniz. PCB Alüminyum Led Bar : Boy : 10cm.


Merhaba akşam üstü böyle birşey geldi aklıma ama şimdi bu torpido üzerindeki LED ’leri anahtar açınca mı yanarsa daha güzel olur yoksa farları yaktığımda yanarsa mı daha güzel olur kararsız kaldım sizce hangisi daha güzel olur ? Sıra geldi LED imiz için uygun delik açmaya. Kaliteli ve Profesyonel Neon İp Led Adaptör ve Ürün Çeşitlerine Sitemiz Üzerinden Kolayca Ulaşabilirsiniz. Araç çakmaklıgına takarak araç içinizi rekli bir görünüşe sokabilirsiniz. Mavi rengi ile gözünüzü yormaz.


Ynt: FDLed İç Aydınlatma Projesi Ynt: FDLed İç Aydınlatma Projesi Arkadaşlar merhabalar. Evde internet olmadığı için tatil başladığı günden itibaren forumlara pek giremiyorum. Tercihiniz parlak ışık kullanmaktan yana ise, tek bir yüzeyden birden fazla ışık yayılmasını sağlayan LED tipi farları da bulabilirsiniz. Led modüller var an babası onlardan bir ad alıp takmak, bir ad led modül bir ad ters buton biraz kablo ile bu iş tamamdır. Ad Soyad: salih karali Yaşadığınız Şehir: 34-İSTANBUL.


Görsel modifikasyon forumunda yazıldı. Grande Punto Dynamic Isı gosterge problemi ve klima problemi. CEMAVCI tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı. Led Aydınlatmalar Neon Aydınlatmalar Neon Dış Aydınlatma Neon İç Aydınlatma Park Ampülleri Park Sensörleri Projektörler Sinyal Lambaları Sirenler Sis Lambaları Zenon. Ayrıca makyaj lambaları ve torpido ve için ledli space almıştım.


Beni forum aracılığı ile aydınlatan ve hangi tip led almam gerektiği konusunda yardımcı olan tüm forum arkadaşlarıma teşekkürler. Cevap: İç Mekan ve Plaka Led Aydınlatma. Karşılaştır Karşılaştır Kumandalı Çakarlı TRGB Araç Park Ampulu.


Kapı Altı Aydınlatma Led.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar