26 Şubat 2015 Perşembe

Tofaş sis lambası ampülü

TOFAŞ DOĞAN KARTAL ŞAHİN SİS FARI LEDLİ BEYAZ TAKIM ADET. Far Lambası Nasıl Temizlenir? Oto LED ampul çeşitlerinden hangisine sahip olursanız olun, far lambasını temizlemek oldukça kolaydır. Bunun için yaygınca kullanılan iki yöntem bulunmaktadır.


Otomobilinizde hem fark yaratmak hem de daha güvenli seyahatler yapmak istiyorsanız, hepsiburada. Xenon tip farlar, standart ampül farlara göre çok daha dayanıklı olmasının yanı sıra daha verimli performansa sahiptirler. HSis Ampülü sadece TL TL olarak Tofaş Fiat yedek parça marketi Aktaş Otodan satın alabilirsiniz.


Toptan fiyatına perakende satış. Sis Lambası ürünleri, fiyatları ve çeşitleri MODA. Aşşağıdaki listede reno, pejo, tofaş tüm marka arabaların ön arka ve sinyal farlarının lambalarının marka ve modelleri yazmaktadır arabanıza far ampul lamba alacaksınız ve hangi markaya hangi ampul takılır bilmiyorsunuz o zaman aşağıdaki listeye bir göz atın.


Araca özel ve üniversal xenon far setlerini, xenon ampul ve yedeklerini, halojen far ve led ampulleri, sofit ampulleri, sis lambalarını ve gündüz ledlerini, dekoratif oto lambalarını, projektörleri ve seyyar lambaları , sinyal lambalarını ve çerçevelerini, stop fren lambalarını ve araç içi lambalarını bu menüden. Aracınıza uygun sis farı modellerini ve çeşitlerini orjinal oto sis farı kategorimizden inceleyebilirsiniz. Keskin ışıklı temiz ve daha uzun ömürlü sis ampulleri satın alabileceğiniz ürünler.


LED Off-Road Sis lambası Watt, Yüksek performans, uzun ömür, Saf beyaz ışık. Volt tüm araçlarda yüksek aydınlatma sağlar. Güçlü ışığı ile çok fonksiyonlu. AliExpress carries many sis lambası ampul related products, including sis , sarı sis , sis lambası led , led sis , oto sis , hb, h, halojen h, sis lambası h3. Quality service and professional assistance is provided when you shop with AliExpress, so don’t wait to take advantage of our prices on these and other items!


En iyi sis lambası ürünleri nerede satılır diye düşünmeyin ? Ucuz ve kampanyalı sis farı çeşitleri Taksitle uygun fiyatlarla. Fiat Linea Sağ Sis Far Çerçevesi Delikli TOFAŞ. Müşteri temsilcilerimiz en kısa sürede size dönüş yapacaktır. Park lambası , Yan işaret lambası , Arka lamba , Sis lambası ve Yedek farlar vb.


Sunulan ürünün niteliği, çok çeşitli farklı araç ve fonksiyonlara uygun olabileceğinden, bunun doğru bir ampul çeşidi olduğundan emin olun. Bu ürünü ilk yorumlayan siz olun. Stok Durumu : Stokta var. Yolculuklarda hayati öneme sahip oto sis lambaları kaçırılmayacak fırsatlarla arabamsekil.


Sis lambaları için: A -Merkezi kilit: A -Ön cam motorları için: A. Ampul fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Sepette Ürün Ürün ürün yok. Halojen sis lambası ve far ampulü.


Belirlenecek Gönderim Ücreti. SUV, 4X ATV, Tekne, bahçe aydınlatma vs. Oto aksesuar ve led aydınlatma toptan ve perakende satış - FSM. Dekor Lamba 12V 2Li Yapıştırmalı Mavi ışık. Tavan Lambası 12V Papatyalı Beyaz.


Oto Aydınlatma Ürünleri, Far Stop İkaz Lambası Sitemizde aracınız için xenon far, LED far, LED xenon, Osram LED ampul gibi oto aydınlatma ürünleri bulabilirsiniz. Oto aydınlatma malzemelerine yer verdiğimiz bu sayfamızda, aracınıza estetik bir görüntü kazandıracak xenon far, LED xenon, xenon ampul , sis farı gibi ürünler bulabilirsiniz. Adet fiyatı olarak belirtilmiştir.


Sorento sıs lamba ampulu adet. Siz ampül tipini not edin sanayide oto malzeme satan yere gidin hemen verirler. Canbus Beyaz Canbus Oto Led Okuma Dome Işık Ampuller.


Oto ampul ve oto led aydınlatma çeşitlerini, en uygun fiyat ve avantajlarla X-tremetuning. Volkswagen Passat BSis Farı Seti. OTO POLİS Çakar Ledli Flaş Lambası. Sliconlu Park ampülü TLed. Fren Çakar Ampülü Çift Duylu MercekLi.


Oto Far ve Lamba Yedek Parça. Orjinal sarı halojen ampul sökülür, yerine beyaz led ampul takılır. Arıza lambası yakan araçlar için paket içerisinde bulunan canbus modülü ampulün üzerindeki fişe takılır. Aracınızı güzelleştirmek adına Geniş ürün Yelpazesi ve uygun Fiyat seçenekleriyle Sizlere Hizmet vermek için Burdayız.


Firmamız Bünyesinde Montaj işlemi Yapılmaktadır. Sis Farı Lambası , Tofaş Doğan Kartal Şahin S SL SLX sonrası tüm modellere uygundur. Bu oto lambaları çakmak çıkışından elektrik alarak ışık verdiği gibi şarjlı veya pilli modelleri de vardır. GOLF ARAÇLAR İÇİN UZUN FAR VE SİS FARI LED AMPUL ÇÖZÜMLERİMİZ DE.


Neon Lamba , Ön Far, Sinyal Lambas ı , Sis Farı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar