16 Şubat 2015 Pazartesi

Araç far ledleri

Araç far ledleri

LED farlar, gece ve gündüz sürüşlerini en konforlu hale getirebilmeyi amaçlayan far çeşitleridir. Led şeritlerinden gündüz ledlerine, far sensörlerinden sis lambalarına, çakmak lambalarından tepe lambalarına kadar yüzlerce ürün, oto aydınlatma lambaları kategorisinde hepsiburada. Sepete Ekle (1) Dreamcar.


Otomobil, Motosiklet ve Aksesuar kategorimizde Far , Lamba ürünlerini bulabilirsiniz. Aydınlatma ürünleri kategorimiz içerisinde bulunan ürün grupları arasında, far sensörleri, gündüz ledleri , led şeritler, oto ampulleri, oto aydınlatma lambaları, araca özel sis lambaları, universal sis. Kredi kartı ve kapıda ödeme seçenekleriyle online satın alabilirsiniz.


Far İçi Angel Neon Halka MorTek renk olarak beyaz yanmaktadır. Dış çapı: Mor 125mmÜrün İçeriği:. Başlıca Hizmetlerimiz Olan Far tamiri , Far temizliği,Stop Tamiri, Far Beyni Tamiri ve Çıkma Satışı, Led Beyni ve Çıkma Satışı , far Mercek Tamiri ve Satışı Ampul Satışı , İkinci El Far Stop işlemlerinizi en iyi şekilde yerine getirmekteyiz. Merkezli olan firmamız diğer iller.


Gunduz ledlerini surekli nasil yakarim ve farlari da beyaz nasil ceviririm ? Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum 18. AFL Far sistemi :AFL sistemi farlarınızı otomatik konuma getirdiğiniz zaman uzun far ,kısa far ,gündüz sürüş ledleri , far yüksekliği,viraj içi aydınlatmaları vs. Karşıdan gelen araç algıladığında kısa konuma gelen farlar araç geçtikten sonra kendini uzun konuma alır.


Deri Dikişli Anahtarlıklar. Transparan Far - Stop Şeffaf Folyolar. Hyundai Elantra 12v ledleri sevmiyor Duyurular. Gündüz ledleri -farları Güneşlik ve Perde çeşitleri Hava Kanallı Folyolar.


Spor Far Grupları Spor Panjurlar Tuning Setler. Merhaba arkadaşlar yurt dışından led-xenon far alacağım arabamda mercekli far var, hangi model almalıyım? Bu ledleri takarken ampül kapağına müdahele gerekiyor bilginiz olsun.


Aynı araç için bende bakıyorum. Far İçi Silikon Neon Led Çift Renk Turuncu Beyaz ( R) 60. Kafama takılanlar ledleri farların içerisine resimlerde görüldüğü gibi yerleştirdim, arkasındaki uyarıda en iyi soğutma için püskülleri dışarıda bırakın yazıyor. Renk Uzaktan Kumandalı Angel Eyes Led Seti. Carisma ön göğüs ledleri 1. ARAÇ FAR KENAR LEDLERİ , ARAÇ FAR KENAR LED AYDINLATMA, en ucuz ve kaliteli olarak sanerticaret.


Birde şu var araç hareket halinde iken dışarıdan normal hava önden arkaya doğru bir akım oluşursa farın arkasında normal sıcaklıkta bir ortam olabilir? Oto far sistemi kapatılabiliyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim sorum şu olacak otomatik olarak farlar yanıyor ancak bazı durumlarda farı kapatmak istiyorsun ancak araç buna müsade etmiyor. Far kolunu sadece bikere çevireceksiniz , Yani parklari yakacaksiniz.


Far yada sis farı açıldığı zaman gündüz ledleri tamamen kapanıyor. Ledleri yakmak için arabayı çalıştırman lazım. Kaşlar ile birlikte far yanıyor o zaman. Araç Modeli: Mercedes-Benz.


Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Bunların dışında cam filmi, xenon far gibi eklemeler yok. Sizce ledleri söküp orjinal sarı lambları takmalı mıyım yoksa bunlar bir sorun teşkil etmez mi? Ford Focus Fiesta Mondeo HLed Xenon Far Bağlantı Montaj Aparatı. Aracınızı seçerek uyumlu parçaları listeleyin.


Araçla Uyumlu Parça Ara Temizle Garajıma kayıtlı olmayan araçlar için uyumlu parçaları kolayca bulun. Nesil Led HTeknolojisi Çift Renk Şimşek Etkili. Gündüz Ledi Beyaz 14cmx5cm İnce Süper Parlak Siyah Çerçeve 12v.


Araç far ledleri

DAYLİGHTS (GÜNDÜZ LEDLERİ ) FAR YIKAMA SİSTEMİ. Detaylı bilgi almak için satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Gilles yazdı: Yok Hasan hocam tereddütte kalmayın farlarınız Plus gelecek fırıl fırıl sağa-sola dönecek Opsiyon listesini düzenleyenlerin hatası bu. Kıvrım kısmı tam anlaşılmıyor far anahtarını konumuna getirip önden daha iyi belli olur. EFFİCİENT DYNAMİCS ( IŞIK PAKET) paketidir.


SİZE DETAYLI GÖSTERMEK İÇİN ARAÇ DIŞI ÇEKİLMİŞTİR. Dergimizi online olarak indirebilir ya da gönderilmesi için talepte bulunabilirsiniz. Led Far fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


Araç far ledleri

Arkadaşlar merhaba,yeni nesil araçlardaki gündüz ledleri çok hoşuma gidiyor,şu far içinde olanlar,araca farklı bir hava katıyor bence. Mersinde uygulayan bir arkadaş buldum mükemmel bir işçilik yapıyor. Birde uzun zamandır farları beyaz ışığa çevirmeyi düşünüyorum sisler dahil,bunun içinde farklı seçenekler sundu.


Normal beyaz ampul ve cree led. Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır. Aracımda bulunan bir butonun sönük yanması sebebi ile içerisindeki ledleri değiştirmeye ve bu değişim sırasında da farklı renklerde Led kullanmaya karar verdim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar