8 Ocak 2018 Pazartesi

Kristal taşlı avize modelleri

Estetik olmaları, modern ve şaşalı bir görünümde üretilmeleri, ürün modellerindeki seçenekler, dekorasyonlarında uyumluluğa dikkat edenler için ideal avize türü olmasını sağlıyor. Minik kristal taşlardan dört halkalı kristal taşlı avize modeli Klasik modeldeki kristal taşlı avizelerde çoğunlukla mum ampuller tercih edilirken, modern avize modellerinde spot ışıklara da yer veriliyor. Genellikle çoğumuzun vurulduğu bir aksesuardır kristal taşlı avizeler. Bütçenize uygun taşlı avize fiyatlarına hemen şimdi göz atabilirsiniz.


Bir avizeciye gittiğimiz zaman o kadar çeşitli avizeler vardır ki hangi birini alacağımızı şaşırırız. Kristal Taşlı Avizeler (Adet Ürün Bulundu). Avizelerde kullanılan camlar, el işçiliği ile yapılmış çok özel camlardır. Tasarım avize modelleri asil duruşu ve tasarımıyla evinize, ofisinize, işyerinize farklı bir hava katıyor.


Ebat ve Fiyat Konusunda Lütfen Bizimle İletişime Geçin. Bu ürüne yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın. Ankara sitelerde avize imalat ve satışı yapmaktadır. Modeller Hakkında Bilgi Almak İçin Lütfen İletişime Geçiniz.


Kristal taşlı avize modelleri

Birinci kalitede kristal taşlar kullanılan ve salon gibi daha gösterişli alanlarda kendine yer bulan modeller , avizenin fiyatına etki edebilir. Bunların dışında kafes avizeler, çatal boynuz avizeler,. Siyahı ve kırmızı severlerin ilgisini çekecek tarzda bir avize modeli olan Kırmızı renkli modern kristal taşlı avize modeli ,dikkat çekmeyi de severlere hitap edenlerden. SEVAL KRİSTAL TAŞLI AVİZE (Lİ-LÜ-LÜ-5Lİ) DİĞER MODELLERİMİZİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ. Avize Marketim Havuzlu Kollu Kris.


Resimlerde de ayrıntılı olarak göreceğiniz kristal taşlı modern avize modelleri sizin de ilgi alanınıza girdiyse dekorasyonunuzda kullanarak son derece başarılı bir dekorasyona ilk adımı atabilirsiniz. Hem modern hem de lüx görünümü en iyi şekilde sağlamış olacaksınız. Taşlı avize modellerinin duvarda çıkardığı şekiller, yansıttıkları loş ışıklar, evlerimize hem daha zarif hem de ve sıcak bir görünüm katar. Geçmişten günümüze uzanan avizeler, yıllardır tahtını koruyor.


Kristal taşlı avize modelleri

Hemen hemen her evde, her salonda karşımıza çıkan avize modelleri ,. Ev dekorasyonunda avize modelleri araştırması yapılırken diğer eşyalar ile bütünleyici olmasına dikkat etmekte yarar var. Modern çizgiler ile hazırlanmış olan bir salon için modern tasarımlara sahip olan seçenekler tercih edilmeli. Model araştırmasını yaparken fiyat araştırması da önemlidir. Orjinal kristal taşlı ve incili kare dikme düğme. Altın ve gümüş renkleri mevcuttur.


Geçerli fiyat adet düğme içindir. Dairesel kristal taşlı antre avize : Geniş antreleriniz için bir çok farklı model avize yerine, resimde gördüğünüz zarif tasarımlı tavana asılı antre aviden ikili veya üçlü şekilde kullanabilirsiniz. Kullanışlı, estetik ve dayanıklı olması ile dikkat. Fırsatları Kaçırmadan Hemen Ürünleri İncele ! Evlerimizin her bölümünün ortak ihtiyacıdır avizeler.


Salonlardan banyoya kadar her yerde mutlaka bir aydınlatmaya ihtiyaç vardır. Avizeler sadece aydınlatma amaçlı olarak kullanılmaktan çıkmıştır geçmişte aydınlatmak için tek bir ampul yada flüoresan kullanılmaktaydı. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Sepete Ekle Alışveriş Listeme Ekle.


Karşılaştırma listesine ekle-. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. TL Trendyol Favorilere ekle menu. Günümüzde en çok tercih edilen avize modelleri arasında gösterilen kristal avize modelleri , sarı ve beyaz başta olmak üzere farklı renk seçenekleriyle üretiliyor.


Kristal taşlı avize modelleri

Gayet şık ve lüks gözüken kristal taşlı avize modelleriyle salonlar çok daha estetik bir dış görünüme kavuşuyor. Siz de genel dekorasyona uygun size özel avize modelleri ile yaşam alanlarınıza değer katın. Oval kristal camların kullanıldığı tasarımda isteğe özel olarak düz camlar da kullanılabiliyor. En şık, tarz ve uygun fiyatlı aydınlatmaları satın al.


Taşları kristal cam, az kullanıldı. Dekor değişikliği nedeniyle satışta. Lambaderler önceden bir kaç modelle kısıtlı iken günümüzde ayaklı lambader metal lambader modelleri.


Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Sürekli yenilenen avize modelleri ile en güncel avize modelleri uygun fiyat ile avizelerburada. Yorumları oku (0) Yorum yaz. Cam avize model detaylarına giderek özelliklere bakabilir ve diğer cami avizeleri ile karşılaştırabilirsiniz.


Hem kristal hem de cam olanlardan ayrı ayrı bahsedeceğiz. Bol taşlı şıkır şıkır olan bu tasarımlar bir harika. Ev dekorasyonunun her bölümünde özel bir yeri bulunan aydınlatmalar günümüzde çok daha modern ve şık bir çizgide ilerlemektedir.


O nedenle avize modelleri arasında en fazla çeşitlik salona ayrılmıştır. Oturma odası veya yatak odasından daha farklı ve büyük bir avize seçmelisiniz. Salonlara genellikle taşlı ve sarkık avizeler seçilmektedir.


Zara Home Çarşaf Modelleri Bayanlar için ev dekorasyonu çok önemlidir. Güzel bir ev dekorasyonu her zaman çok eşyayla sağlanmaz. Duşakabin Perdesi Modelleri Her banyoda duş kabini olmayabilir. Duş teknesi olup da camı olmayan duşlar da olabilir. Anasayfa MODERN AVİZE LEDLİ KUMANDALI AVİZE Yağmur kristal taşlı RGB Ledli kumandalı avize.


Resmi büyüt Resmi büyüt Resmi büyüt Yağmur kristal taşlı RGB Ledli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar