18 Ocak 2018 Perşembe

Gündüz farı yapımı

Gündüz farı yapımı

Hepsini görmek için tıklayın. Ledli gündüz farı yapımı ve led tavsiyesi Duyurular. Yap desen bi far takamazlar, eleştiriye gelince çene dizlerine kadar iner. Gündüz farı yapımı (r125) 2. LED farlar , gece ve gündüz sürüşlerini en konforlu hale getirebilmeyi amaçlayan far çeşitleridir.


Gündüz farı yapımı

Otomobil kullanıcıları tarafından gündüz farı olarak bilinir. Ne kadar boş beleş insan var amk. Bu işler yapmak için yapılmaz, heves var, istek var, merak var, kendi yaptığın ve ortaya koyduğun işin sonunda haz duyup, baktıkça mutlu olmak var. Le PCB kartları, soğutucu, sürücü, termal pasta birçok parçanın lehim ile birleştirilmesiyle yapmıştım. Yahu bi bakmışım lehim yapmayı bu farlar sayesinde öğrenmişim.


Ama şimdi anlatacağım bu değil çok çok basit. Sadece bir matkap ihtiyacı var. Forumda yer alan üye yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Ve watt tan oluşan ledlerdir. Yani parklar yanınca gündüz farı nın akımı 7v a düşüyor ve kısık yanıyor.


Yukarıdaki resimde numaralı uç parklara giden kablo. Yani sisler deki gündüz ledleri ile parklar aynı anda yanacak. Resimdeki numaralı uç ise numaranın diğer kısmı.


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Montaj yapılması için tampona punç ile delik açılması gerekir. Daha önce TA için çift power ledli gün ışı renginde gündüz farı yapmıştım. Lütfen bi el atın bakalım.


Yani tam gündüz farı olarak görev yapacaktır. Sis Kapakları çıkarttım ve kablonun geçebileceği küçüklükte bir delik en dip kısmına matkap yardımıyla açdım. Bu da aracınızın akü ve elektrik tesisatını yormaz, ayrıca trafikte fark edilirliği arttırarak olası kaza riskini azaltır. Yerleri bencede iyi değil abi sence nereye takalım ? Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Ne normal elektrikçiler nede servisler takar çünkü özel yapım bu. Yaris Sis Bölümüne Led DRL yapımı. Abi onatça da görmüştüm yaris gündüz farı fiyatı tam hatırlamıyorum ama 5tl civarı bir şeydi.


Takıldığı yerde tampondaki ızgaraların üst köşeleri olduğundan güzel durmuyordu. Bu hem çok daha ucuz hemde çok daha güzel olmuş. Mesaj göndermeye başlamak için kayıt olmanız gerekebilir. Mesajları görüntülemek için forumlara girebilirsiniz.


Dacia Duster Sustalı Anahtar Yapımı. Güvenlik İçin : Öncelikle güvenlik için gündüz sürüş farı kullanılması hayat kurtarabilir. Kullandığınız malzemeler ve yapım aşamasıyla alakalı biraz daha detaylı bilgi verirseniz daha faydalı olur. Sis Farı Kapağına El Yapımı Drl Ve Sinyal - Aksesuar ve Modifiye. Farlar kapalı iken gündüz ledleri yanıyor farlar açıkken sönüyor.


Geceleri bazı polisler gündüz ledlerine ceza kesiyor. Kapalı iken de kötü görünmüyor. Bazı sitelerde far yapımı ile ilgili yazılar var. Bu ürün bana bu projelere yakın bir ürün gibi geldi. Zaten fazla kurcalamaya gerek bile yok.


Tek yapılması gereken bisiklete monte edilecek bir yer bulmak ve monte etmek. Tabi biraz şeklide değiştirilip güzel bir görüntü elde edilebilir. Yapımı konusunda da detaylı bilgi ve resim varsa eklemenizi bekliyoruz. Led gündüz farı uygulaması. Yağmur olur çamur olur, PeugeoTTeaM yine yolda dosta düşmana duyurulur.


Göz Farı Yapımı , gözün hemen üst kısımdaki boşluğu, yani kirpik ile kaş arasındaki alanı boyamak ve makyaj yapmak için GÖZ FARI kullanılır. Kullanım amacından kasıt ise gece mi gündüz mü yoksa gelin makyajı mı. Demon Eyes Sis Farı yapımı ;. Angel Ve Ledli Far en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla Angel Ve Ledli Far modellerini inceleyin. Bu sayfadaki bilgiler izinsiz kullanılamaz.


Bisiklet Farı Yapımı - Beyaz Ledlerle Bisiklet Farı - Dinamo Besleme - Dinamo Beslemeli Bisiklet Farı Beyaz ledler ve daha güçlü power ledler artık aydınlatma konusunda her alanda kullanılıyor. FBiç ambiyans şerit led ve sinyal altı gündüz ledi yapımı. Birde dış gündüz led için şerit led aldım sinyal yandığında sarı gündüz beyaz yanacak şekilde sis farı çerçevesinin üstüne yapmayı planlıyorum sis farı sökülebildiği için kolay olacağı düşüncesindeyim ama kablo montajları için bir kılavuz.


Yapmayı ve yaptırmayı çok istediğim far uygulamaları. Led Far fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Biraz daha itinalı yapılsa mamül çok iyi olacak.


Sırasıyla Ledli far , Ledli far , Ledli far , Ledli far. Yapım aşamasında birleştirme ve iç dizayn bu paraya bu kadar. Park lambası ile birlikte.


Gece kısa far ile birlikte kıyaslama durumu. Sırasıyla: Ledli far , Ledli far , Ledli far , Ledli farın tanesi, Ledli farın tanesi, Ledli farın tamamı. Bazı firmalar tarafından üretilen araçların çift sis farı varken Renault tarafından ülkemizde satılan araçlarda bir adet arka sis farı bulunmakta.


Sonraki Megane Ambiyans Aydınlatma Yapımı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar