29 Ocak 2018 Pazartesi

Mercek sis farı

Volt sis lambası, otomobil, kamyon, off-road vb. HBeyaz Parlak Led sis Ampulu mercek uclu. TL 4TL (2) techmaster 99. TL 15TL (16) Kaanelektronik 97.


Mercek sis farı

HONDA CBF 1FAR AMPULÜ VE PARK AMPULÜ (BEYAZ). Merhaba arkadaşlar sitede nice araçlara sis farı takıldı paylaşıldı ama içlerinde Bora nın olmaması bizlere sıkıntı yarattı Bu sıkıntıyıda kaşıntıyıda giderelim dedik. Murat SUNAR, teknik destekte bulunan vicetuning Murat ALİŞAN ve eski üyelerimizden ARMI Armağan ŞAHİN. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Avantajını bilmem ama space xenon pek iyi bi ürün değil. Sis Farı fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Sis farında mercek bence iyi değil çünkü aydınlatmıyor. Mercek Angel Ledli Sis Lambası 12V.


Bkasanın sis farı eminim. Volkswagen düşünmüştür diyeceğim ama çok kötü aydınlatıyor. Bağlantı Aparatları Ürün İçerisinde Gönderilir. Bir süre önce siparişini verdiğim led mercekli sis farları nihayet elime ulaştı. Montaj sırasında birinde veya her ikisinde fazlalık kablo kalırsa, kablolar kesilmemeli.


Firma bu modelde böyle bir strateji seçmiş demek ki. Cree Uled mercekli sis farı her motorsiklet kullanıcısının ihtiyacı olan üründür. Bu arada eğer farınıza işem yaptırıp içine mercek takdırırsanız farınızın camını da tamamen şeffaf cam olarak değiştirmeniz gerekiyor mu yoksa bu sadece görsel bir uygulama mı. Parlak mo düşük mod ve flash mod olmak üzere üç modda çalışır. Cree U7-M LED mercekli sis farı her motorsiklet kullanıcısının ihtiyacı olan üründür.


Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Sislerimin ampüllerine sis farlarının camı söküp kolayca ulaşabiliyorum, sis ampüllerimin üzerine mercek takmak daha doğrusu giydirmek mümkün müdür? Sis farı , sis dışındaki normal koşullarda pek bir aydınlatma sağlamaz zaten. Yeni üye kaydı alınmamaktadır. Dilerseniz aşağıdaki linkten yöneticiler iletişim kurabilirsiniz.


Devreli İster Düz İster Çakarlı Kullanabilirsiniz. Takım Adet Fiatıdır : :. Motoru çalıştırırken dikkat ettim bende o esnada karışma olmuyor. Hatta karışık şu anda, o şekilde düzelteyim dedim ama olmadı. Selam arkadaşlar yine bir mercek vakası ile beraberiz pazartesi sabah başladığım araç geceli gündüzlü bir çalışma ile cumartesi sabahı bitti.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Bi-xenon farlarda uzun için ikinci bir xenon ampulu daha olması gerekir.


Genelde sis farları (Punto Htip sis farı kullanır.) ve uzun farlarda kullanılır. Diğer çift mercek çalışmalarında. Bi-xenon mercek ve uzun hüzme kısmınada sadece uzun olarak çalışan mercek olarak takıyorum.


Mondeo Mkaraca yaptım başka yok. Merhabalar, Bu videom da motosiklete mercekli sis farı uygulamasını nasıl yapabileceğimizi tüm detaylarıyla anlatmaktayım. Sis farları “angel eye” özelliğine sahiptir ve üç farklı modda (tam, kısık ve çakar) çalışabilmektedir.


Sadece sis farlarını açmak gündüz görünürlüğü arttırıp gündüz farı etkisi yaratıyor ama ben led konusunda takıntılıyım. Aşağıdaki ürünü hazır aldım. Watt helio adı verilen power ledden adet PCB üzerine hazır şekilde aldım. Motosiklet mercekli sis farı mükemmel ışık kalitesi fonksiyonel uzun kısa ve çat çat ışık Üye İşlemleri: Şifremi UnuttuÜye Olmak istiyoruEn Çok Satılan Ürün: Apache Yan Kapak y. Honda activa amortisör takozu 200TL.


Mercek sis farı

Activa kayış bando 700TL. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. MERCEKLİ GERÇEK SİS FARI SUBARU JAPON. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Universal bir ürün olup, volt tüm araçlarda kullanılabilmektedir.


Angel mercekli yapısı sayesinde aracınıza şık görünüm kazandırmaktadır. Cob led teknolojisine sahip olup, aliminyum gövdeye sahiptir. Bu ürünü diğer Opel Yedek Parçaları uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile OpelParcaci. Aluçlar Otomotiv de bulabilirsiniz.


Mercek sis farı

Anakara) sis lambası mercek 9Sonuçlar Ürünler. KonuTüm Ülkeler ve Bölgeler Çoklu Seç OFF. Yüksek parlaklık w otomatik projektörler lens sis farı len. Guangzhou Guangdian Automotive Electronics Co.


Arkadaşlar kendi orjinal farlarımızı nasıl mercekli yapabiliriz bilgisi olan veya elinde yapımı ile ilgili anlatım olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar