25 Ocak 2019 Cuma

Insan ne yiyince üzülür

Benzer bilmeceleri ve cevaplarını altta görebilirsiniz. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce. Her Daim Samimi Olan Ve Cana Yakın Kişilerin Altın Madalya Gibi Taşıdığı Özellikleri!


Insan ne yiyince üzülür

Kaybetmekten Korkmayanların Kazandığı His! Bilmece No:5Soru: İnsan ne yiyince üzülür ? Gönderen Necla Aydın zaman: 00:51. What eating makes a human upset?


Mesajı alan istihbarat şefi, iki yıl önce çantanın içerisine bırakılan notu görünce donakalıyor. Ayağa kalkıp etrafı kolaçan eden şef, korkudan odayı terk ediyor. Pusula ile anlaşılabilir. Bir insan ne yiyince üzülür ? Yani insan ticarette aldatıldığı zaman üzülür. Bir önceki yazımız olan Peygamberimize ilk vahiy ne zaman ve nerede gelmiştir Başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.


Yer sağlayıcı olarak hizmet veren sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler ile ilgili iletişime geçilmesi halinde size dönüş yapacaktır. Fen Videoları Bilim İnsanları 6. Gecelik giymis essege ne denir? Insanlarin en çok bakakaldigi yer neresidir?


Tabanca ne ile temizlenir? Adam bilgisayar basinda uyuyakalmis. Hediyenin kilitli bir şekilde kız kardeşine ulaşması ve kız kardeşinin de hediyeyi açabilmesi için sizce ne yapmalı? Erkek yengeç, dişi yengeç ne der? Sarı mendil mavi denize düşerse ne olur?


Insan ne yiyince üzülür

Dünyanın en iyi döndüğünü kim bilir? Eve gelen hırsız neyi çalmaz? Bir elma diskoya gitmiş, neden? Bir japon ne zaman merhaba der? Zamanla sizden gelen bilmeceleri de ekleyerek, arada.


Cevap: Türkçe’yi öğrendiği zaman. Lütfen bizimle iletişime geçiniz. Okur yazar oImayan zenciye ne denir? En temiz böcek hangisidir?


Iduğu halde başkalarının kullandığı şey nedir? KoIu var, bacağı yok, Dikdörtgeni var, karesi yok. Hangi kalemle yazı yazılmaz? Tavuklar en çok hangi ülkeyi sever?


Bir Japon ne zaman merhaba der? Bakması güzel, Alması üzer. Mantarlar niçin şemsiye şeklindedir? Anne kırkayağın en çok yorulduğu gün hangisidir? Adam saçını ıslatmadan şampuanlamış, neden?


Benim iki pencerem var, Etrafı etten duvar. En çok hap nerede satılır? Hamam böceği) Tanrı ikinci zenciyi yarattıktan sonra ne demiş? Sağlık Karnesinde) Bisiklet ne zaman uçak kadar hızlı gider? Kızgınlık belirtilerinin yumuşatılmış biçimi olarak da betimlenebilir.


Bu yönüyle halkın her söylediği sözü önemsemek gerekir. Bu kadar Umarım Beyenmissinizdir. Bize ait olduğu halde başkalarının kullandığı şey nedir? Kolu var, bacağı yok, Dikdörtgeni var, karesi yok.


Kadın ile prezervatif arasindaki fark nedir? Amerikada bakire kime denir? Sonraki Bölümü Okumaya Devam Edin. Bunları da beğenebilirsiniz. Bu hikayeyi ÜCRETSİZ oku!


Adamin biri karisini dövüyormus, kapi çalmis karisini dövmeyi birakmis. En hizli sayi hangisidir? Zir cahil bir zenciye ne denir?


Insan ne yiyince üzülür

Iki domates yolda gidiyormus, birinin üzerinden otomobil geçmis, digeri ona ne demis?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar