10 Mart 2017 Cuma

65 Watt tasarruflu ampul

Düşük watt gücü ile yüksek aydınlatma sağlayan ampul çeşitleri enerji tasarruflu ampuller kategorisinde yer alıyor. Bunun yanında farklı watt değerine sahip bu ürünler arasında kullanım süreleri farklı olan ampul çeşitlerini inceleyerek doğru ürüne kolayca ulaşabilirsiniz. Herhangi bir ampul seçerken kullandığı elektrik enerjisinin ( watt ) ürettiği ışık şiddetine (lümen) oranına bakmalısınız. TL den başlayan taksitlerle!


65 Watt tasarruflu ampul

LAMBADA ADET LED BULUNUR ÜCRETSİZ KARGO BEYAZ IŞIK. TL TL (81) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Ekstra indirimli fiyat.


Toplamda tam adet olan ve 9W enerji tüketimi yapan tasarruflu. Işık Rengi: Beyaz Lambanın Hizmet Ömrü:. Kw tükeetir, yani yaklaşık 180ykr olarak hatırlıyorum. KALİTE - HİZMET -ÜCRETSİZ KARGO - HIZLI TESLİMAT - İADE DEĞİ. Ledmarket güvencesiyle en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla alın.


Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun. Hakımızda: Teslimat Bilgileri:. Watt Eşdeğeri: 325W: Anında Parlak ışık la Renkleriniz daha canlı görünsün. Evimizde çok sayıda ampul kullanıyoruz.


Biz sadece adet ampul için elektrik tüketimini hesaplayabiliriz. Siz kullanım adedi ve süresine göre yeniden hesaplayabilirsiniz. W) birimine dönüştürmemiz gerekiyor. En doğru ve kaliteli philips modellerine ledavm adresinden ulaşabilirsiniz.


WATT ŞOK ŞOK ŞOK FİYAT 4. LED AMPÜL SYLVANIA MARKA 8. Fiyat: ₺ ,(KDV Dahil) İndirimli: ₺5(KDV Dahil). Tedarikçiyle İrtibat kurun. General tasarruflu ampul çeşitleri ile mekanlarınız da az enerji ile daha çok aydınlık.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Satın almış olduğunuz ürünü kullanım ve kurulum kılavuzunda yer alan talimatlara göre kullanabilirsiniz. Ampul fiyata dahil değildir.


Kömür, doğalgaz ve petrol ürünleri ile elektrik ve suyun verimli kullanımı sayesinde enerjide yüzde 50’lere varan oranda tasarruf sağlanabileceğine dikkat çeken Söylemez, ısınmada ve değişik alanlarda kullanılan kalorifer kazanı ve sobaların doğru yakılmasının, aydınlatmada tasarruflu ampul kullanımı ile çatı. WAT TASARRUFLU AMPÜL 65WAT TASARRUFLU AMPÜL , Ana Sayfa. Güçlü ve Uzun ömürlü Alkalin Pillerimiz geldi. Enerji tasarruflu ve ferah bir ortam oluşturan özelliğiyle dikkat çekiyor. Ucuz ve kaliteli olan bu ürün müşterilerimizin evlerinin ve işyerlerinin huzurunu arttırıyor.


Uzmanlar tasarruflu ampul ve floresan lambaların zararlı etkilerinden korunmak için söz konusu lambalar kırıldığında veya patladığında nasıl hareket edilmesi gerektiğini şöyle özetliyor:. Parled ampul , watt Parled ampul - 65. Verimliliği, (harcadığı güce göre verdiği ışık)ürüne göre üç aşağı beş yukarı değişse de normal florasandan çok farklı değildir. ACK Lighting olarak aydınlatma sektöründe geniş ürün yelpazemiz ile hizmet veriyoruz.


65 Watt tasarruflu ampul

Led Ampül E(Standart) Duylu. Viko Serileri Lüks Anahtar Priz Çeşitleri. TL’ye yıl ‘aydınlan’ TELEVİZYON başta olmak üzere her alanda kullanılmaya başlanan LED teknolojisi ev aydınlatmasında bir yılda binlerce liralık tasarruf sağlayabiliyor. Philips enerji tasarruflu ampuller dayanıklı bir tasarıma sahiptir.


Hırdavat Çeşitleri Toptan ve Perakende Satış. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. W harcayan bir akkor ampul watt başına. Aydınlatma satışı güvenli alışveriş uygulamasıyla. Modelight Dorp 3’lü Avize.


65 Watt tasarruflu ampul

Kayıt Ol Daha önceden kayıt olduysanız, lütfen Oturum Açma sayfasına gidiniz. Harcadığı güce gelince ölçü aletiyle ölçtüğümde Amper çekiyor buda ;voltta 12x0. V Tezgah altı Buzdolabı saat. TV saat 1(00.-YTL) Solar Box.


Peki elektrikli battaniye kaç watt harcar. Piyasada saatte watt tüketen elektrikli battaniyeler de vardır. Fanlı ısıtıcı kaç watt harcar? Elektrikli battaniye watt harcar.


W değerinde akıllı ampul günde saat çalışsın. W=005KW günlük enerji tüketimi: 0. SCART – SCART KABLO (mt) 925. NEMLİYER IPLIGHT BEYAZ. W LED Bant Armatür Yatay.


W TASARRUFLU SPİRAL AMPUL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar