23 Ocak 2019 Çarşamba

Oto far temizleme seti

Oto far temizleme seti

Glossylight Oto Far Temizleme Seti. Bu Set Sayesinde Aracınızın Farları İlk Günkü Gibi Işıl Işıl Olacak. Hızlı Çizik Giderici - Parlatıcı Oto Far Temizleme Seti. TL 2TL (2) autocardesim 100. Как же я раньше без них обходился - Duration: 6:05.


Hava Temizleme ve Nem Alma Cihazları. Pasta Cila Seti Süngerli Autokıt-FA1-228. Sonax Deri Temizleyici Koruyucu 250ml. Bu konuda Tekzen pek çok farklı oto bakım ürünleri çeşidini bir araya getirerek araçlarınızın ihtiyaçlarına özel özümler üretiyor.


OTO FAR TEMİZLEME VE PARLATMA SETİ. PowerFul Far Temizleme Parlatma Kiti ! Daha iyi koruma sağlamak için polikarbonat far yüzeyinin sertliğini artırır. Yenileme işlemini tamamlar. M FAR TEMİZLEME ,PARLATMA VE CİLALAMA SETİ MATKAPLA UYGULAMA İÇİN 3M FAR TEMİZLEME SETİNİN ORJİNAL KUTUSUNDA BULUNAN ÜRÜNLER:. Farmasi Technolog Oto İç Mekan Leke Çıkarıcı Islak Mendil TL 0. Technospray Elektrik Kontak Temizleme Spreyi Yağsız 4Ml.


Oto far temizleme nasıl yapılır? Kendin yap) Birçok hafif bakımlar için hemen sanayiye giden ender toplumuz. Aracın birçok küçük arıza ve rütuşlarını kendiniz, biraz merak ve biraz da araştırma ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu da onlardan biri işte. Güneş ışığı, hava şartları ve sert kirletici maddeler far camlarının dış yüzeyini zamanla yıpratır ve mat ve bulanık bir görünüme sahip olmalarına neden olabilir.


Güvencesiyle Orjinal Ürün Garantisi Ürün yorumu yok. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Son yıllarda hemen hemen tüm otomobil firması ön farlarda çeşitli plastik malzemler kullanmaktadır.


Oto far temizleme seti

OTO BOYAHANESİ ÜRÜNLERİ KIŞLIK ÜRÜNLER ÇOK SATAN VE BÖLÜNMÜŞ ÜRÜNLER. MEGUIARS PLASTX İLE MATKAPLA FAR PARLATMA VE YENİLEME SETİ. Diamond far camı temizleme seti. Cns Trabzon Akçaylar Otomotiv.


AKTAŞ OTO Elektrik-Klima. Bu araç için far sökmek gerekiyor mu? Yoksa sadece dıştan mı temizleme yapılıyor? Eğer gerekiyorsa fiyat değişiyor mu? Yoksa ne olursa olsun TL ücret mi alıyorsunuz?


Oto far temizleme seti

Bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum. Set içerisindeki bez ve sünger yardımı ile yaklaşık dakika içinde aracınızın farlarını eski görüntüsüne kavuşturabilirsiniz. Bu Ürün Şeffaf Plastik Parçalarda, Sinyal. Farların üzerinde zamanla oluşan sararma ve lekeleri anında yok eder. Ne yazık ki merhaba kaybetti.


Herkese tavsiye ediyorum. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Kararan ve güneşten solan farların temizliği Avrupa’dan ithal kimyasal ilaçlarla temizlenerek aynı ilk günkü haline getiriliyor.


Otomobilinizi daha konforlu ve güvenli hale getirmek için oto aksesuarları her ihtiyacınıza cevap verecek nitelikte. Far Temizleme Bursa, Bildiğiniz üzere araçların farları zaman geçtikçe maruz kaldıkları dış etkenlerden dolayı kirlenir ve sararma yapar. Far temizleme yöntemi ile maddi açıdan uygun fiyat ile bu sorunu kolayca halletmek mümkün. Oto Aksesuar ürünlerinin tam listesi. GLOSSYLIGHT ARABA FARI TEMİZLEME SETİ Bu set adet ml’lik Temizleyici Sıvı (ACE CLEANER 1) ve adet ml’lik Şeffaf Kaplama Sıvısı (HYPER SHINE 2) ‘ndan oluşup temizlik esnasında başka bir malzemeye ihtiyaç duymamanız.


Bu ürünlerin ithal ve kaliteli olanlarının da oldukça pahalı olduğunu unutmayın. Böylelikle far temizleme ve parlatma işlemleri sırasında arabanın boyasında hiçbir deforme meydana gelmemektedir. Seçilen zımpara ile birlikte arabanın far camları çok fazla kuvvet uygulamama şartı ile birlikte zımparalanmakta ve böylelikle cam yüzey mat bir görünüme kavuşacaktır. Sonraki Yazı Ankara 2E Oto Yedek. OTO KOKULARI,KOKU GİDERİCİLER,KLİMA 3 ATAS OTO KOKULARI CALIFORNIA CAR SCENTS KOKULAR.


Oto far temizleme seti

Elle Far Temizleme ,Cilalama,Parlatma Seti. Dış Plastik Far Camlarında Kullanmak İçindir. Far filmleri, oto far çeşitlerini korumak için üretilmiş ürünlerdir. Ampulün eskimesini geciktirir ve far ışınlarının yolunu. Araç Ön Cam Kar Ve Buz Koruyucu Branda.


Bitenekadarcıların araç farlarını daha temiz kullanıp geceleri daha iyi görüş açısı sağlamaları için Glassylite Nano Teknoloji Oto Far Temizleme Seti Glassylite setindeki Nano Sealant büyük bir buluş olan Japon Sıvı Cam Teknolojisinin bir ürünüdür. Oktay Usta Far Parlatma, Kartal Oto sanayi sitesinde hizmet veren Far parlatma şirketimizde, Mercek, Stop, Angel Far vb.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar