18 Haziran 2019 Salı

Kedi gözü yol butonu

Drager Kişisel Koruyucu Donanımlar. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Yol butonları , Güneş panelleri sayesinde güneş enerjisinden aldığı enerjiyi, bataryalarında depolayarak, bütün gece aralıklarla yanıp sönen Uyarı yol butonlarıdır.


Bunun yanı sıra site ve otopark gibi yerlerde de kullanılmaktadırlar. Plastik yol butonlarının yuvarlak, kare, elips, dikdörtgen gibi. Yol butonlarının üzerlerinde bulunan Retro reflektif mercekler ve kedi gözleri sayesinde sürekli ve etkin uyarı yaparak gece fark edilmeleri sağlanır. Favorilere Ekle Karşılaştır. Yüksek ebatlı trafik ürünlerinde kargo alıcı tarafından karşılanmaktadır.


Bebek, Anne Popüler Kategoriler Tüm Kategoriler. Bebek Bezi ve Islak Havlu, Alt Açma. Yol butonu ve kedi gözü , kalıcı olarak açılan araba yollarını ve şeritlerini geçici araba yolu işaretlemesinden, açık otopark alanlarına kadar geniş bir uygulama alanına sahiptir.


Ayrıca uygulamaya bağlı olarak çeşitli tiplerde ve tasarımlarda gelirler. Vidalı Aksesuarlar ve Işıklar. Diğer Trafik Aksesuarları. CAM KEDİ GÖZLÜ YOL BUTONU 100X100XMM.


Optimum yüksekliğiyle sorunsuz araç geçişi sağlar. Göz Duşu ve Solüsyonları. Gövdesi darbelere dayanımlıdır. Vida,dübel ve epoksi yapıştırıcı ile zemine montaj edilebilir. Kedi gözü reflektör Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.


Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz. Uyarıcı yol butonları trafiğin yoğun olduğu şehir içi yollarda araç sürücülerini uyarıcı, hız kesici, şerit ayırıcı, yönlendirici ve otoyollarda şerit belirleyici olarak uygulanır. Türkiye`nin lider trafik şirketi olma yolundadır. Teknik şartnameyi indirmek için Tıklayınız!


GELİŞTİRİLMİŞ ÖZEL DOLGU MALZEME. FL S Flaşörlü Uyarı Lambası (İki Yönlü) 100. Hız kesici yol butonu şehir içi yollarda, site, alışveriş merkezleri ve benzeri yerlerde güvenliği sağlamak amacı ile hız sınırını aşmayı engeller. Detay Trafik Malzemeleri Ltd.


Kedi gözü yol butonu

Giriş Yapın veya üye olun. Kedi gözü ile etkin görülebilirlik: Vida dubel ile kolay montaj: Şerit düzenleyici yol bölme - ayırma olarak kullanım imkanı. Ankrajlı metal yol butonu şerit düzen. Gündelik yağmurluk,mont, termal giysiler vb.


Dayanıklı Malzeme Taşıma Kancalı Üzerine Reklam ve Uyarı levhaları monte edilebilir. Hava şartlarına dayanıklı. YB KARE YOL BUTONU , yol butonları , uygun fiyata yol butonları , ekonomik fiyata yol butonları , avantajlı yol butonları , kullanışlı yol butonları.


Kedi gözü yol butonu

Yol uyarı butonları yol yüzeyine belirli aralıklar ile birbiri peúi sıra kararlaútırılan. Darbelere dayanıklı (polietilen) hız kesicilerin üzerindeki reflektif kedi gözleri sayesinde gece görünürlüğü de sağlanmıştır. Araç ve yaya güvenliği için gerekli okul, hastane vs. TL ( KDV Dahil ) Aynı Gün Kargo. Reklam Dubaları Ürünleri en iyi fiyatla trafikgerecleri.


PROMOSYON BASKILI ÜRÜNLER. Kedi Gözlü Reklam Konisi (Ağırlıklı). Butonlar - Sinyal Lambaları. Klor Kauçuk Esaslı Yol Çizgi uygulaması asfalt – beton.


YATAY VE DÜŞEY İŞARETLEME BOYALARI ( Tek ve Çift Kompenantlı ). Kredi kartı ile ödeme seçeneğimiz mevcuttur. Kedi gözleri ile özellikle yol ağının bir bütün olarak değerlendirilmesi ve merkez ilçeler başta olmak üzere diğer ilçelerin bağlantısını sağlayan tüm yolların yeterli güvenlik standartlarına ulaşması ve düşük banketli yollarda yol hattının sağ ve sol sınırlarının belirgin hale getirilmesi amaçlanıyor. Reflektör : adet kedi gözü reflektör.


Plastik Hız Kasisi: Sert plastikten üretilen yol kasisleridir. Kauçuk malzemeden üretilen hız kesici kasise göre üzerinden araç geçiş anında daha sert bir etki gösterir. Sarı ve siyah renklerde üretilmektedir. Gece fark edilmesini sağlamak için kedi gözü reflektör kullanılır. Parçaların birleştirilmesi ile set haline gelir.


Kedi gözü yol butonu

S-LD Ledli Yol Yapım ve Onarım Levhası Stokta Var. Videolarıma destek olmak için beğen butonu na tıklayıp, yorum yazabilirsiniz. Hangi Gözü Nereye Bakıyor Bu Kedinin ? KEDİLERİ ANLAMANIN YOLU. Cadde imar planına uygun hale getirilerek genişliği metreye çıkarılan cadde yeni bir yüze kavuştu. Yakacık Caddesi’nin asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından emniyet çizgileri çekilecek.


Cadde kedi gözü tabir edilen yol butonları ile ikiye ayrılarak güvenlik sağlanacak. Bu kedi gözleri sayesinde gece görünme sağlar. Dayanıklı malzeme taşıma kancalı hava şartlarına dayanıklı kedi gözü reflektör sayesinde max.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar