25 Haziran 2019 Salı

Tofaş şahin xenon far

TL 10TL (132) Garajım. Aracınızı seçerek uyumlu parçaları listeleyin. Araçla Uyumlu Parça Ara Temizle. TOFAŞ DOĞAN ŞAHİN KARTAL ÖN FAR LAMBASI SAĞ TUNİNG MODİFİYE TİP.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Tofaş Şahin Far Stop Sinyal Yedek Parça. Doğan- Şahin Angel Far modifiye. Hatta angel farlar da güzel gidecektir.


Angel far uygulamasını da kolayca yapabilirsiniz. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. TOFAŞ ŞAHİN DOĞAN KARTAL UYUMLU TUNİNG FAR SETİ.


Tofaş şahin xenon far

Sportif ve estetik görünüş sağlayan bir üründür. Bu xenon kitler ve led ampuller farın odak ve geometrisine tam uymadığından yeterli aydınlatma sağlayamamakta, diğer sürücülerin gözlerini kamaştırmakta, aracın elektronik sisteminde sorun çıkarmakta ve sürüş güvenliğini düşürerek trafikte. Montaja hazır olarak gönderilmektedir. Angel halka rengini kendiniz seçebilirsiniz.


Xenon Far ve Ekipmanları. Beyaz, kırmızı, sarı, yeşil, mavi). Farlara da film ile istenilen şekilde modifiye yapılarak çok havalı bir görünüme sağlanmaktadır. SEPETE EKLE HEMEN AL 775.


Sırala Filtrele Resim Görünümü Liste Görünümü. Büyütmek için fotoğrafa tıklayın. Yukarda gördüğünüz ilana ait tüm bilgilerin (açıklama, donanım, teknik veriler, ilan fotoğrafları vb. bilgiler) yasal sorumluğu ilan sahibine aittir.


Sepette Ürün Ürün ürün yok. Belirlenecek Gönderim Ücreti. AKSESUAR ve TUNING Muhtelif İç ve Dış Aksesuarlar. Aracın Taban Tavan Kapı Yüzleri Hepsi Yeni Değişmiştir. Arka tarafa takılan xenon ampul çakarı, öndeki merceğe ve buna ek olarak içinde.


Toplu ve perakende satışı mevcuttur. S versiyonu teknik detayları incelemesi. Etiketler: doğan angel far , şahin angel aye yapımı, şahin angel farlar , şahin için angel far yapımı, tofaş şahin modifiye parçalr. Modifiyeli şahin , şahin teknik bakım forumu.


FAR SAĞ MERCEKLİ - TOFAŞ - DOĞAN - KARTAL - ŞAHİN SLX Yedek Parça Fiyatları. Oto Aksesuar Tuning oto akseuar,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes,letampon eki,spoiler,led stop,civic. TL uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinebak.


Tofaş şahin xenon far

Kalitesiz sistemlerde kaçaklar oluşur ve bu yüksek voltajın bir kısmını aracın elektirik sistemine basar. Adresinden Kapıda Ödeme ile Cazip Fiyatlar. LED XENON BODY KİT OTO PASPAS OTO KOLTUK KILIFI ARABA SÜSLERİ. Far Ampülleri Ledli Kumandalı Çarkarlı Park Ampülleri ₺3KDV Dahil ₺4KDV Dahil.


Far (Bi xenon ) Far (sis) Çelik jant. Aracım Temiz orjinal we BakımLı aiLe aracıDıR, Orjinal Müzik SetLidir, Aracın üz. Fiat Şahin Far Fiyatları orjinal ve yan sanayi Far olarak farklılık göstermektedir.


Tofaş şahin xenon far

Sağ far ve Sol far fiyat ve şekil itibarı ile farklılık gösterir. Yağmurlu havalarda göremedik bir hikmetini şu xenon farın ya neyse. Slx Sis Farı Bağlantı Sacı. Sağ Sol Olarak Değişmez Aynıdır.


Kargo ile gönderim yapmaktayız. Linea gibi merceksiz uygulamalarda kaliteli de taksan, far yüksekliğini aşşağıya da alsan kesinlikle karşıdakinin gözünü alıyor. Far grubunda kesinlikle kararma yapıyor.


Birkaç ay içerisinde fark edersin. Açıklama Yorumlar Taksit Seçenekleri. OBM Otomotiv Oto Elektrik Malzemeleri Toptan Satış Noktası, Online olarak ürünleri inceleyebilirsiniz.


Aksine xenon sistemi daha az enerji tüketir. EN ÇOK İNDİRİLEN YAMALAR. KURULUİndirdiğiniz Klasör İçerisindeki Dosyaları Oyununuzun Kurulu Olduğu Dizindeki Data Klasörüne Atınız. TL param var güzel raçlar ile takas olur üzerine para verebilirim. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.


JBL anfi adet pıoneer kolol tesisatı bulunmaktadır. Teknik özellik panaromik cam tavan hayalet gösterge bi xenon farlar adaptif farlar gündüz ledleri ınch çelik jantlar start stop anahtarsız çalıştıma katl. Torbalıda model şahin. JantLar Kıyak,Egsoza Bak,Arada Kontak Kapat, FarLar Zenon,Korna Dat Dat, gaz Ver Tofa.


Bu yoLLar oLdukça biz yanLamaya, biz yanLadıkça siz bakmaya mahkumsunuz…!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar