19 Haziran 2019 Çarşamba

Xenon sis ampulü

Xenon sis ampulü

VW YENİ GOLF LED XENON HSİS FAR AMPULÜ PHOTON. VW GOLF KISA FAR AMPULÜ HOSRAM. Volkswagen Golf Kısa Far Ampulü HOsram. Sis Lamba12V Günışığı Led Chevrolet Cruze Be.


Xenon sis ampulü

Nettedarikcisi Bagaj Altı Kayan Led Fonk 120cm Volt. D1S, sisler ise HBsoket kullanıyor. Watt ve etrafı mavi boyalı ampul taksam, yani sis farları uzağı. OtoClub - Sticker Dağıtımı Başladı. Niken marka Led xenon ürünlerini en uygun fiyatlarla x-tremetuning.


Montaj sırasında çarpılmamak için farları kapatınız. Oto Ampul Ve Aydınlatma ,Aracınız İçin Bütün Ampul İhtiyaçlarınız Burada Oto Aksesuar Ürünleri ,Oto Paspas ,Oto Branda Ve Yüzlerce Oto Aksesuar Ürünü Aynı Gün Kargo. Aşşağıdaki listede reno, pejo, tofaş tüm marka arabaların ön arka ve sinyal farlarının lambalarının marka ve modelleri yazmaktadır arabanıza far ampul lamba alacaksınız ve hangi markaya hangi ampul takılır bilmiyorsunuz o zaman aşağıdaki listeye bir göz atın.


Aksi durumda çıplak ampül aynı sis farlarındaki gibi biz sürücüler karşı karşıya kalıyoruz buda adamı deli ediyor. Metrelik Aydınlatma Mesafesi Vardır. Xenon Led Turbo 12V Fanlı H16. Bu yüzden xenon ampulü ve balastı ile beraber xenon sistemi veya kiti olarak geçer.


Balastlar aracın volt unu xenon ampulun çalışması için gerekli olan volt seviyesine çıkarır. On aydinlatma led paket olunce sisleri karsidaki suruculeride dusunerek xenon yerine beyaz ampul takmak istiyorum ancak ne ampul tipini biliyorum ne de boyle guzel aydinlatmasi olan marka genelde philips diyorlar. Orjinal Amerikan cree led Hfar ve Hsis ampulü uygulaması. Farlariniz açık konumda aracınızı çalıştırmaniz durumunda ampul zarar görmez.


Aliexpress den alınan led xenon. Spoiler - Bagaj Üstü Kanat. Sis Farı Üniversal - Off Road Sis. Cam Filmi Çizilmez Koyu Siyah D. X-treme olması şu an için ideal o vakit.


Not : All Season ampul sis farı olarak kullanılmış. Forumlarımıza Hoşgeldiniz. FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ ! Eğer bu sitemizi ilk ziyaretiniz ise kayıt ol linkine tıklayarak kayıt yaptırabilir ve sitemizin tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz.


Etiketlenen üyelerin listesi. Konu: xenon far ve sis ampulu. Bazı markaların ECE R37’ye uygun ampulleri olsa bile yağmurda ve siste mavi camlı ampuller aydınlatma etkisini iyice kaybettiğinden bu. K gün ışığı ampul rengidir. K beyaz ışık, gözü yormayan en iyi far ampul rengidir.


K far ampulü beyaz-mavi tonları arasında ve algılanabilir en yüksek Kelvin değerine sahip ampuldür ve xenon farların Kelvin değeri ile aynıdır. Ben iki tane elektrikçiden hdiye bilgi aldım fakat az önce servis hdedi. Sis farlarını ellediğiniz zaman evet görüntü belki daha ahenkli olacak fakat sisli bir havada sizin için her türlü tehlikeye kapı açık olacak.


Xenon sis ampulü

Inwells Hled xenon far ampulü seti, ikili takım. Yeni teknoloji kompakt yapılı, metal kasalı, dahili fanlıdır. Ayrıca bir beyine ihtiyaç duyulmadan takılabilir. FAR veya SİS FARI olarak kullanılabilen Philips Otomobil Farı Ürünlerinin değişken olarak tüm otomobillerde uygulandığı ampül türlerine ait kodlardır. Günümüzde, hızla gelişmeye devam eden otomotiv sektöründe yakın zamanda piyasaya sürülen led xenonlar kullanıcı deneyimleri sonucunda sunmuş olduğu 1müşteri memnuniyetiyle her geçen gün tüm araçların kısa, uzun ve sis.


Polo 6r aracım için sis farları ve kısa farlara beyaz ampul takmak istiyorum. Sisler hafif buz maviside olabilir. Sizce hangisini kullanmalıyım. Giriş Yapın veya Üye Olun.


Meeceksiz dara xenon ampul karşıdaki sürücüde geçici körlük yaratarak tehlike oluşturacaktır, aşırı derecede rahatsız edicidir. H kaç olduğunu çok anlayamadım ama Hgaliba forumlarda okuduğuma göre kimi xenon taktırmadım farlara sislere sadece beyaz ampül taktırdım diyo ne kadar. Arkadaslar herkes iyi gunler dilerim megane var xenon sis fari almayi düşünüyorum nekadara alabilirim nerden tedarik edebilrim yardimlarinizi bekliyorum. Karşılaştır (0) Sırala: Göster: Sepete Ekle İNCELE.


Mavi Blue Uzun Kısa Işık H4-ZA-FİYAT BİLGİSİ İÇİN ÜYE OLUN. LED Far ampulü ve led sis kullanımı nasıl sonuç verir? Tüm marka xenon balanslarına uyumludur. Mtec markabalansların soketleri farklıdır. Soket farklılığı yaşarsanız, kabloları keserek montajyapabilirsiniz.


Xenon sis ampulü

Arkadaşlar benim xenonun ampülünün 1i yanmıyor. Yayaya vurdugum tarafın sisi de patlamış :).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar