12 Ağustos 2019 Pazartesi

Mağaza tavan aydınlatmaları

Mağaza tavan aydınlatmaları

Mağaza aydınlatma teknolojisini son derece geniş bir fırsat ile değerlendiren firmamız, özellikle spot aydınlatma. SMD LED ARAÇ TAVAN LAMBASI BAGAJ LED BEYAZ IŞIK. Mağaza aydınlatması için tasarlanmış led aydınlatma ürünleri (led spotlar, led tavan aydınlatma armatürleri, led duvar aydınlatmaları ) mağaza aydınlatmasında üstün performansa sahiptir.


Led aydınlatma ürünlerindeki çeşitlilik sayesinde, istenen güçte ve renkte led lambalar kullanmak mümkün olmaktadır. Yüksek tavan aydınlatma sistemleri yıllık deneyimle ürünler sunan EAE Aydınlatma ürün sayfasından yüksek tavan aydınlatma armatürleri hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz. Mağaza tavan led aydınlatma modellerinde aydınlatmalar ürünleri ön plana çıkarmak üzere tasarlanırlar.


Bilgisayar ve Çalışma Masası. Avizeler, tavan armatürleri, gizli tavan aydınlatmaları , büyük lambaderler ve farklı renklerdeki florasanları bu amaçla kullanabilirsiniz. LED aydınlatmanın asma tavan plakalarına entegrasyonu ile asma tavan ve aydınlatma çözümleri ile bir bütünlük oluşturur. Genel Özellikler Ürün : n. Böylelikle mimari projelerde yenilikçi ve estetik çözümler sunar.


Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yenileniyoruz. Vermiş olduğunuz siparişler ile ilgili destek almak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Kaşkar Tavan Fan Vantilatörler. Ayaklı Ve Masa Tipi Vantilatörler.


Sanayi Tipi Vantilatörler. Profesyonel - Sıva Altı Mağaza , ev ve ofislerde sıva altı için mimari çözümler. Tavan AydınlatmaFloresan, dekoratif, kristal vb. Salon avizeleri, tavan lambaları, ayaklı lambalar, abajurlar farklı konumlarda yerleştirildiğinde salonunuz farklı kullanım alanlarına bölünecektir.


Gökyüzü-Ağaçlı-Abstract Desenli- Tavan Mağaza Aydınlatma Sistemi MAĞAZA -DENİZLİ Kahve Dalgalı Abstract Desenli-Denizli Germe Tavan. Modern LED tavan işık yatak odası led tavan aydınlatma lambaları oturma odası led tavan lamba ışığı tavan ışıkları. Salonun farklı noktalarında farklı aydınlatma ürünleri ile keyifli bir ortam yaratılabilir. Artpad Altın Modern Tavan Işık Nötr Beyaz Aydınlatma TV Zemin Oturma Odası Otel Ofis Kulübü Çubuğu Bez Mağaza Tavan Led.


Light up your life Store. Kullanım yerleri olarak iç mekan led aydınlatma , gizli ışık led şerit aydınlatma , dış mekan led aydınlatma , bahçe ve peyzaj led aydınlatma , ofis led aydınlatma , mağaza led aydınlatma , mağaza led ray spot aydınlatma , işyeri etanj led aydınlatma , endüstriyel led aydınlatma , fabrika yüksek tavan led aydınlatma , exit ve acil çıkış led aydınlatma gibi hayatın her. Modern tasarımlı binlerce aydınlatma armatürü Trend Aydınlatma.


Mağazalar için Gergi Tavan uygulamaları, mağaza aydınlatma tasarımları, düşük enerji tüketimi ve yüksek verimlilik. Philips Aydınlatma , yenilikçi (LED) aydınlatma çözümlerinin geliştirilmesinde, üretiminde ve uygulanmasında oldukça deneyimli bir küresel pazar lideridir. AVM ve Kamuya açık alanlarda Akustik doku gergi tavan da aydınlatmada kullanılır.


Bu sayede Gergi tavandan en iyi sonuçlar alınır, hem dekoratif amaçlı, hem akustik amaçlı, hem aydınlatma amaçlı kullanılır. Gergi tavan aydınlatması asla gözleri kamaştırmaz ve soft bir ışık sağlar. Satın alın Mağaza Tavan Güvenilir Çin Mağaza Tavan tedarikçilerinden. Sıva altı iç aydınlatma ürünleri konusunda yıllık deneyimle ürünler sunan EAE Aydınlatma A. Dinamik aydınlatma ile markanızın hikayesini mağaza vitrininde başlatın Müşterileri belirli alanlara ve promosyonlara yönlendirmek için mağaza içerisinde dinamik aydınlatma kullanın Özelleştirilmiş aydınlatmayla benzersiz bir marka kimliği yaratın ve birden çok mağazada uygulayın.


Ve led tavan mağazalar için aydınlatma ürününün ip4 ipveya ipolmasını seçebilirsiniz. LED Parça Işık Pencere Giyim Mağazası COB Ekran Aydınlatma Süper Parlak Mağaza Tavan Üstü Monte COB Spot. AC1- 2V LED Tavan Lambası 2. G Karartma Renk Sıcaklığı Yatak Oturma Odası Balkon Aydınlatma Uzaktan Kumanda Ile. Ampuller Akkor Flamanlı Ampuller. Evinizi büyük göstermek istiyorsanız ise tavana vuran spot lambalar ilk tercihiniz olmalıdır.


Her duvarında spot lambalar olan bir ev, çok daha geniş görünecektir. Online alışverişin güvenilir adresi Evidea. Aydınlatma tesisatında kullanılacak armatüre ait verim tablosundan oda endeksi ile tavanın , duvarın ve çalışma düzleminin yansıtma faktörüne bağlı olarak kullanma faktörü ( ) değeri okunur.


Mağaza tavan aydınlatmaları

Doğru aydınlatma modelleri ile yaşam alanlarına dekoratif detaylar katmak, evinizin tarzının oluşmasında önemli bir rol oynuyor. Ev dekorasyonunda kullanılan aydınlatma modelleri arasında lambader, masa lambaları, sarkıtlar, duvar ve tavan aydınlatmaları , okuma lambaları, abajurlar gibi seçenekler mevcut. Armatürsan Aydınlatma san.


Cafe Dekorasyon Otel Dekorasyon Koridor Dekorasyonu Bahçe Dekorasyonu Mutfak Dekorasyon Banyo Dekorasyon Balkon Dekorasyonu Mağaza Dekorasyon Tasarım Avize Tasarım Koltuklar Tasarım Orta. Yatayda 350˚, dikeyde 180˚ hareket ettirebilme özelliği olan ürünümüzle özel giysi mağazaları , alışveriş merkezleri, müze, sergi salonu, tasarımcı, etiket mağazaları , restoranlar, oteller, showroom gibi mekânlarınızın görsel özelliklerini ön plana çıkarırsınız. Gizli ışık , gergi tavan aydınlatma. Yaşam ve çalışma alanlarına yönelik tavan aydınlatması tasarımları, Koleksiyon mağazalarında. Tavan aydınlatma spotları, asma tavan spotları, merdiven spotları, salon spotları, duvar spotları, raylı spotlar, renkli spotlar ve sarkıt spotlar ile tüm aydınlatma ihtiyaçlarınızı modern olarak karşılayabilirsiniz.


TL üzeri ücretsiz kargo (kargo bedava) Kampanya : Bahçe. Rusya’da icat edilmiştir. Eglo Aydınlatma ile Tüm Eglo Markalı Aydınlatma Modellerine ulaşabilirsiniz. Mimari Uygulamaları, Tavan ve Zemin Sistemleri, Duvar Kaplama, Duvar Bölme Sistemleri ve Aydınlatma Çözümleri. Loş ev aydınlatması ile tüm odanın tavan aydınlatmaları ile direkt aydınlatılması arasında dekoratif anlamda büyük farklılıklar olacaktır.


Aydınlatma için aradığınız tüm yer lambaları, avizeler, abajurlar, masa lambaları, duvar aydınlatmaları ve daha bir çok aydınlatma ürünü modo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar