15 Ağustos 2019 Perşembe

Sis çakar lamba

Arkadaslar ürünü kendimiz komple ayarlyorz paket icerigi: uzaktan kumandalı çakar we modül. Su, yağmur, toz geçirmez. Sağlam gövdesi ile zor şartlara dayanaklı CREE LED tipidir. Modlu Kumandalı Led Çakar Modül. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


V, sis lambası , çakar Lamba , ve Angel Üçü bir arada tek üründe. Otomobiliniz için en kaliteli sis lambası için tıklayın! Sisli havalarda, uzun yolculuklarınızda, önünüzü görmenizi sağlayan ve aracınızın vazgeçilmezi olan sis lambaları hepsiburada. Sis farı fiyatları burada! Sepete Ekle (2) Okay Mercekli Modül Led 3Çipli 12V 2W 19.


FREN ÇAKARI LED ÇAKAR İKAZ LAMBASI LED. E - Bülten Yeni ürünler, indirimler ve kampanyalarımızdan haberiniz olsun! Skoda ve Otomobil Kültürü. Lamba Çakar Cama Vantuz 12V Mavi Kırmızı. Oto Tepe Lambası 12- 24V Mıknatıslı Çakar Beyaz.


Sis çakar lamba

Alüminyum metal kasa ile donatılmış, watt’lık adet CREE LED’den oluşur. Hafif ticari araçlar için beyaz çakar lamba seti. Ondan fazla çakar modu, sabit yanabilme, WATT Güçlü ışık LED.


Led şeritlerinden gündüz ledlerine, far sensörlerinden sis lambalarına, çakmak lambalarından tepe lambalarına kadar yüzlerce ürün, oto aydınlatma lambaları kategorisinde hepsiburada. Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Sitemize erişerek çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Muayenede dikkat edilen temel ilkeler Görmek, görülmek ve trafikteki diğer unsurlarla iletişim trafik güvenliğinin en önemli unsurlarındandır. Aydınlatma Sistemleri ve Muayenesi ile ilgili detayları bu broşürde bulabilirsiniz.


Devreli İster Düz İster Çakarlı Kullanabilirsiniz. Aracın orijinal sis , park vb. Takım Adet Fiatıdır : :. Bu sayede LED ampuller aynı anda hızlı hızlı kez çakar , 1sn bekler.


Araçların arka tampon orta kısmına takılan LED lambalar için ideal uygulamadır. Ferrari araçlarda bulunan efektin aynısıdır. Arka farların sis ampulleri LED ile değiştirilerek her araca uygulama yapılabilir.


Uzaktan kumandayla yakmak istediğiniz lambayı çeşitli animasyonlarla yakabilirsiniz. Ekstra anahtar yada kumandaya gerek yoktur. LED ya da standart ampule bağlanabilir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Sanayide bi dükkana gidip onlara yaptirabilir miyim , tahminen ne kadar öderim ve çakar lamba trafikte yasak mı ? TL (indirim 5) değerlendirme Görüşünü yaz. Bu sayfaya bakanlar, şunlara da baktı: Scottoiler, Bakım Ürünleri, Tank Pad. Oxford OX1Magnetorch Ledli Fener.


Yamaha motosiklet sis farı. Suziki motosiklet sis farı. Türk chopper led li sis farı. Chopper motosiklet sireni. Motosiklet led lamba sistemleri.


Lamba ve daha birçok oto aksesuar, araç modifiye uygun fiyata kalite ile online satış sitemizde sizlerle. Led Lamba Sarı Çiftli Off Road Aydınlatma kategorisindeki Demmon markalı Çakar Led Lamba Sarı Çiftli ürünü, güvenilir ve yüksek hizmet kalitesi, uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile kapınızda. En iyi sis lambası ürünleri nerede satılır diye düşünmeyin ? Ucuz ve kampanyalı sis farı çeşitleri Taksitle uygun fiyatlarla. Leon FR FStop çakar lamba uygulaması Eğer bu sitemizi ilk ziyaretiniz ise kayıt ol linkine tıklayarak kayıt yaptırabilir ve sitemizin tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz.


Sis çakar lamba

Fakat aracı çalıştırdığım zaman çakar devresinde ledlerin yanıp sönme aralığı karışıyor. Bir yanıyor bir yanmıyor, biraz bekledikten sonra tamamen sönüyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. NOT: Çakar lamba açıkken beraberinde sis lambası da yanmaktadır. Genel olarak binek otomobiller,hafif ticari araçlar,minibüs,panelvan gibi araçlar volt güç çıkışına sahiptir.


Kamyon,otobüs,bazı ticari minibüsler,TIR,bazı tekneler volt güç çıkışına sahiptir. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Firmamız Bünyesinde Montaj işlemi Yapılmaktadır.


Sis çakar lamba

Nurgül Otomotiv Kamyon Tır Çekici Yedek Parça ve Aksesuar webosta bidonu imalatı, jant kapağı imalatı konya, stop lambası imalatı, Fırat otomotiv bayii konya, karatay otomotiv bayii konya, webosta bidonu imalatı, jant kapağı imalatı konya, 2jant kapağı imalatı, yangın dolabı imalatı konya, yangın dolabı çeşitleri, teker takozu konya, teker takozu imalatı, teker.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar