27 Ağustos 2020 Perşembe

Transparan led

Mayled AR-GE çalışmalarının ardından , teknolojinin iş verimliliğinin anahtarı olduğuna inanan müşterilerimize indoor (İç Ekran) ve outdoor (Dış Ekran) led ekranlar , led billboardlar , Kayan yazı, Mesaj Panosu son teknoloji led görselleri alanında. LED Ekranlar Geniş Formatlı LED Ekranlara etkili ve çarpıcı bir alternatif sunar. Ekrandaki görüntü, birlikte çalışacak LED ’lerin programlanmasıyla oluşturulur ve eşlenen LED ’lerde ilgili piksel rengini görüntüleyerek, ışıklar bir görüntü oluşturmak için bir araya gelir. Bu türde ki led ekranlar büyük binaların yüzey kaplamasında ya da sahne dekoru olarak kullanılabilir. LED ekran LEDbow GS, reklam veya mimari için başka herhangi bir ekran teknolojisine kıyaslanamayacak kadar devrimci bir çözüm sunar.


Transparan led

Ekran bir binanın içine yerleştirilmiş olsa da sonuçtaki efekt, ekran cephe üzerine monte edilmiş gibi aynıdır. Son olarak Çin’de Mercedes’in tanıtım standında kullanılan transparan ekran, izleyenlere aracın detaylarını anlatmak için kullanılıyor. AuroLED is a professional manufacturer in transparent LED display, glass LED display and HD indoor LED display. Hayatın günlük akışı için de sıradanlaşan reklam mecralarından farklı olarak ,en yeni interaktif ve Dijital görüntü teknolojileri ile harmanlanmış, insanlar üzerin de WOW etkisi.


Photo on screen on the right. Saydam ekranların arkasındaki nesnelerin gösterilmesi ve aynı zamanda ön tarafındaki saydam ekranda animasyonlara yer verilmesi ilgi çekici tanıtım olanağı yaratmaktadır. En Çok Kullanılan ve piyasada satılan led ekran Bilgilerini size detaylı bir şekilde aşagıdaki sunmaktayız. Büyük binalarda yüzey kaplaması olarak kullanılan Mesh Led ekran sistemleri, TV stüdyolarında ağırlık nedeniyle karşılanamayan dev ekran ihtiyacına hafif ve esnek bir ürün olarak mükemmel bir çözüm sunmaktadır.


Transparan led

Led garanti olarak, led ekran ve led pano ürünlerimizi istanbul merkezli ithalatını gerçekleştirdiğimiz led ekran modül ve led ekran trofolarımız ile ilgili bilgi ve fiyat alabilirsiniz. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. These displays allow the shopfront or atrium to be converted into a digital advertising space, whilst allowing transparency into the building. AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO GİZLİ PAKET. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Sizin için anahtar teslim kiralık, sabit ve transparan led ekran çözümleri üretiyoruz. LED ( Light Emitting Diode ) merupakan semikonduktor yang memancarkan cahaya monokromatik yang tidak koheren ketika diberi tegangan maju. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş.


Transparan led

Size ilan önerilebilmesi için yeteri kadar ilan bakma geçmişiniz bulunmamaktadır. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Alçı göbekler ve alçı kutulamalarda bırakılan boşluklar için de bu malzeme oldukça idealdir.


Aydınlatma sistemlerinde kullanılan çip 60’lık şerit LED , uygulanan mekanlarda belirli bir enerji tasarrufu sağlamaktadır. Japon firması Active İnc. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.


Dicolor P325mm M-310D Outd. Teknik Özellikler Dosyası İndir. The combination of HD LCD technology (4K on our 84″ version) with a transparent screen substrate opens up creative avenues that were previously closed with traditional LCD screens. Transparent LCD screens offer exciting new ways to engage your audience.


Teknologi lampu menawarkan Anda pilihan penuh transparan layar LED tirai buatan China yang dapat digunakan untuk iklan media, tahap menunjukkan, pendidikan, dll. Resolusi tinggi, konsumsi energi rendah, harga murah dan kualitas tinggi adalah karakteristik utama mereka. Datang dan hubungi kami transparan LED tirai layar pemasok dan produsen sekarang. Samsung, bugün yaptığı basın açıklamasıyla, dünyada bir ilk olarak, inç büyüklüğündeki transparan LCD panellerin seri üretimine başladığını duyurdu.


Küresel pazarda transparan LCD panel alanında lider olmayı hedefleyen firmanın panelleri siyah-beyaz ve renkli olmak üzere. LCD ve OLED panel üreticisi Samsung, en yeni görüntüleme teknolojilerini duyurdu. OLED görüntüleme teknolojisini öncelikle eğimlendirerek kullanıcılara sunan firma, şimdi de transparan ve ayna niteliği kazandırılmış iki ayrı ekranla karşımıza çıkıyor. Akustik teknoloji, Malzemelerden LED Çipleri, Sürüş IC, LED Modül ve LED Cabinet gibi LED Gösterge Paneline Kesinlikle LED Ekran Kalite Kontrolüne sahiptir.


LED Ekran ve LED Ekran Kontrol Sistemi Çözümleri için En İyi Efektleri Elde Etmek. Samsung ‘un çığır açıcı teknolojisi transparan lcd ekran Las Vegas ‘daki elektronik show ‘da vitrine çıktı. Bu dokunmatik , transparan lcd ekrana ait bazı veriler ve video aşağıda.


Transparan led

Perfect fit for window display by reflecting away the sunlight for best image visibility and clearer display under direct sunlight than conventional panel. With Superior Color Gamut, TS Series presents clearer image. LCD panel konusunda lider marka Samsung, inç boyutlarındaki transparan LCD panelini duyurdu.


Bilgi Bu kategoriye ait bir ürün bulunmamaktadır. Led Ekran- Led Panel- Led Ekran Teknoloji - ledsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar