20 Ağustos 2020 Perşembe

Yüksek ayaklı baza

Sorry, but your search returned no ! Try again please, use the search form below. Amortisöre Monte Edilen Stoplama Sistemi. Nefes alan yapısı sayesinde neme karşı dayanıklı olan baza modelleri. Farklı tarz ve ebatlarda üretilen yatak odası ürünlerinde özellikle klasik ve avangarde takımlarda lükens ayaklı karyola. Helen’den etkilenilerek tasarlanmış bir baza , ister Picasso, Leonardo ve Dali gibi ünlü ressamların eserlerinden esinlenilerek tasarlanmış bir baza ile yatak odalarınıza farklı bir hava katabilirsiniz.


Farklı renk ve modellerde, silinebilir özelliğe sahip deri ve kumaş seçenekleriyle üretilmekte olan YATSAN tek ve çift kişilik bazalar farklı boyutlarda satın alınabilir. Dekoratif ve yaratıcı çözümler için baza modellerimizi inceleyebilirsiniz. Rahat uyku için Vivense baza çeşitlerini tercih edin, pişman olmayacaksınız.


TL 74TL (5) mobpazar 96. Karşılaştır Ürün Listeme Ekle. TL 2TL (23) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Alışılagelmiş yemek odası takımlarından farkı tasarımıyla beğeni kazanan Beyaz Ada yemek odası, mavi sandalyelerle muhteşem bir uyum yakalıyor.


Yüksek ayaklı baza

Zarif detaylarıyla dikkat çeken takımda, yüksek ayaklı tasarıma sahip olan yemek masası, açılır kapanır özellikte olduğu için fazlasıyla işlevsel durumda. Alfa Series baza ve başlıklar yıl garantilidir. Karyola set ( BAZA OPSİYONEL ) Fiyata Dahil Değildir. Modülleri tekil olarak satın alabilirsiniz. Ayakları Ahşap Malzemeden Üretilmiştir.


E-bülten almayı kabul ediyorum Bu form için doldurulan iletişim bilgileri Yataş Grup güvencesi altındadır. Bilgileriniz kesinlikle 3. Country - Şık kapitoneli başlığı ve metal konstrüksiyon yüksek lukens ayaklı bazası ile evinize modasını kaybetmeyecek klasik güzelliği getirecek. Estandartlarına uygun malzemeler ile üretilmektedir.


BAŞLIK VE BAZA KUMAŞ ALTERNATİFLERİ. Enza farkıyla yatak odanızın dekoruna uygun istediğiniz başlık ya da baza rengini seçebilirsiniz. Pes Cavus dengesizlik ve ağrı gibi çeşitli belirtilere neden olabilir.


Herhangi bir yaşta ya da her iki ayakta birden oluşabilir. Kavus ayaklı bazı insanlar, adım atarken ayağın sürüklenmesiyle. KATEGORİLER Yemek Odası Takımı.


Yerden yüksek ayaklı ve kabartma desenli modeller de sade bir görsel ile oda takımınıza uyum sağlamaya uygun. Her sene yepyeni modeller eklenen birbirinden şık oturma grupları bir de en yüksek kaliteyle birleştiğinde harika bir ev dekorasyonunun keyfini çıkarıyorsunuz. Metal kromajlı yüksek ayaklı. Tıkla, en ucuz baza ve baza başlığı modelleri ayağına gelsin.


BELLONA ORTOPEDİK, ERGONOMİK, ENERJİ SERİSİ, STRESS SERİSİ. Orijinal yüksek ayaklı bazalı karyola. Kullanışlı dolap tasarımı. Cutu’nuzu teraziye getirebilmek için bu ayaklar çok işinize yarayacak.


Yüksek ayaklı olup temizlik kolaylığı sağlar. Ceviz renginin sıcak tonlarıyla tasarlanan takım, yüksek ayaklı altın sarısı kulplar ile zenginleştirilmiştir. Ayaklı standlar, sahada satış amaçlı olarak en sık tipte kullanılan standlardır.


Demirden olan ve nostaljik görünüme sahip basit tasarımlı karyolalar ile ahşaptan olan ve ayaklı olan karyolaların da. Bazı yatak modellerinde bu boşlukların daha büyük olması gerektiğini göz önünde bulundurmanız boyutlardan dolayı yaşayacağınız problemlerin önüne geçmenizi sağlayacaktır. Saklama alanı güçlüğü çekiyorsanız yüksek ya da çekmeceli modellerini tercih edebilirsiniz.


Konforlu yapısı, yüksek ayaklı olması, özel kumaşı, kol ve yaslanmadaki işlevsel özellikleri ile ön plana çıkıyor. Berjerin yaslanma kısmında yer alan kapitone ile konsept bütünlüğü sağlanmıştır. Kansorejen madde içermez. Türkiye’de mobilya sektörünün en beğenilen mobilya alışveriş sitesi yildizmobilya.


Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerine güvenle ulaştırmaktadır. Beğendiğiniz Ürünün Her Hangi Bir Kısmını Dilediğiniz Gibi Değiştirebilirsiniz. Baza mekanizması eklenebilir. Sandıklı baza alırken dikkat edilmesi gereken hususların başında malzeme kalitesi, bazaların sağlayacağı konfor ve tasarım gibi hususlar gelmekte. Kaliteli ve sağlam bir baza size uzun süreli ve rahat bir kullanım sağlayacaktır.


Yüksek ayaklı baza

Salonlarınıza şık ve fonksiyonel bir dokunuş. Yatak fonksiyonu ile kullanıcılara ekstra yatak alanı sunar. Bazı ağaçların ve özellikle sakız ağacının kabuğundan sızan, çiğnendiğinde yumuşayan, hoş kokulu, beyaz renkli reçine. Vücudu beyaz olup başta ve ayaklarda belirgin siyah işaretler bulunan, ince kemik yapılı ve yüksek ayaklı , ince yağsız uzun kuyruklu bir koyun türü. Kumaş döşeme karyola yan ve başlık.


Dekoratif Ayaklı Ahşap Kasa Son zamanlarda geçmişte farklı amaçlar için kullanılan bazı araç gereçler veya eşyalar, günümüzde dekoratif amaçlı kullanılmak üzere yeniden yorumlanıyor ve evlerimizde ofislerimizde yerlerini alıyor. Modern tasarım Elite Yemek Odası Takımı. Ayaklı ahşap kasayı ise Purupa sizin için mini bir kitaplık veya Obje rafı olarak yorumladı.


Yüksek ayaklı baza

Tamamı Özenle El işçiliği ile üretilerek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar