25 Şubat 2016 Perşembe

Araba kapı altı led

Matkap Yapı Malzemeleri Dekupaj, Testere, Bıçkı Makinesi Spiral, Taşlama Makinesi Kapı , Pervaz,. Kartal Göz Led Ayna Altı Led Eagle Eye Kartal Gözü Oto Led - Çift - Kırmızı. TL ve Üzeri ücretsiz kargo ! HIZLI ve ÜCRETSİZ KARGO 12 TL. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Kgn Kumandalı Led Çakar Çakarlı Park Stop Modüllü TRgb Led 2TL 10.


Araba kapı altı led

Neon İp Kablo Mt Mavi 2TL 10. TL 6TL (1) ProSis 100. Geçmeli kapı koruyucu ikili şekilde satılır. Günümüzde çok trend olan bir ürün de oto kapı altı LED ışıklarıdır.


Her marka araca göre özel üretilen kapı altı LED ışıkları, otomobil kapısı açıldığı anda otomatik olarak çalışır ve kapının altında aracın markasının logosunu yansıtır. Aracınıza farklı bir görünüm katar. Herhangi bir bağlantı gerektirmez, Kolay montajdır ve Kaliteli 3M bant ile montajı yapılır. Sensörlüdür Kapı açıldığı zaman çalışır.


Araba kapı altı led

LED Logo güzel görünümü ve orjinal renk kalitesi ile aracınıza şıklık katacaktır. Günlük hayatımızın parçası olan motosiklet ve araba yedek parçalarından, aksesuarlarına kadar birçok ürüne Otomobil, Motosiklet kategorimizden ulaşabilirsiniz. Logo ışığı arabanın kapısını açtığınızda zemine lazer led ışık yansıyacak ve kapıyı kapattığınızda sönecektir. Logo boyutu ayarlanabilir renkli ve kaliteli görsel logoludur. Hem sağ hem sol kapı altı ışık ve montaj kiti.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Ev veya işyerinizdeki kapı girişlerinde istediğiniz görüntü ile insanların ilgisini çekin. Arabanıza özel logo lazer led ışık özel otomobil modifikasyon için tasarlanmıştır. Oto Aksesuar,Tuning,honda tuning,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes, led ,tampon eki,spoiler, led stop,civic.


Araçlarda, torpido bölgesi, kapı içleri, bagaj, tampon, far içleri, tavanlar ve benzeri her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz led şeritler, hepsiburada. V LED Araba Arka Bagaj Şerit Işık Bagaj Kapağı Fren Sürüş Sinyal Akış Lambaları Dinamik Flama Yüzer RGB led şerit US $8. Siparişler (0) Tians Technology Co. Low price for oto led logo: led logo renault hayalet gölge 4d logosu led logo projektör glow logosu araba led projektör Discount for cheap oto led logo: lazer logo projektör hayalet logo hyundai led logo mazda led logo ford logosu audi logo Insightful Reviews for oto led logo: kapı. Cevap: bkapı altı orjinal led aydınlatma onur_ern Nickli Üyeden Alıntı Kaput amortisörü , 220v priz , ön konsol esp,lastik basınç,garaj kapısı ve usb tuşları vsvs higline jettaya okadar şey yapan olmamıştır.


Soketi ile takmatik kolayca monte edilir. Bagaj altı kayar led , frene basıldığında, geri vitese takıldığında, dörtlü çalıştırıldığında, sağa-sola sinyaller verildiğinde devreye. Watt CREE LED ampulü ile güçlendirilen lamba aracın kapısını açtığınızda yere hayalet logo (marka logosu) yansıtır.


Bu şekilde gece bastığınız yeri görürken dışarıdan bakıldığında da araca harika bir görünüm kazandırır. LED Araba Kapı Hoş Geldiniz Logo Ghost Shadow Light Lazer Projektör Lamba için BYD SEUS$13. D Etkili aydınlatma ile kapınızı açtığınızda zemine araç markasının logosunu yanısıtr. Far İçi Slikon Led Far İçi Slikon Led. Saat led ömrü ile uzun süre kullanım imkanı sunar.


Focus kapı altı aydınlatma 1. Kapı Altı Logo Özel Kapı Altı Logo. Oluyor abi ve çok güzel oluyor akşamları kapıyı açtığında harika ambiyans oluyor en güzeli herşey orjinal kablolar vs Kablonun geçtiği yerin değdiği nokta bile orjinalde nasıl ise öyle yapıyorlar. En iyi kablosuz kapı altı led seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli kablosuz kapı altı led Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Yüksek kaliteli yan kapı gecikme wifi kablosuz akıllı güvenlik araba alarm sistemi ile LED lamba. Guangzhou Carform Electronics Technology Co.


Merhabalar,piyasa da çeşitlerini bulabileceğiniz,son zamanlarda araçlara hoş bir detay katan kapı altı lazer logoları kişiye özel olarak yapmaktayız. Logo olarak aklınıza gelebilecek her şeyi yapabiliriz. Bunu lazer yetine led ile. Kardeşim çok ışıl ışıl olsun istemiyorum araba. Sade ama dikkat çeksin,orjinal olsun.


Su Altı Renk Değiştiren Led Lamba. Uzaktan kumandalı ve su geçirmez özelliği ile akvaryum, vazo, havuz veya bahçelerde kullanabileceğiniz led lamba ile ortamınıza renk katın! Aracım hafiften yapılıdır varex egzoz vardır ses sistemi vardır ayna altı led ayak altı aydınlatma ve torpido led vardır çelik jant bulunmaktadır durban. Araba Farları ilgili istediğiniz herşeyi burdan edinebilirsiniz.


Araba kapı altı led

Katlanır ayna özelliği opsiyonel olarak ekletilirse ayna altı led ile birlikte geliyor, aksi takdirde hiçbir donanımda standart değil diye biliyorum,. Fren Sinyal Göstergeleri Motosiklet LED Uyarı IşığıUSD 7. Adet Kablosuz Araba Kapı Hoşgeldiniz Işık Araba Kapı Gölge Hoşgeldiniz lambalar LED Lazer Hayalet BMW için. Krom kaplı ön kapı eşikleri. Araba pavyona döner diye yapmazdım Bunların hepsinde led yavaş yavaş. Araç i̇ç tüm lambalar beyaz led dir.


Ara araba farı 1Sonuçlar bulundu. Crystal DRL Led Sinyal Modüllü yüksek ışık ve parlaklık özelliği olan bir üründür. Crystal DRL Hareketli Gündüz Led Sinyal.


Renkli Crystal DRL Hareketli Gündüz Led.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar