24 Şubat 2016 Çarşamba

Gergi tavan aydınlatma

LED Teknolojisi günümüz ve çağımızın en iyi ve en verimli aydınlatma sistemidir. Lake doku kumaş, transparan kumaş, süet kumaş, akustik kumaş, ışıklı doku kumaş çeşitleri ve gergi tavan profilleri, led aydınlatma ürünleri ve geniş bayii ağı ile stoklu çalışmaktadır. D Zemin Kaplama 3D zemin kaplama hizmetimiz ile siz de uzun yıllar kullanabileceğiniz, dayanıklı ve antibakteriyel zemin uygulamaları. Müşterilerimizin en fazla merak ettiği konulardan bir tanesi gergi tavan uygulamalarının altına yapılacak LED aydınlatma ürünlerinin ne sıklıkla ve hangi prensiplerle monte edileceğidir.


Digital baskı gergi tavan , uv baskı gergi tavan , transparan gergi tavan , lake gergi. Garantimi aktive ediniz Daha fazla bilgi için bizi aramakta tereddüt etmeyiniz. Bu güne kadar 600’den fazla müşterimize ilde hizmet verdik ve DNC olarak tecrübeli ekibimizle gerçekleştirdiğimiz işler sonunda 350’den fazla yapıya güzellik.


Gergi tavan uygun fiyat secenekleri. Estetik bir aydınlatma ve dekorasyon çözümü olan gergi tavan , tasarımlarınızda farklı form ve görüntülerle hem duvar hem tavanda estetik bir uyum sağlar. Akustik Kurulum yapıldığı ortamdaki ses akustiğine ciddi oranda katkı sağlar. Hem soft bir ışık vermekte ve özel modülleri ile aydınlatmanızı istediğiniz gibi günün belirli saatlerine göre ayarlayabilmenize olanak tanımaktadır.


Gergi tavan aydınlatma

Toplam kaç metrekare gergi tavan yapılacak? Spanndeck gergi tavan kumaşları ve özel gergi tavan profillerimiz ile hem duvar uygulaması hemde tavan uygulaması yapılabilmektedir. Ankara gergi tavan olarak müşterimizin isteği doğrultusunda gergi tavan uygulanacak mekanı inceler ölçülendirip daha sonra farklı tasarımlar sunarız… Müşterimizin beğendiği tasarımı en uygun fiyata hızlı ve seri olarak üretip montajını sağlarız. Ankara gergi tavan adı altında hizmet veren gergi tavan firmalarının orjinal ürün kullanıp kullanmadığını öğrenmek için lütfen marka belgesinin orjinalini görmek isteyin. Sudan ve nemden etkilenmez , bakım ve boya gerektirmez , temizlenebilir.


Projeniz İle İlgili Bizimle İletişime Geçerek Teklif Alabilirsiniz! Başarı ile tamamladığımız referanslarımızı gururla sunarız. Rasyonel Dijital Baski hizmetleri gergi tavan basta olmak üzere dijital baskı ve printing. Elbette LED tavan aydınlatması kullanmak için mekanın mutlaka alçak tavanlı olması şartı yok.


Yüksek tavanlı odalarda da klasik sarkıt lambalara ek olarak LED aydınlatma kullanılabilir. Aydınlatma dekorasyonun önemli bir parçasıdır. Nasıl bir atmosfer istediğinize bağlı olarak ışığı bu yönde kullanabilirsiniz.


Baskılı led panel, desenli panel, tavan , duvar aydınlatma ve dekorasyon ürünleri üretmektedir. Gökyüzü Panel bir Sky Group Companies Markasıdır. Işıklı gergi tavan sistemi aydınlatma sistemlerinde pek çok kez kullanılır. Barrisol her forma girebilen,.


Net bir fiyat tespiti yapmak için proje detayları ve yerinde keşif gereklidir. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Germe tavan aydınlatma sistemleri bir çok ev ve iş yerlerinde ve ihtiyaç duyulan her mekana uygulanmaktadır.


Düz, dairesel ve diğer geometrik formlu tavanların yanı sıra tonoz ve kubbe gibi. Fakat ülkemizde ve halk arasında gergi tavan değilde barisol tavan olarak da telafuz edilmektedir. Bu tür tavan uygulamalarında arkasına aydınlatma için LED aydınlatma teknolojisi kullanılır. Ekonomik gergi tavan fiyatları ile hazırlanan gergi tavanlar, dekoratif özelliğinin yanı sıra farklı aydınlatma seçenekleri sunması, soft bir ışık sağlaması, hijyenik ve sağlıklı bir ortam yaratmasıyla tercih edilir. Transparan gergi tavan kişiyi rahatsız etmeyecek sekilde kusursuz bir aydınlatma sağlar.


Baskıda kullanılan malzeme 1Alman menşeili malzeme olup UV baskı ile sağlığa zararsız ve kokusuz boya ile işlem yapılmaktadır. Ayrıca yırtılmış ve değişmesi gereken bolumlerini de yeniliyoruz. Sizler için özel led lerle cip dedigimiz kaliteli ve uzun ömürlü ışık kalitesi veren bu ledler gergi tavanlarda belirli aralıkla döşenerek uygulanan bir aydınlatma malzemesidir. AĞAÇLAR GÖKYÜZÜ DESENLER deniz dünyası. Profosyenel ekibin verdiği özgüvenle işi kendine beğendirme titizliğinde hizmet vermektedir.


Halk arasında barisol tavan veya aydınlatma olarak da bilinen gergi aydınlatma içindeki ardındaki LED lambaların ışıklarını yumuşak biçimde aktararak mekanların görselliğini derinden etkilemenin yanında akustiğe de olumlu katkılarda bulunuyor. Bilindiği üzere led aydınlatma pazarında metre fiyatı Cent’den başlayıp Euro’ya kadar uzanan, değişik fiyat ve kalite seviyelerinde pek çok led aydınlatma ürünü bulunmakta. Tecrübesiyle klasik ve modern aydınlatmada taşlı ve camlı avizeler ile iç mekanlarda tam bir kolleksiyon sunar.


Gergi tavan aydınlatma

GERGİ TAVAN VE FİBER OPTİK.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar