18 Şubat 2016 Perşembe

Astra led far

TL 19TL (3) Fardoktoru 100. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Dönemeçlerde de farların açık olmasının hayati önemi vardır. Karşıdan gelen araba görünmediği için farların kapalı olması durumunda araç hiç görünmez ve olası çarpışma riski ortaya çıkabilir. LED Matrix Farlar Kalbin Aynasıdır. CDTi AT: Opel Astra , Alman markanın bugüne kadarki en büyük kozlarından birisi oldu.


Bugün bu sayfada okuduğunuz Astra ise 5. Looking for something more? AliExpress carries many astra j led related products, including astra , corsa d led , astra j iç , astra g , c vectra , insignia opel , insignia led , opel astra sport tourer , lamba led opel astra. Far sistemi aracın ön bölümünü geniş olarak aydınlatırken ileriye doğru daralıyor.


Astra led far

Yeni far sistemi metre ötedeki objeleri tespit edip aydınlatabiliyor. Böylece sürücüye yeterli tepki süresi kalıyor. Kemal Oto Aksesuar Olarak Size Daha İyi Hizmet Verebilmek Amacı ile Sürekli Yenileniyoruz.


Anasayfa Galeri Opel Astra Led Far. Arkadaşlar lütfen merceksiz fara xenon- led vs hiç bir şey yapmayın. Ford Fiesta Stop Lambası. Mercekli farda bile otomatik yükseklik ayarı yoksa (ki xenon fabrika çıkışı yoksa büyük ihtimal yok) sağlıklı değil. Bu yazımızda Opel Astra ampül tipleri ile ilgili bilgi vereceğiz.


Tüm modeller ayrı olarak detaylı bir tablo şeklinde verilmiştir. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Sepete Ekle (11) Niken HLed Xenon Yeni Nesil. Mrb, Ekte astra araca resimli full LED uygulama dosyasını bulabilirsiniz.


Dili TR değil ama resimlerden zaten anlaşılıyor. Orijinalden alıntı: msungur Opel astra J, corsa ve insignia için DRL gündüz farı LED uygulaması, arıza önleyici dekoder mevcutur. Resimleri inceleyebilirsiniz. Mümkün olabilir tabii ki.


Astra led far

Uzunlara led ampul, kısalara da normal halojen ampul takabilirsiniz. Fakat benim led ampuller hakkında pek bilgim yok. Otomotiv endüstrisi geçen zamanla ve teknolojinin yardımıyla beraber çok yol katetti. Farlar da bu sürecin bir parçası olarak gelişmeye devam ettiler. HID’ler ve şimdi yeni bir seçenek daha: Led farlar.


En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili OPEL yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Lamba tutucusu yok Sinyal rengi: duman grisi Far cam rengi:. LED farlar çok parlak gözükmelerine rağmen saçtıkları ışık çok küçük bir alanı aydınlatıyor. Bu nedenle gündüz farı gibi seçeneklerde tercih ediliyor.


Astra led far

LED farlar da tıpkı XENON farlar gibi aracın far koduna göre satın alınıyor. Bu kategorimizde Opel Astra far , Opel Astra stop lambası, Opel Astra sis farı ve Opel Astra sinyal lambalarını uygun fiyatlarla online olarak sipariş verebilirsiniz. Bulamadığınız Opel Astra yedek parçaları için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Aşağıda bulunan filtreleri seçerek size en uygun aracı bulabilir ve tüm detayları ile görebilirsiniz.


LED farlar ve önündeki far camı güneşe maruz kaldıkça deformasyona uğrayabilir. Yeni ampul takıldığında, farın zarar görmesini engellemek için far filmi kullanılmalıdır. Far filmleri tercihe göre şeffaf ya da renkli olabilir.


Astra K Intellilux Led Matrix Far Yükseklik Ayarı Hatası. Sıkıntının sağ farda olduğu ve değiştirileceği söylendi. Ancak far çifti değil sadece tek far. Astra H Uzun Far HLed için ne yapabilirim?


Aldığım ledler 36W ancak aracın orjinali 55W. Normalde arıza lambası yada yol bilgisayarında çıkmıyor selektör atıldığında vs. Opel Astra J Ön Far Ledli Sol Siyah GM, , OPELOTOYEDEKPARCA Türkiye nin En Büyük Opel Alışveriş Sitesi.


Orijinal ve İthal Bol Ürün Seçenekleriyle hizmetinizde. Yüksek Kaliteli Hyundai Elantra Led Farlar Üreticilerini Hyundai Elantra Led Farlar Tedarikçilerini ve Hyundai Elantra Led Farlar Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir.


Led Xenon farlar kullanım ömürleri bakımından hiçbir üründe olmadığı kadar uzun bir süre sağladığı için avantajlı olmaktadır. ASTRA J FAR PAKET ₺85KDV Dahil ₺1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar