15 Şubat 2016 Pazartesi

Akvaryum power led aydınlatma

Gökmen bey açıklamanız için çok teşekkür ederim. Açıklamanızla beraber önüm daha da açıldı. Daha önce shimendifer rumuzlu Atıl bey de power led aydınlatmalı akvaryum yapmıştı. Eksik olmasın kendisi de birçok soruma geri dönmüştü.


Benim tankım 80x60xboyutlarında ve hightech olacak şekilde kuruyorum. Bitkili Tankda Led Kullanımı - Akvaryum. Power Led Aydınlatma - akvaryum. Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle. TL LED 3W Koyu Kırmızı 640nm Bridgelux.


Toplamda 1Wxadet led ile homojen olcak sekilde aydınlatma yapıldı. Evcil Hayvan Ürünleri kategorimizde akvaryum Aydınlatma ürünleri ve malzemelerini bulabilirsiniz. Kaliteli ve orjinal akvaryum aydınlatma ürünleri sadece burada. Aqua Led Led Aydınlatma Armatür Tekli Ayağı Çifti.


Hatta olayı bir sonraki boyuta taşıyıp, güneş ışığından aldığı enerjiyi depolayıp, bitkiler için sürekli kontrollü bir aydınlatma sağlayan sistemler bile kullanılıyor. Aşağıda Grow Light Led aydınlatma ile bitkili akvaryum kuran ve gözlemlerini bildiren olursa bizler de bilgi sahibi oluruz. Kısa güç değerleri tablodaki gibidir.


Akımı: W: 300mA gerilim:3. V renkli olan power ledlerde 1w için 3. BettaMarketimPetShop 95. Mercan resif tankını, büyümesi gereken ışık spektrumuna verecektir. Düşük maliyetli akvaryum power led aydınlatma ürünleri.


Ekonomik ancak oldukça performanslı akvaryum led aydınlatma ürünleri olarak imal edilmiştir. Ekonomik akvaryum led aydınlatmalarında genellikle pasif soğutma fansız tercih edilmiştir. Yüksek verimli ve uzun ömürlü ürünlerdir.


Di̇ğer Led Aydınlatmalar fiyatı ve özellikleri, Dekorasyon Aydınlatma kategorisinde. Sera Aydınlatma power led. Pcb üzerine monteli olarak gönderilmektedir. Bu videomda tane power led ile evde yapabileceğimiz bir aydınlatmayı göstermeye çalıştım. Akvaryum Led Aydınlatma Armatürü 1cm (Beyaz) 11TL.


Akvaryum power led aydınlatma

VİDEODA BELİRTMİŞTİM ama tekrar yazıyorum yapılan işlemlerin denenmesi halinde oluşacak. Tamamen otomatik açılıp kapanan akvaryum led aydınlatma armatürleri. Bununla berabe otomatik yemleme ve dozlama çözümleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar