21 Şubat 2018 Çarşamba

Led far ampul

Led far ampul

TL 7TL (4) Plakalıkhane 100. Arac Ici Led Aydinlatma-Torpido Led -Fitilli Neon Ip Led Metre Metre Arac Ici Led Adinlatma ( El Wire) 4TL 2TL (9) elektronikmarkt 92. Far Ledi Sinyalli Kayarlı Kolay Montaj - Videolu Ürün.


Araç Park Modülü Kumandalı Çakarlı Modül Ampül Modülü Stop Sis Farı Led Far Ampül Modülü. Led Far Ampulu modelleri, Led Far Ampulu çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Yeni ampul takıldığında, farın zarar görmesini engellemek için far filmi kullanılmalıdır. Far filmleri tercihe göre şeffaf ya da renkli olabilir. LED far ampulleri oto far ve sis ampulleri genel olarak standardı H serisinden oluşur.


LED far ampülleri uygun fiyatları, ergonomik yapısıyla, tak kullan tasarıma sahiptir. Bir hafta önce kadar cree led ampül taktım araca. Aklınıza gelenleri sorabilirsiniz. Benim bu ampülleri takmamdaki amaç İstanbul trafiğinde aniden şerit değiştirenler, önüme kıranlar ve sıkışık trafikte selektör yapıp rahatsız edenlere yol verip. LED tasarımları sıklıkla kullanılıyor.


LED far ayarınızı da yaptıktan sonra yola çıkmaya hazırsınız demektir. LED farlarda en önemli sorunların başında fazla ısınma geliyor. Sis lambaları genellikle aynı soket tipini kullanır. Diğer ampuller farklıdır.


LED ampul ile değiştirilebilir. Sizlerden satın aldığım normal görünümlü fakat xenon diye gecen daha parlak beyaz ışık veren ampul ve bu led ampuller hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Dolayısıyla uzun farlar için LED bakınmaya başladım. Far yuvaları küçük olduğu için hiçbir fanlı LED sığamıyordu. Ender Bey,size led ampül montajıyla ilgili bir iki şey sormak istiyorum.


Sizin led ampüller toplam watt, yani ampül başına watt. Peki aracınızda montaj sonrası arıza ışığı yand mı? Eğer yandı ise bu sorunu nasıl hallettiniz?


Oto Hfar ampülü mü arıyorsunuz? Farklı renk ve çeşitlerdeki Hampül için en iyi fiyat ve taksit seçeneği Modacar. FAR veya SİS FAR larında kullanılmakta olan ampul tipinin kodlarıdır Aracınızın ampul modelini biliyorsanız satın alabilir,bilmiyorsanız,Ampulünüzün modelini tam karşıladığından yetkili servisten vb yerlerden bilgi alarak emin olmanız gerekebilir.


Led far ampul

Led far değil, led ampul yazacaktın. HCREE LED FAR AMPUL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden. HMERCEKLİ BEYAZ LED LAMBA SİS FARI OLARAK KULLANILABİLİR - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden. Halojen farlara bence böyle birşey yapmanıza gerek yok.


Sorunuza gelince aldığınız ampulu iyi birşey farzederek konuşuyorum evet işinizi görür. Reflektörler, far tasının içerisinde far tasının verildiği şekle bağlı olarak ışığı yansıtan tabiri caizse “aynalı” yüzeylerdir. Far tası, gerek iç şekli vasıtasıyla, gerekse de ayarlanmış olan açısı yardımıyla ışığı yola yansıtır. Uzunlara xenon takmak soğuk selektör esnasında yeterli bir şekilde çalışmayacaktır.


Led far ampul

Uzunlara şu ürünü alırsanız izlediğiniz videolardaki gibi olur. Led gündüz farları zaten standart. Böyle durumlarda merceği ya far ampul kapağını açıp ya da tamamen söküp öyle temizleyebiliyorlar. Ampul fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Hiç olmadı, en kötü ihtimalle farı ısıtıp açıp, merceği değiştiriyorsunuz, olay bitiyor.


Aracınızın farları için en kaliteli ampül çeşitleri uygun fiyatlar ile Modacar. Hemen tıklayın ucuza alın! Umarız bu konuda da yakın zamanda bir düzenleme yapılır ve kontroller sıkılaştırılır.


Aşağıda seçeneklerde listelenen ampul isimleri alfabetik sırayla verilmiştir. Yeni nesil ampül kardeşim bunlar yalnız uzun mu kısa mı ? Uygun fiyat avantajı ile sahip olabileceğiniz lamba çeşitleri uzun ömürlü ve dayanıklı kullanımları ile sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Bu xenon kitler ve led ampuller farın odak ve geometrisine tam uymadığından yeterli ve düzgün aydınlatma sağlayamamakta, diğer sürücülerin gözlerini kamaştırmakta, aracın elektronik sisteminde sorun çıkarmakta ve sürüş güvenliğini düşürerek trafikte tehlike oluşturmaktadır. Ama hemen led olmaz diyorlar.


Bunlar yeni nesil led far ampülleri. Far da orjinal ampul ne ise onu kullanmalısın. Hadi bir şekilde uydurdun diyelim. Mesela Orjinal hiken htakarsan, ışığın bozulması bir yana muayeneden bile geçmez. Led işine bende yeni girdim lm gerçekten çok önemli, ben püsküllü model seçmedim direk fanlı modellerden aldım kimisi ses yapıyor demişti ancak ampul halojen gibi tam yuvasına oturunca ve arkasında ki kapakta tam kapanınca araç motoru çalışmaz iken bile araçtan aşağı indiğimde fan sesini duymuyorum.


Led far ampul

Philips led xenon far ampul hotomobiliniz için gece görüş açınızın en güçlü aydınlatma istiyorsanız Şimşek etkili beyaz LED ışıklı xenon ampul. Arkadaşlar Passat Baracım için ve Arkadaşımın Polo aracı için Philips denen ama kutusunda PHOTON yazan balast gerektirmeyen ve Agrıza yakmayan led ampullerden aldık. Led Xenon Far Ampulü Seti H1. Inwells Hled xenon far ampulü seti, ikili takım. Yeni teknoloji kompakt yapılı, metal kasalı, dahili fanlıdır.


Ayrıca bir beyine ihtiyaç duyulmadan takılabilir. Farlariniz açık konumda aracınızı çalıştırmaniz durumunda ampul zarar görmez. Xzenon ampulleri yılda 1-defa patlar ve far içine zarar verir ancak cree led de böyle bir problem.


Benim araç kia ceed mercekli far var yıldır kısalarda kullanıyorum normal xenon kadar iyi görüyor ben hiç bir sıkıntısını yaşamadım. Link ini paylaştığım led ler muayeneden geçiyor mu ? Led ’ler daha az güç kullanmaktadır. Enerji tasarruflu ampul ler (CFL’ler) ise watta yakın.


Bu nedenle bir LED , enerji tasarruflu ampule kıyasla elektrik miktarının yarısını kullanır. Oto Aksesuar,Tuning,honda tuning,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes, led ,tampon eki,spoiler, led stop,civic.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar