15 Şubat 2019 Cuma

Mercekli far yapımı

ECorollamı satmış olsamda hala bu arabayla uğraşmaya devam ediyorum görüldüğü üzre Murat GÜL arkadaşımıza askere gitmeden önce farlarını yapacağıma dağir söz vermiştim ve gündür bu sözümü tutmaya çalışıyorum ve dün akşam sonunda sözümü tutup farları bitirdik. Geçen yaz bagaj, torpido ve tavan aydınlatmasını değiştirmiştim. Sonrasında amatörce mercekli far mevzuna gireyim dedim. Yeni üye kaydı alınmamaktadır. Dilerseniz aşağıdaki linkten yöneticiler iletişim kurabilirsiniz.


Tofaş Optikli Angel Far yapımı sizlerle. This video is unavailable. Farlar artık valeo mercekli ve artık karşıya bakıyorlar.


Resimler maalesef kötü , ileride daha kaliteli resimlerle aydınlatma performanslarını karşılaştıracak resimler eklemeye çalışacağım. Farların orjinal yapısı bozulmadan, özel ilaç ve ekipmanlarımızla temizleme işlemini gerçekleştirmekteyiz. Güneşten kaynaklanan, camın dış yüzeyindeki sararma, yanık, ve yol koşullarından kaynaklanan çizikleri kaybediyoruz. Valla bizim Erada orj turuncu reflektör var.


Bazi karartmali farlar gördum bizimki gibi onlarda ayri güzel duruyor. Firmamız Bünyesinde Araç Far Ve Elektronik Üzerine yoğunlaşmış bir firmayız. Bu nedenle xenon farlar , standart farlara kıyasla sürücülere daha net bir aydınlatma sağlar.


Xenon far , kısa far olarak kullanılır, ışık dağılımı düzgün ve keskindir. Işık dağılımının iyi olması için mercekli elipsoidal projektörler kullanılır. Corolla mercekli far yapımı Uzun süredir araştırdığım, arzuladığım farlarımı sonunda yapmış bulunmaktayım.


Tabiki bunu tek başıma yapmadım çok sevdiğim bir abim yardım etti sağolsun. Far üzerindeki sağ sol ve yukarı aşağı ayar vidalarını kullanarak far çizgimizi 14cm aşağıya denk gelinceye kadar ayarlıyoruz. Aracı tekrar öne aldığımız zaman çizgi ilk işaret üzerine düşmelidir. Bu yöntem ile çok basit bir şekilde ayar makinesine ihtiyaç duymadan far ayarını kendiniz ayarlayabilirsiniz. Mercekler ve kapağı burdan yaptık.


Fiat Punto Evo orjinal fabrika çıkışı arlar merceksiz gelmektedir. Farları küçük bir işlemle mercekli hale getirebilirsiniz. Etiket arşivi: el yapımı mercekli far.


Mercekli far yapımı

Yoksa bir aracın farı mı ? Arkadaşlar bu far el yapımı mı ? Orijinal mercekli farı var zaten ama çift değil tabii. AMİGURUMİ TEKNİKLERİ-Çok güzel alıştırmalık bi kek nasıl yapılır. Otomobilinizde hem fark yaratmak hem de daha güvenli seyahatler yapmak istiyorsanız, hepsiburada. Xenon tip farlar , standart ampül farlara göre çok daha dayanıklı olmasının yanı sıra daha verimli performansa sahiptirler.


Melek Gözü Araba Far Yapımı. El yapımı go kart gayet başarılı gözüküyor. Kerpiçten el yapımı yolun yapılış videosu. Güneş enerjisi ile çalışan el yapımı klima ile yaz sıcaklarında serinleyebilirsiniz.


Bana satan arkadaş farlara Hphilips xenon kit taktırmış. Bu yanlış bir uygulama gibi geldi bana, benim farlar bixenon değilmi. Angel Ve Ledli Far en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla Angel Ve Ledli Far modellerini inceleyin.


Eskisinden çok daha güzel bir aydınlatma alacağınızdan şüpheniz olmasın. Anlayabileceğiniz bir dilde yazdım. Daha fazla teknik konuya girmek istemedim. ALÜMİNYUM PCB ve AKIM KORUMALIDIR. RÜN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ GARANTİSİNDEDİR.


Kapıda Ödeme veya Kredi Kartına Vade Farksız Taksit. Kocaeli Motosikleti Regal Raptor DD 250. Selam arkadaşlar öncellikle burda yeni olduğumu belirtiyim. Nasil orjinal bir adet kazali mondeo led stop bulup icindeki ledi aliyoruz ve kedi gözüne monte ediyoruz ve sonuç bu. Yaptığı 5alışverişten olumlu puan aldı.


Cree Uled mercekli sis farı her motorsiklet kullanıcısının ihtiyacı olan üründür. Parlak mo düşük mod ve flash mod olmak üzere üç modda çalışır. Merhabalar , bir süre önce 3b kasa passat aracımda kullandığım g-plast marka sislerin çapraz bakışı sinirime dokunmaya başladı ve kendi sislerimi yapmaya karar verdim. Izgaralarına el atmışken uygun tırnak ayarlayarak kısa hüzmeden çıkma valeo halojen projektör montajını da yaptım. Megane dynamique makyajsız kasa aracım için hala mercekli xenon (orjinali öyle) far aramaktayım.


Fakat yan sanayi maalesef bulamadım. Bunlar el yapımı farlar ve kesinlikle ayar tutmuyor. Kullanıpta bir tane memnun olan görmedim. Honda Cıvıc Mügen İç Boyama Yapımı.


Mercedes E2İçli Dışlı Temizlik. Herkeze Hayırlı İşler Hayırlı Cumalar. Ford Escort Dış Parlatma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar