10 Ocak 2017 Salı

Ip sarma avize

Bu işlemden sonra ip sarılmış balonun üzerine tutkal sürüyoruz ve tutkalın kuruması için beklemeye koyuluyoruz. Yukarıdaki işlemlerden sonra yeni avizeyi yerine yerleştirebiliriz, proje yapımı tamamlanmıştır. Evinizin dekorasyonunda en ufak ayrıntıyla bile siz ilgilenmek istiyorsanız, avize anlayışınıza hasır ip ile harika bir bakış açısı getirmek istiyoruz. Satın alamayacağınız güzellikte olan bu avize ile evinize harika bir görünüm kazandıracaksınız. Bu ipi sarma işlemi bittiğin de kalan tutkalı da balonun her yerine ister fırça ile ister kaba batırarak sürün.


Bu aşamalar dan sonra isterseniz kuru sim dökerek tasarımınızı süsleyebilirsiniz. Makrome İpi Tasarımlı Avize Yapımı Ve Modelleri. Aydınlatma Isıtma Sistemleri, Örgü.


Bende ilk başta görünce imrendim pek el becerim yok ama el becerisinden daha çok karışık ip sarma tekniği kullanılarak yapıldığını gördüm buda sakar olanların ve eli ayarı olmayanlar için daha güzel sonuçlar çıkacağını. Asıl bizi zorlayan kısım, balona sarma kısmı oldu. Gerçekten ipten yapılmış abajur ilginizi çekecektir.


Ip sarma avize

Malzeme olarak kalın urgan ip , yapıştırıcı ve birazcık hayal gücü yeterli olacaktır. Altta paylaştığım örnekler arasında kalın urgan ipten bardak altlığı, urgan ipten yapılmış paspas, yine urgan iple bağlanmış yatak, urgan ipiyle örülmüş vazo, urgan ipinden avize gibi daha birçok örneği göreceksiniz. Hasır ipi diye de satılıyor bazı yerlerde.


Boyutları küçük, orta ve büyük boydur. Orta boy ipten bir avize rahatlıkla çıkıyor. KAMPANYALI ÖZT HALAT SARMA SİYAH TEKLİ AVİZE. Sarma sıklığına göre ipten artabilir. Rustik Jüt Halat Avize Hasır İp Avize Halat Bambu Avize Kütük Avi.


TL (14) İstanbulAvize 97. Evde basit ama güzel bir avize yapımı için sizlere bir fikir vermek istiyorum. Gerekli olan malzemeler sadece bir balon , ip ve tutkal. Bu yöntemin diğerinden daha pratik olmasının sebebi çivilerle yazınızı oluşturduktan sonra, ip sarma işlemini yönüne dikkat etmek zorunda kalmadan dilediğiniz gibi harfin etrafına uygulayabilmeniz!


Tamir, Tadilat Gereçleri Matkap Yapı Malzemeleri Dekupaj, Testere, Bıçkı Makinesi Spiral. KARGO BEDAVA - Happy Center Marketleri Güvencesi. Daha sonra balonu kuruması için asın. Her türlü bebek battaniyesi ve kıyafetleri örebileceğiniz yumuşak bir iptir.


Salonumuzda biraz değişiklik yapalım dedik, Başladık ip sarmaya. Bu fikir netten görüldüüüü, hemen uygulandıı. Tutkal ve balon ile yapılan Kapı süsü, balon ile yapılan avize , ip avize , balona ip sarma ile yapılan aksesuarlar aslında hep aynı mantıkla yapılmaktadır.


Son Günlerde Özellikle sayfalarımızda avize ile başlayan akıma kapı süsü devam etti. Bugün sizlerle Öncelikle Aşağıdaki videolarımızda evde tutkal yapmayı, ardından balonların sarılmasını ve böylelikle. Avize Yapımı Resimli Anlatım İp avizeler son zamanlarda çok moda oldu ve biz de sizler için kendi zevkinize göre yapabileceğiniz avizeler için örnekler vererek anlatım yapmak istedik.


Ip sarma avize

Pek çok ipi bir arada kolaylıkla erişilebilecek ve görülebilecek yerde tutabilmek için bir ip askısıyapılabilir. Sökülebilen sentetik örgü ipler de kullanılır. Tutkalın yoğunluğuna göre kuruma süresi bir günü bulabilir.


Hoşgeldin ziyaretçi Oturum Aç ya da Üye Ol. Uzun süredir yapmaya heveslendiğim ama bir türlü başlayamadığım balondan avize yapımını resimlerle anlatacağım. Evdeyseniz canınız sıkılıyorsa yapılacak. Not: Ben duy kullanmadım direk kendi lambama takacağım. Sağlı sollu sarmaya dikkat edin.


P VE BALONDAN AVİZE YAPIMI. Tutkallı ipi balona sarmaya başlıyoruz fakat ipi çok gerdirmeden , balon üzerine dikkatlice sarmalıyız. Tutkal, Balon ve İp ile Avize Nasıl Yapılır? Yalnızca bir kaç malzemeyi birleştirerek sizlerde evlerinizde dekoratif avizeler yapabilirsiniz.


Bu projeye bayılacaksınız ve hemen yapmak isteyeceksiniz. Sonra topun etrafına sarmaya başlıyorsunuz. Adım adım tüm işlemler videoda verilmekte. Hazırladığınız tutkal karışımının içine ipliklerinizi batırıp balonun çevresini sarmaya başlayın. Yatay ve dikey olarak çok sık olmamak şartıyla balonu sarın ve balonun uca yakın bir yerinde ipi sabitleyip bitirin.


Ip sarma avize

Evladınız ile zaman geçirirken bir yandan bir şeyler üretmeyi seviyorsanız odaya bir avize yapıp kendiniz ve evladınızla gurur duymanın tam zamanı. Sonrasında ipi nesneye ipi sarmaya başlıyoruz tamamını sardıktan sonra tutkal. Avize yapım ında kullanacak olduğunuz bu ipleri yumuşatmış olduğunuz tutkalın içerisine batırın. Odanız için yapacak olduğunuz abajurun ebatlarına uygunluk gösteren bir topu veya şişirilmiş balonu kullanabilirsiniz. Makas yardımı işe sarma işi biten ipi keserek lambanızı bir gece kurumaya bırakın.


Bu sarma işlemini dikkatli olun. Ne çok sıkın nede çok gevşek bırakın. Biz ip avize yaparken tane balonu bu şekilde çok sıktığımız için patlattık. Cevap: Örgü ipten avize yapım. Tüm sarma işi bittikten sonra balonu kuruması için biryere asın.


Bu üçlü ile ne yapıldığını çoğu kişi biliyordur, pek çok kişi de uyguladı hatta. Balondan Avize Nasıl Yapılır Balon, ip ve tutkal. Bu şekilde sarmaya devam ediyoruz. Biscolata Mood kutusunun etrafını tutkalladım ve ipi sarmaya başladım.


Tutkalı bir kaba alın ve biraz seyreltin ( sulandırın).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar