26 Ocak 2017 Perşembe

Işığa duyarlı lamba

Işığa duyarlı lamba

Derece dönebilen ve harekete duyarlı olan Sensörlü Lamba. Ldr var ama ışığı görünce lamba tamamen söner kısık yanma olmaz. LDR falan kullanarak karanlıkta yanan,ışıkta ise sönen bir devre yapmıştım.


This video is unavailable. T2’nin beyzinin akım alması multivibratör (flip flop) devresinin çalışmaya başlamasını sağlar ve lamba yanıp söner. Transistör ve LDR’li ışığa duyarlı devre. LDR üzerinde oluşan gerilim azalır. Tkesime, Tise iletime geçer.


Rölenin kontakları konum değiştirir. Hareket Sensörlü Lamba n11. Solar Lamba Hakkında Destek veya Bilgi. Tercih yapmak için desteğe ihtiyacınız varsa veya daha fazla bilgi almak isterseniz lütfen bizi arayınız: 0390332. Get without the ads.


Işığa duyarlı lamba

Merhaba arkadaşlar bugün sizle LDR ( ışığa duyarlı direnç) kullanarak karanlıkta yanıp aydınlıkta sönen ışık devresi yapacağız. Işığa Duyarlı Led Devresi -caglarxp. Projeye geçmeden önce Biraz LDR hakkında bilgi edinelim. Daha sonra proje hakkında konuşmaya devam edebiliriz. UV lamba sisteminin kullanımı ile Ho2Oiçeren camlara ışığa duyarlılık özelliği verilmiştir.


UV ışık) ve kızılötesi aralığındaki (IR ışık) ışığı içeren görünmez ışığa bölünür. Bu Tebliğ kapsamındaki teknolojiye sahip olan ancak, teknik dosyasında açıklanan teknik parametreler nedeniyle özel uygulamalarda kullanılması amaçlanan lambayı,. LED ve USB kablo yardımıyla klavye aydınlatıcı yapımı. Oyuncak lazer, ışığa duyarlı direnç (LDR) ve ses transformatörü kullanarak kablosuz ses iletimi.


Işığa duyarlı lamba

Lamba seçin; Ambiyans ışıklandırması. Lithium-İon akü, Şarj kontrol cihazı, ışığa duyarlı sensör ve led lamba ile hemen takıp Çalıştırabilirsiniz. Hızla ve ardı ardına titreyen ışık gözünüzü yorabilir, baş ağrısına, hatta ışığa duyarlı epilepsi hastalarının nöbet geçirmesine neden olabilir. Bu hoş olmayan durum yaşantınızın bir parçası haline gelmemelidir. LDR’li karanlıkta çalışan lamba animasyonu izleyerek LDR’nin çalışmasını daha iyi anlayabilirsiniz.


Yüksek kaliteli ve uzun ömürlü led lamba. Dekoratif ışık süzme paneli -) Uzaktan kumanda ile kontrol edebilme özelliği. T2′nin beyzinin akım alması multivibratör (flip flop) devresinin çalışmaya başlamasını sağlar ve lamba yanıp söner.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar