17 Ocak 2017 Salı

Wallwasher armatür

Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. LEDStore fiyatları ile sizleri çok şaşırtıyor. Bu kullanım içerisinde çok fazla teknik alan vardır. Bu teknik alanlar alanın genişliğine göre kullanılabilir.


Wallwasher armatür

Skupit led aydınlatma, led armatür , led projektör, led panel, taş yünü, wallwasher iç ve dış mekan led aydınlatma ürünleri, sipariş teklif ve led fiyatları. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Tüm Ürünlerimiz Aynı GÜn Kargolanır.


Led Floresan Armatür çeşitleri. Uzun mesafe aydınlatma yetenekleri sayesinde, cephe aydınlatmalarında da kullanılabilmektedir. Her türlü dış ortam koşullarına dayanıklı gövdesi sayesinde kullanım ömrü uzundur. Wallwasher Duvar Boyama Model ve Çeşitleriyle Sizleri Beklemektedir.


Wallwasher armatür

Işık Açısı 15° olarak ayarlanırsa: Aydınlatağı mesafe metre olup, maksimum dik açılı olacak şekilde aydınlatır. Otel Köprü Hastane Avm Alışveriş merkezleri dış cephe aydınlatmalarında kullanılır. Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Paslanmaz çelik bağlantı elemanları.


Bu ürünün size özel fiyatıdır, Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın! Bizi sosyal medyadan takip edin. Tekliflerinizi bu form aracılığı ile gönderebilirsiniz, yoğunluktan yaşanan gecikmelerden dolayı özür dileriz. Geleneksel aydınlatmaya oranla çok daha uzun ömürlü olan yer gömme armatürleri ile yapılarınız artık geceleri de göz alacak.


Maliyetinizi de minimize eden, çevre dostu aydınlatma armatürleri hem yapınızı daha estetik gösteriyor hem de tasarruf sağlıyor. Kontrol edilmeyen sabit renkli armatürler , harici bir pano ihtiyacı olmaksızın 220VAC girişli dahili güç ünitesi ile çalışmaktadır. Kontrol edilebilen armatürler ise, harici pano ihtiyacı olmaksızın armatür kasası içerisine yerleştirilen güç ve kontrol birimleriyle DMX5sistemi üzerinden kontrol edilebilmektedir. Binalarınızın dışında wall washer lambaları kullandığınızda bina güvenliğini de arttırmış olursunuz. Binaya girmek isteyebilecek kötü niyetli kişiler aydınlık ortamdan tedirgin olacaklardır.


Karanlığın içinde binanızın kaybolmasını istemiyorsanız wallwasher Led lambaları tercih etmelisiniz. Armatür uzunluğuna göre veya daha fazla ayak takıla bilmektedir. W 57cm Led WallWasher RGB Duvar Boyama (Otomatik Slaytlı) 220V otomatik. DM Elektronik, kaliteli ürünü doğru fiyatlarla hızlı teslim ederek dönemin ve zamanın ruhuna ayak uyduran, müşteri memnuniyeti felsefesiyle çalışan Türkiye’de yakaladığı başarıları dünya ölçeğinde yakalama hedefine adım adım ilerleyen bir markadır. En Temiz ve En Çevreci seçilen ASO 1. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerine başlamıştır.


LED Armatür , LED Wallwasher. TLed bant armatürler ;. Kasa ve Ledlerden Üretilmistir 1nci Sınıf Malzeme Kullanılmıştır. Duvar, zemin ve tavan için kullanabilirsiniz. Duvarınızı çok güzel renklendirir ve istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.


Led Armatür Led Tavan Armatürü. Opvision led wallwasher duvar boyama armatürleri ile mekanınızı beyaz, günışığı, kırmızı, yeşil, mavi, amber renk seçenekleriyle profesyonelce aydınlatabilirsiniz. Alüminyum enjeksiyondan üretilmiş olan wallwasher armatürler DMX sistemler ile birlikte kullanabilir.


Bu sayede RGB Ledler ile cephede istenilen renk efektleri gerçekleştirilir. LED WALLWASHER en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla LED WALLWASHER modellerini inceleyin. Sıva Üstü Led Wallwasher. LED aydınlatma ürünleri Skupit, armatürler , wallwasher , projektör, taş yünü, alçıpan, clip-in, sıva üstü panel, endüstriyel, yol ve cadde ledleri, kanopi.


Mekanların ışıksal ihtiyaçlarına cevap vermek ve aydınlatma problemlerine çözümler sunmak asıl amacımız ve ilkemizdir. Litpa Quantum wallwasher cephe aydınlatma. En uygun Elektrik Malzemeleri Beyaz fiyatları Emre Elektrik Online Alışveriş Sitesinde.


EDuylu Led Lamba 2Volt. Standart üretimlerde koruma sınıfı ip65’tir. Gazioğlu Elektrik Aydınlatma. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


E-Bülten - Yeni ürünler,indirimler ve sizlere özel. AYDINLATMA ANSİKLOPEDİSİ. Ledmarket güvencesiyle en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla alın. LETİŞİM KURUMSAL Hakkımızda Banka Hesaplarımız. Toplam Ürün Ürün Bulunamadı.


Wallwasher armatür

Gövde: Alüminyum ekstrüzyon Optik: Temperli cam Işık Kaynağı: HIGH POWER. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. YCL YW Serisi 6x1W WallWasher Armatürler Beyaz-G. Işığı-Kırmız- Mavi - Amber -Yeşil.


Renkli Kasa Endüstriyel Tavan Armatür. Taiwan çipli, iç mekan sanayi aydınlatmasıdır. WallWasher S, hem iç hem dış mekanlarda kullanılmak üzere tasarlanmış LED projektördür.


Wallwasher armatür

Bu armatür , daha büyük ve yüksek yapıları çarpıcı bir şekilde aydınlatır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar