25 Nisan 2017 Salı

50W led projektör

50W led projektör

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. W led projektör çeşitleri tüm renkleriyle LEDStore stoklarında. W 220V SMD LED PROJEKTÖR LEDİ ÇİPİ WATT POWER LED COB LED.


50W led projektör

TL (16) colorsmobile 100. Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Beyoğlu: Göster: Siz de ilanınızın yukarıda yer almasını istiyorsanız tıklayın. Projektör Aydınlatma Yapı Malzemeleri uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden.


Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız. W SMD LED PROJEKTÖR (SENSÖRLÜ) CATA. Ancak su altında kullanıma uygun değildir. Led Projektör , iç ve dış mekanlarda kullanılabilir.


50W led projektör

Su birikintisi içinde bırakılmamalıdır. Yönlendirilebilir ışık mekanizması bulunmaktadır. Watt led projektör malzememiz dış kaplaması siyah dökümden yapılmıştır. IPkoruması ile suya karşı. Düşük enerji tüketimi ile güçlü bir aydınlatma sağlar.


Metal kasa ve ayarlanabilir montaj ayağı mevcuttur. Yüksek iskonto ve özel fiyatlardan ilk Siz Haberdar Olun. Led projektörler son yıllarda çok popüler olmuşlardır. Genellikle ekonomik aydınlatma için kullanılır.


W LED PROJEKTÖR , NEXT LED. W GÜNIŞIĞI SENSÖRLÜ LED PROJEKTÖR isimli ürünümüz şu an için stoklarımızda mevcut değil. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Trafik aydınlatması, peyzaj aydınlatması, reklam aydınlatması, iç aydınlatma, özel aydınlatma vb.


Bu ürün için daha önce yorum yapılmadı. Sdm led projektörler stoklarımızda mevcuttur. W’dan başlayan sdm led projektörler , 200W ‘a kadar seçenek sunmaktadır. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Geniş alanların, büyük tabelaların veya da cephe aydınlatmalarında sıklıkla kullanılır.


50W led projektör

Döküm alüminyüm gövdeleri olduğundan dış etkenlere karşı oldukça dayanıklıdır. Su geçirmez yapıdadırlar. Watt değerlerine göre sınıflandırılırlar.


Beyaz, Gün ışığı ve Yeşil renk seçenekleri. IPkoruması ile su geçirmez. Kullanım alanları: Havuz aydınlatması, Bahçe aydınlatması, Bina aydınlatması, Tekneler, vb.


W RGB LED PROJEKTÖR ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. DuruSıfır Ürün - Yeni Etiketli. Mekan Şerit Led Tek Çipli. Tüm Ledli Aydınlatma Ürünlerini İster Nakit, İster Kapıda Ödeme ile Sitemizde Bulabilirsiniz.


Satın alın 50w Led Güvenilir Çin 50w Led tedarikçilerinden. LED , ( Light Emitting Diode ) ışık yayan diyot anlamına gelmektedir. Yarı iletken elektronik devre elemanıdır.


W COB LED PROJEKTÖR ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Türkiye şeklindedir ve sırasıyla 250w led projektör aydınlatma ürününün , kadarını karşılarlar. North America, Western Europeve Eastern Europe ülkelerinde popülerdir.


Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini. Lümen cob led projektör , sarı ve beyaz renkleriyle sizlerle ! DM Elektronik, kaliteli ürünü doğru fiyatlarla hızlı teslim ederek dönemin ve zamanın ruhuna ayak uyduran, müşteri memnuniyeti felsefesiyle çalışan Türkiye’de yakaladığı başarıları dünya ölçeğinde yakalama hedefine adım adım ilerleyen bir markadır. Ar-Tech ART- 50W projektör düşük güç tüketimi , yüksek aydınlatma performansı ve düşük ısınma oranı ile uzun çalışma ömür sağlar. Tüm Uzaktan Kumanda Çeşitleri ile Yıldır Hizmetinizdeyiz! Stok Durumu: Stok durumunu görmek için giriş yapınız.


Modul LED Lensli Modul LED LED Ampul. LED Spot Ampul Mum Ampul Oval Cam LED Armatür. Orjinal watt smd led projektör olup, ürün 2volt çip yerine içerinde bulundurduğu led trafosu ile çalışmaktadır. Led Paslanmaz Zemin Gömme Armatür.


W 30W 50W 70W 100W Projektör Led Chip Günişiği Beyaz 30V-36V. Kraftigt og robust LED projektør 50W lampe i stilrent sort design udført i aluminium og glas. Med denne slanke udendørs led projektør får du exceptionelt meget lys for pengene.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar