20 Nisan 2017 Perşembe

Motor mercek far

Motor mercek far

Nerden temin edebilirim ve nasıl uygularım ? Yardımcı olursanız sevinirim. Ben 3inç bi xenon aldım diyelim Şuan far içini ölçecek vaktim yok. Bu motora montajı nasıl yaparım , xenon için ayrı yuva gerikiyor mu ? HDeli mavi Parlak Led sis Ampulu mercek uclu. Merhaba arkadaşlar ben Kaan Eren.


Motor mercek far

Güzel, eğlenceli ve emek dolu videolar yapmaya devam etmeye çalışıyorum. Sizden tek ricam videoyu beğenerek, kanala abone. Bu da görüşün daha verimli olmasını sağladığı gibi karşı yönden gelen sürücüleri de rahatsız etmez. Bi-Xenon mercek kullanılan farlarda ışık çizgisel doğrultuda ilerler.


Wv boradan çıkma far merceği. Far Maskesi hediyeli D1s d2s d2r: Marka Uyumlu: Marka Uyumlu: 3TL. Güneş ve zararlı şampunalardan ötürü zamanla kararmış, solmuş, kirlenmiş, oksitlen. Far tasına ve arka kapağa işlem yapılıyor fakat far motoru iptal olmuyor sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam ediyor.


FATİH GÜVEN MOTOR (10) Kalyoncumotor (9) ŞAFAKOTOMOTİV (9) TSC İTHALAT. Prc Far Düğmesi 150Cc Scooter Rs Hs 5. Far motoru şekil olarak halojen far motoru tipindeyse uydurulur. Kalan elektrik işciliği için şema varsa soketteki pin sıralaması halledilir o zor olmaz. Bir tek farın içinden mercek perde bobin uçları uzun hüzme ampülü kablosuna paralel yapılacak. Siz buna çakma xenon demiyorsunuz çünkü far mercekli olduğu için göz almıyor ama haberde diyorki otomatik yükseklik ayarı olmayan farlar ağır kusur sayılacak.


Bu noktada çoğu kişi patlıyor. Reflektör ile mercek arasındaki perde, uzun fara geçildiğinde ya da selektör yapıldığında bir elektrik motoru vasıtasıyla hareket ettirilir. Bu sayede ampulün verdiği ışık miktarı değişmediği ya da ekstra bir ampul yanmadığı halde halihazırda verdiği ışınların tamamı merceğe dolacağından, hem uzun menzil hem de.


Motor mercek far

Xenon ampulü takıp, önündeki mercek takılmazsa ya da far yıkama sistemi aracınızda mevcut değilse bu durumlar kesinlikle yasal olarak kabul edilemez. Xenon farların zorunlu özellikleri nelerdir? RENAULT CLIO Far Aydinlatma Aksamı oto yedek parçaları. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili RENAULT yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Kilometre: İsim ve Şehir: İzmir.


Farın altında bi yerde yazıyordu galiba. Mercek far için ampül tavsiyesi. Renk bakımından mükemmel renk uyumuna sahip olan ürün, Honda motor yedek parça satış sisteminde, en iyi tercih olarak karşımıza çıkmaktadır. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.


Hatta yan sanayinin üzerinde motoru olanı da var, ben motorsuz olanı aldım, eski farlardaki motoru yeni aldıklarıma taktırdım. Gündüz farı parçasınıda mercek üzerinde işaret aldıktan sonra mercek kapagına adet somunlu vida ile güzelce sabitledim. Motora direk xenon takmanız mümkün.


Fakat bu tavsiye edilen bir uygulama değil. Sebebi ise diğer sürücülerin gözünü fazlaca alması ve tehlike yaratması. Xenon u kullanmak için far merceği kullanımı da gerekmekte derler. Bunun seçimi size kalmış. Araçların ilerlemesi için gerekli güç motor tarafından üretilir.


Motor mercek far

Elbette ki üretilen bu gücün doğrudan tekerleklere iletilmesi pek mümkün o. Hangi Yakıtı tercih ediyorsunuz? Aracıma xenon far taktırdım fakat fazla rahatsız ediyo karşı tarafı. Elektromotor ve siper en az 50. ARKADAŞLAR HEPİNİZE İYİ GÜNLERBENDE SİZLER GİBİ PEUGEOT SAHİBİYİMELİMDE.


XENON ve Bi-XENON Farları Taktırmak. Bi-xenon farın değil merceğin özelliğidir. Pek çok ürün bir arada olurken, gruplarından ihtiyacınız olan ürünleri seçip, satın alma imkânına sahip olacaksınız. Satın almak istediğiniz ürün örneğin Xenon Far Kit ise bu gruptan istediğiniz ürünü seçip sepetinize ekleyebilirsiniz. Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz.


RENAULT MEGANE Far Aydinlatma Aksamı oto yedek parçaları. Sağ farın far motoru arızalı olduğu için o farın aydınlatması biraz yukarıda olmuş müsait olan bir zamanda farları açıp hem motoru değiştirecem hemde mercek ayarını yapacağım. Burada test edilen zorunlu özellikler şu şekildedir: Xenon merceği , far yükseklik ayarı (sürücüye engel olmayacak şekilde yerleştirilmeli) ve far temizleme sistemi.


KIA’nın sevilen otomobili Rio, dizel motor ile otomatik vitesin harika uyumunu sunuyor. Yepyeni tasarımı ile kısa sürede popüler hale gelen model, selefine. Elipsodial projektörün önündeki hareketli siper küçük bir motor ile yukarı-aşağı hareket ettirilerek kısa-uzun far geçişi sağlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar