10 Nisan 2017 Pazartesi

Alüminyum şerit led

Yan kapakları sayesinde zemine montaj yapılabilir. Ve alüminyum kanal led şerit ürününün kare, açı veya düz olmasını seçebilirsiniz. Raf,vitrin ve dekorasyon amaçlı uygulamalarınızda kullanabileceğiniz,soğutma gücü ve ince yapısı ile öne çıkan bir üründür.


Ledmarket güvencesiyle en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla alın. Led Aydınlatma ile ilgili aklınıza gelebilecek her şeyi burada bulabilirsiniz. Uygulama Alanları LED , ingilizcede Light Emistting Diode kelimenin kısaltılmıș halidir ve “ıșık yayan diot” anlamına gelmektedir. LED ’ler elektrik enerjisini ıșığa dönüștüren yarı iletken devre elemanlarıdır.


LED ’lerin ortalama yaydığı ıșığın frekansı spektrum ıșık bölgesine denk düșer. Yuvarlak dolap için, 1w led alüminyum gövdeli aydınlatma. Farklı renk seçenekleri mevcuttur. Bir önceki yazımız olan Sıva Altı Led Panel başlıklı ürünümüzüde de incelemenizi öneririz. Pencere, sayaç, vitrin, tavan içi veya duvar içi aksanlı dekor aydınlatma gömme montaj için uygundur.


Alüminyum şerit led

Renk ve aydınlanma farkı ile birlikte görüntü konusunda mükemmel sonuçlar ortaya koyan silikonlu çeşitler, gün ışığı ve farklı ışık tonları ile birlikte siz değerli müşterilerine gerçekten iyi bir fırsat yaratmaya devam etmektedir. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Profiller ve Şeritler için aksesuarlar. Alüminyum Pcb Led Beyaz sadece 9. TL 110TL Vergiler Hariç: 164TL. Karşılaştırma listesine ekle.


LED ’ler çoğunlukla esnek PCB üzerine SMD tipi LED ’ler ile birlikte 12V gerilimde çalışmasına uygun akım limitleyici dirençlere sahiptir. Bu sayede basit bir 12V trafo, araba aküsü, LiPo batarya gibi güç kaynakları ile kolay bir şekilde çalıştırılabilirler. Bir çok dekoratif işin olmazsa olmazı kuşkusuz aluminyum profilleri ve aksesuarları dır. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.


Hafif tasarımcılara, üreticilere ve üreticilere kompakt, özelleştirilmiş ve pratik aydınlatma armatürleri oluşturmalarını sağlayan, şık ve hafif alüminyum malzemeler kullanılarak LED şeritleri için LED alüminyum profiller sunuyoruz. BAR LED ALUMİNYUM PROFİLİ ve DİFÜZÖR TAKIMI (ENDÜSTRİYEL TİP) Bar led yada şerit ledlerinizi dekorunuza uygun kullanım haline getirmek isteyenlere özel ürünümüzdür. Bar ledleri bu profille hem soğutabilir hemde ışık difüzörü sayesinde hoş ışık vermesini sağlayabilirsiniz. ALÜMİNYUM LED BAR ŞERİT LED.


Burul Grup Elektronik Reklam San Tic Ltd Şti yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle profesyonel e-ticaret. Tedarikçilerin ve alüminyum led şerit üreticilerin sunduğu alüminyum led şerit rekabet ürünleri alüminyum led şerit aşağıda listelenmiştir, lütfen istediğiniz ürünü seçin. Ek olarak, LED şerit , 5v led şerit , 6v şerit led gibi seçiminizle ilgili ürünleri tedarik ediyoruz. Biz kendi fabrika ve designer.


Alüminyum şerit led

Our fabrika Shenzhen var. Tüm Ledli Aydınlatma Ürünlerini İster Nakit, İster Kapıda Ödeme ile Sitemizde Bulabilirsiniz. En ucuz Şerit Led fiyatları sadece burada! Difizör kapak bombelidir.


Led profil, ledleri soğutarak ömrünü uzatır ve homojen bir ışık sağlar. A Şerit Led Adaptörü İnce Tip Fanlı. Onlarca farklı Şerit Led ,Bar Led ,Modül Led modellerimiz bulunduğunuz ortamı standartların çok üstünde aydınlatacak. Pled panel sistemlerinde profil veya alüminyum gb.


Kesinlikle oksitlenme veya ileri zamanlarda size sıkıntı yaratmayacak bir üründür. Aluminyum Led Bar Aydınlatma Ürünleri. Led Trafoları ve Aksesuarları. Led bar armatür veya şerit ledlerde kullanılan led trafo model ve fiyatları için bizi arayın.


Tekne iç Aydınlatma Ürünleri. Entrega en horas) Bu sırada en stok günah. Modül led , şerit led , kartlar ve ptabela konusunda yılı aşkın tecrübemizle güvenilir led ve aydınlatma sistemleri çözüm ortağınız. Rgb Şerit Led Şerit Led Kumanda Mantar Led Dizgi Led Piksel Led Çubuk Bar Led 60×Led Panel Slim Led Panel Led Projektörler Led Bant Armatürler Led Floresan Led Ampül. Fabrika tekliflerimiz alüminyum ekstrüzyon led tedarikçi şerit alüminyum profil kapak led dot ile sütlü görmek istemiyor.


Biz led alüminyum ekstrüzyon için yaşın üzerinde olmuştur, biz iyi fiyat ile mükemmel kalite sunuyoruz. LED ‘in metresinin çekeceği akım miktarı LED üreticileri tarafından sağlanır. LED LED Panel Hazır LED Tabela Adaptörler Kesim Folyoları.


Mesafeli Satış Sözleşmesi. Detaylar Hazır Kartların Tekrar Üretimi: Elinizde bulunan elektronik kartlar , gerekli standartlara göre tekrar tasarlanır. Kaliteli Şerit Led ile İç Mekan ve Dış Mekan aydınlatmalarda ürünlerimizi garantili şekilde kullanabilirsiniz. Projektör ve Armatür kasaları hem boş hem dolu olarak sitemizde mevcut olup Projektör ve Armatür yapmak için gerekli tüm ürünleri (Modül Led , Lens, Driver, Kasa) sitemizde bulabilirsiniz.


Etiketler: pcb led soğutucu, power led pcb şerit , akvaryum ledi , 1w led soğtucu. PCB ışık kaynağı, uzunluk 20cm ila 300cm olarak. Led küçük led ampüllerin ince bir şerit üzerine dizilmesiyle oluşturulan ledlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar