10 Nisan 2017 Pazartesi

Kompakt floresan

Kompakt floresan

Philips kompakt floresan lambalar enkandesan ampuller için tasarlanan çoğu armatüre uyar ve yaklaşık daha az enerji kullanır. Birli, ikili, üçlü, dörtlü vb) ince flöresan tüplerden yapılmış, kompakt flöresan ampullerin iş yerine temini ve montajı dahil işler halde teslimi. Böylece oldukça yüksek kabul edilecek bir verimliliğe sahip olunur.


Kompakt floresan

Genel olarak ampuller için tükettiği güç. Bu gereksinimleri karşılayacak şekilde, elektronik bir balast ile öncelikle giriş kısmında alçak frekansta AC-DC dönüşümü yapılır. Mantık nomal floresanlarla.


Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Floresan lambaların daha kompakt halde üretilmiş türevleridir. Halk arasında ‘tasarruf ampülü’ olarak da bilinir.


Sahip oldukları boyutlar nedeniyle akkor lambaların muadili olarak uygulamalarda yüksek verimli bir çözüm olarak kullanılabilir. Bir ateşleyici balasta ihtiyaç duyarlar. Gül Elektrik hizmette kalite anlayışı, bilgisi ve tecrübesiyle aydınlatma sektörünün öncü kuruluşlarındandır. Ambalaj 2Ağırlık g Ürün No.


Bu lamba tasarruflu ampul olarak da bilinir. Bunların dışında boyut ve duy modeli açısından da birçok floresan lamba çeşidi bulmanız mümkün. Starterin bimetali açık devre konumundadır. Kompakt Flüoresan Lambalar. Ancak starter içindeki neon gazı küçük bir sızıntı akımı geçirir.


Elektronik balast sistemlerinde pinli modeller kullanılır. Akkor lamba kullanılan hemen hemen her yerde kompakt fluoresan lambalar kullanılabilir. Kırıkları nemlendirilmiş bir kağıt havlu ile dikkatlice toplayın, sert bir kağıtla parçaları kaldırın. Küçük parçaların odaya dağılmasına neden olacağından elektrikli süpürge kullanmayın.


Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence altına alabilirsiniz. W kompakt fluoresan lamba ürünleri en çok Mid East, Southern Europeve South Asia ülkelerinde popülerdir. Hangi floresan ampul modelini arıyorsun?


Yat malzemeleri,HSGM SICAK KESME ALETİ, Würth Tutkal, würth Yapıştırıcı, tekne malzemeleri, zehirli boya, Teknomarin, boat showi yacht equipment, shipchandler. Aradığınız filtrelere göre ürün bulunamadı. Sol menüden filtreyi temizleyerek tekrar deneyiniz. Ardından tasarruflu ampul olarak bilinen kompakt floresan lambalara (CFL) geçiş başladı ve hemen hemen her evde kullanılmaya başlandı. Tasarruflu ampullere alışmışken, LED teknolojisi kapımızı çaldı.


Hal böyle olunca tasarruflu ampul ile LED ampul arasında bir tercih yapmak gerekti. Prizmatik Lensli Armatürler. Louvera Petekli Armatürler. Compact florasan lambası. Clip-in Çift Parabolik Armatürler.


Işık üretir ama enteresan bir şekilde,ampulün içindeki gazları harekete geçirip zincirleme reaksiyon sağlar ve sonunda görülebilen bir ışık elde eder. Sonra bu görünmez ışığı kullanarak bizimde görebildiğimiz florasan ışığını elde eder. Yani iki kere ışık üretir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. CFL ampullerin daha az enerji harcamaları ve kat daha uzun ömürlü olmaları (kısa zaman aralıklarında sürekli açılıp kapatılmadıkları sürece) bu çeşit ampullerin piyasada yaygınlaşmasına sebep oldu.


HVAC, Fanlar ve Isı Yönetimi. By continuing to browse you are agreeing to our use of cookies and other tracking technologies. Böylece kullanabileceğiniz floresan miktarı inanılmaz ölçüde artacaktır.


Belirtilen fiyatlar Euro ve USD cinsinde olup, KDV dahil değildir. LEDVANCE’ye yazılı olarak verilen siparişler işleme konur. Teslimat kutu adetleri ve katları şeklinde yapılır. Gelecek bizlere ne getirir, LED’lerden sonraki aydınlatma teknolojisi ne olur bilinmez.


Ancak günümüzde aydınlatma amacıyla kullanılan, bilinen en verimli ışık kaynağı LED’lerdir. W TFloresan Ampul (Yeşil Işık),Fiyatı öğrenin,Fiyatları karşılaştırın. KOMPAKT FLORESAN Lamba için Lümen değerleri (EDuy için) 3W = 1Lümen. Son zamanlarda kompakt floresan lambalar üretilmiştir.


Kompakt floresan

LAHUR MARİNE DENİZ VE YAT MALZ. Tüm ödemeleriniz güvenli ödeme sistemi ile şifreli olarak alınmaktadır. Saçımızı saç kurutma makinesi yerine doğal olarak kurutarak, enerji tasarruflu ve kompakt floresan ampul yerine geleneksel ampulleri kullanarak, cep telefonu yerine kablolu telefon. Eylül’den itibaren Avrupa Birliği kademeli. Dış Mekan Aydınlatma Armatürleri.


Watt’lık akkor Flamanlı lamba yerine Watt gücünde kompakt floresan lamba kullanarak aynı aydınlık seviyesini elde edebilirsiniz. Konutlarda yaygın olarak kullanılan akkor telli lambaların yerine hiçbir değişiklik ve ilave gerektirmeden direkt olarak kullanılabilen Eve Elamba başlıklı kompakt fluoresan lambaların çok değişik güç, renk ve ömür özelliklerine sahip tipleri mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar