21 Ağustos 2017 Pazartesi

5 Watt tasarruflu ampul

Ekstra indirimli fiyat. Düşük watt gücü ile yüksek aydınlatma sağlayan ampul çeşitleri enerji tasarruflu ampuller kategorisinde yer alıyor. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.


5 Watt tasarruflu ampul

Watt Ack led ampul çeşitlerine güvenilir şekilde evinize, işyerinize kargo ile satın alabilirsiniz. Enerji tasarruflu ve yüksek performanslı led ampul çeşitlerine ledavm adresinden ulaşabilirsiniz. Piyasada Watt ’tan başlayarak 1Watt seviyesine kadar aydınlatma sağlayabilen ampul seçenekleri bulunmaktadır. Ampuller verdikleri ışık bakımından sarı ve beyaz olarak gruplandırılmaktadır.


Bunlara ek olarak şekillerine göre de ayrılmaktadır. Tasarruflu ampul fiyatları ile normal ampul fiyatlar. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Aşağıda resimleri verdiğim tasarruflu ampul ve avizeleri kullanıyorum.


Bu ampullerin çoğu bozuldu. Aldığım yerde bile bulamadım. Sizdeki ampul 9w 580lm ışık değerinde, aydınlatmasından memnun kaldıysanız yine aynı watt ve. E-BÜLTEN ABONELİĞİ Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. W led ampul normal ampulde 40W değerindedir.


NOT:Bu ürün bedava kargo kampanyasına dahil değildir! Bir tasarruflu ampul yani CFL ile sıradan bir LED ampulün fiyatı neredeyse eşitlendi. Hatta bazen altına bile iniyor. LED (Light Emitting Diode ,Işık Yayan Diyot) elektrik devresine kolayca uyan bir ışık kaynağıdır. Genel bir ifade kullanmak gerekirse, günümüz teknolojisiyle üretilen LED ampuller, tasarruflu ampullere göre watt başına daha parlak ışık vermektedir.


Bugün ise 18W tasarruflu ampul -TL‘ye alınabilirken, aynı ışık akısına sahip 10W LED ampul aynı fiyat aralığında satın alınabilir. Sıcak sarı ve beyaz renk alternatifleri ile de arzu edilen ambians yaratılabilir. Vestel led lamba kampanya dahilinde 1tl yerine tl’den satılmaktadır. Daha güçlü ışık veren 9lm ve 10. Led Ampullerin Avantajları.


Kaliteli iskelet yapısı ve tasarruf sağlayan ampul fırsatını sakın kaçırmayın! Klasik duy uyumlu bu mucize ampulu aydınlatma gereken her yerde güvenle kullanabilirsiniz! Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Watt ’lık akkor ampulün verdiği ışığı, Watt ’lık bir tasarruflu ampul verebilir. Ancak tasarruflu ampul olarak belirtilen ampullerden kullanıyorsanız Watt ve Lümen değerlerini kıyaslayarak tercih yapmalısınız.


Bakın floresan olarak bilinen tasarruflu ampuller aslında daha az elektrik ile daha çok ışık veriyor. Yani watt başına daha az ışık veriyor, fiyatı da cabası. Bu şekilde ortalama bir odanın aydınlatılmasını 1watt ’lık akkor ampul veya watt ’lık tasarruflu ampul kullanarak sağlayabiliriz. W TASARRUFLU AMPUL GENERAL ELEKTRiK - WATT - EDUY. Siparişlerde 1TL : ve üzeriş siparişlerinizde Kargo Ücretsiz.


W, 8lümenlik bir LED ampulün, Watt başına lümenlik bir etkinliği vardır. Akkor ve tasarruflu ampullerde ısı kaybı fazla olduğu için bu değer daha düşük bir değer çıkacaktır. Bir sıralama yapmak istersek LED ampul - tasarruflu ampul - halojen ampul - akkor ampul şeklinde verimlilik azalmaktadır.


Ancak evimizde halihazırda tasarruflu ampul kullanıyorsak biraz daha ucuzlamalarını bekleyebiliriz LED ampullerin. Compact Fluorescent Lamp (CFL) enerji tasarruflu ampul evde her odada kullanıyorum tavsiye ederim. Akkor ampuller watt başına 1lümen ışık verirler. Bu yazıda ekonomik ampuller hakkında bilgiler ve örnek olarak farklı marka ve güçlerde sürücü şemaları bulunuyor. Daha öncesinde ampül , tasarruflu lamba ve elektrik tüketimi konularında bilgiler sunmayı uygun bulduk.


LED lamba nedirden önce lamba çeşitlerinden bahsetmek istiyoruz. W enerji tüketimi yapan tasarruflu ampul fırsatını sakın kaçırmayın! Evimizde çok sayıda ampul kullanıyoruz.


Biz sadece adet ampul için elektrik tüketimini hesaplayabiliriz. Siz kullanım adedi ve süresine göre yeniden hesaplayabilirsiniz. Floresan lambalar ışık üretmek için normal olarak ile watt tüketirken Led lambalar yaklaşık ile watt arasında güç kullanır. Led ampul yaklaşık olarak watt normal ampüle eş güç üretebilir.


TL ve üzeri alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO! Ancak tasarruf edeceğini de sanmıyorum çünkü wattlık tane ampul watt elektrik kullanır. Oysa benim salondaki simit floresan sadece watt elektrik harcıyor. VO MICROSTAR 6W LED CLEAR E14. Osram Eco Halojen Ampul 77W TL.


Görüşleriniz ürün ve diğer koşullara farklı bir bakış açısı getirecektir. Led aydınlatma ürünleri eski tip aydınlatma ürünlerine nazaran tasarruf.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar