9 Ağustos 2017 Çarşamba

Aydınlatma imalatçıları

Türkiye’nin en büyük üreticilerinden biridir. Pelsan tesislerinde, 4çalışanla yılda milyon aydınlatma armatürü üretilmekte ve ülkeye ihracat yapılmaktadır. Doğru kontrastı kurarak mobilyalarınızı çok daha güzel gösterebilir, evin güzel bölümlerini ön plana çıkarabilir, evinizi daha ferah gösterebilirsiniz.


Sitemizden tüm led aydınlatma sistemlerini kolayca takip edebilirsiniz. Temel prensibi kaliteli, estetik, enerji tasarruflu ürünler tasarlamak ve üretmek olan firmamız güçlü ve yaratıcı AR-GE çalışmaları yaparak alanında öncü ve lider bir firma olmuştur. Firmamız aydınlatma armatürleri çeşitlerinin yanı sıra merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabileceğiniz makaleleri de ilgilinize sunmaktadır. Enerji tasarruflu ve insan odaklı LED aydınlatma armatürlerimizi sergileyeceğiz.


Pedaş Elektrik Sanayi ve Ticaret A. Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Modern insan elektrik kullanarak aydınlanma ihtiyacını karşılarken farklı aydınlatma modelleri arasından kendi estetik zevkine hitap eden modelleri seçerek de yaşam alanlarını güzelleştirmektedir. Fahir Gök ile sektör hakkında bir söyleşi yaptık.


Siteye ürün girişlerimiz devam etmektedir. Tüm ürünlere ulaşabilmeniz için çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacaktır. Değerli paylaşımların yapıldığı organizasyonda Yönetim Kurulu adına Sn. Sektörün öne çıkan firmalarında hızla yerinizi almak için hemen kariyer.


Aplik ya da tavana asılan sarkıt modeller bahçe, teras veya balkonlar için kullanışlı ve şık olacaktır. Polikarbon malzemeden üretilen bu lambalarda dış gövde paslanmaz çelik olarak da üretilmektedir. Genellikle tekli tasarlanan bu lambalar eğer geniş bir aydınlatma ihtiyacı varsa iki ya da üç fenerli şekilde de bulunabilir.


SMD LED projektörlerimizle problemsiz ve ekonomik aydınlatma çözümü Sensörlü Armatürlerimiz ile Enerji Tasarrufu! Asansörlü projektör direkleri aydınlatma 1. Her zevke ve her bütçeye uygun binlerce çeşit ürün. Evine veya iş yerine farklı bir tarz getirmek isteyenler, endüstriyel aydınlatma kategorimiz tam size göre. Ayrıca derneğimizin organizatörlük görevini üstlenmesi neticesinde uluslararası fuarlara münferit katılımlar gerçekleştirilmiştir.


Ev aydınlatmasında gelişen teknolojinin etkisi ile çok farklı tarzda aydınlatma sistemleri kullanılmakta. Asma tavan modellerinin çeşitlenmesi ile tüm odalara özel asma tavan modelleri üretilince, aydınlatma sistemlerinden biri de asma tavanlar oldu. Halbuki aydınlatma , ortamın hem canlılığını hem de dekorasyonunu ön plana çıkaran en önemli detaylar arasındadır. Günümüzde bahçe aydınlatma çatısı altında pek çok ihtiyaca yönelik ürünler tasarlanıyor. Aydınlatma sektöründeki iş ilanları başvurularınızı bekliyor!


Aydınlatma imalatçıları

Ve bizde bu ürünleri dekoratif, klasik, modern türlerde projeye göre üreten bir firmayız. Otel odaları, genel mekanlar, hastaneler, alışveriş yerleri, plazalar için üretimlerimiz devam etmektedir. Abajur, Lambader, Avize vs aydınlatma ürünlerinin yedek parçalarını bulabilirsiniz. Yedek parçalarımız buradaki ürünlerle sınırlı değildir. Burada yayınlanmamış onlarca malzeme vardır.


Taleplerinizi Mağazamızla görüşebilirsiniz. Aydınlatılacak alana bağlı olarak Farklı Armatürler tercih edebilirsiniz. Limanlar, fabrikalar, su altı havuz sistemleri ve genel aydınlatma alanında ledli aydınlatma armatürleri imalatı yapar.


Aydınlatma imalatçıları

Ev aydınlatmalarında gelişen teknolojilerin de etkisi ile çeşitli tarzlarda aydınlatma sistemleri kullanılmaktadır. Yeni yeni hayatımıza giren asma tavan modelleri olduğu gibi tavana yansıtmalı ve tavana gömmeli onlarca aydınlatma sistemleri içerisinden avize modelleri de hala kullanılmaya devam edilmektedir. Geceleri ise bunun tam tersi olduğu için aydınlatma direkleri ile ışıklı olan bir ortama sahip olabilmektedirler. Müşteri memnuniyetine odaklanarak, kaliteli ve güven veren ürünleriyle aydınlatma piyasasında öncü olmuştur. Gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, çalışmalarını modern zamana uygun olarak gerçekleştirerek bu konumunu güçlendirmiştir.


Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yenileniyoruz. Vermiş olduğunuz siparişler ile ilgili destek almak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Türk-Hong Kong ortaklığı olarak kurulmuştur.


Ortağımız, Luen Yick Electrical Mfg. NADİRLER AYDINLATMA kendi bünyesinde bulunan aydınlatma kategorileri ile istediğiniz yerleri aydınlatmanız için sizlere olanak sağlamaktadır. Uygulama için öngörülen aydınlatma armatürleri sistem içerisinde yapılandırılır ve hesaplamalar boyutlu modelleme programları kullanılarak yapılır.


Kalite-fiyat dengesini koruyarak evinize değer katıyoruz. Toptan avize ve kristal avize taşı imalatında ve tedariğinde sektörün öncülerinden olmaya aday firmamız ürün yelpazesini her geçen gün genişletiyor ve aydınlatma sektöründe değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için çalışıyor. Kuruluştaki amaç, Ege Bölgesinde üretilen elektrik tesisat malzemelerini pazarlamaktı.


Toplantıya AGİD üyelerinin yanı sıra İMMİB ve basın mensupları katıldı. Sadece iş yerlerinde ya da kafe ve restoranlarda değil son dönemlerde spotlar evlerde de kullanılıyor. Bu tecrübe Ceylan Avize yi uluslar arası aydınlatma sektöründe zirveye çıkarmış olup, sayısız ülkede özel otel projeleri aydınlatma , villa ve malikene avize ve dekorlarıyla anahtar teslimi iş bitirme, kamu kurum ve kuruluşarında genel aydınlatma , kabul salonları projeleri, saray restorasyonlarında özel imalat üretim. Hepimiz küçüklüğümüzden bu yana, tavanda asılı aydınlatma çeşitlerinden olan avizeleri hatırlarız.


Taşlı avize modellerinin duvarda çıkardığı şekiller, yansıttıkları loş ışıklar, evlerimize hem daha zarif hem de ve sıcak bir görünüm katar. Geçmişten günümüze uzanan avizeler, yıllardır tahtını koruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar