29 Ağustos 2017 Salı

Xenon sis farı tofaş

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Tümü Göster Oto XENON Ampuller.


OEM Oto Ampulleri (13) DIAMOND Vision Serisi Ampuller (14) XTREME Serisi Ampuller (3). PHOTON ACORN SERİSİ FANLI LED XENON AMPUL. Xenon Far ve Ekipmanları. BASIK TOFAŞ İLE MUAYENEYE GİTTİK! Tofaş Kara Far Yapılışı - Duration:.


Far filmleri, oto far çeşitlerini korumak için üretilmiş ürünlerdir. Ampulün eskimesini geciktirir ve far ışınlarının yolunu ayarlayarak daha iyi performans göstermesini sağlamaktadır. Kredi kartı ve kapıda ödeme seçenekleriyle online satın alabilirsiniz. RENAULT MEGANE Far Aydinlatma Aksamı oto yedek parçaları. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili RENAULT yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz.


Sinyal ve Stop Lambalari. HELLA krom arka sis lambas. Fiat Egea Sol Arka Stop Lambası Orijinal TOFA Ş. Otomobiliniz için en kaliteli sis lambası için tıklayın! Aracın önündeki görüntünün güzelleşmesi adına Tofaşlar sis farı takılacak tamponlar sonradan monta edilir.


Sis farı fiyatları burada! Tamponun takılmasının ardında en uygun sis farı takılmalıdır. Görüntünün yanısıra sisli havalarda da işe yaramalıdır. Yazı TOFAŞ ANGEL FAR , TOFAŞ ANGEL FAR FİYATLARI.


Xenon sis farı tofaş

Set içerisinde sağ sol sis farı sağ sol çerçeve ve ampuller mevcutdur. Birebir tampondaki orjinal yerlerine göredir araçta tadilat vs gerektirmez. Bu araca fiyat teklifi vererek ilan sahibi ile iletişime geçin. Oto aydınlatma kategorisinde bulunan universal sis lambaları ve farlar , sis ve yağmurlu hava koşullarında yol çizgilerini ve işaretlerini daha iyi görmenizi sağlamaktadır.


Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Aracınıza uygun sis farı modellerini ve çeşitlerini orjinal oto sis farı kategorimizden inceleyebilirsiniz. MERCEDES BENZ Far Aydinlatma Aksamı oto yedek parçaları.


Xenon sis farı tofaş

Sisli hava şartları uzun gece yolculuklarında aracınızın far ışıkları yetersiz kalabilir ve görüşünüzü zorlaştırabilmektedir. Bu ürün sadece sisli ortamlarda değil zor gece yolculuklarındada size yardımcı olacaktır. Sisli günlerde Sarı sis ampulünden daha az ışık veriyor, bizim araçlarda kısa farlar xenon ampullü, bazen onları bile sarıya çevirmeyi düşünüyorum. Grande Punto Palio Albea Panda Egea Doblo Fiorino Strada Punto Evo Lancia Musa Ypsilon Alfa Romeo Mito 500L Punto 500X TOFAŞ. Fiat Palio Albea Linea 5Grande.


LED far ampulleri oto far ve sis ampulleri genel olarak standardı H serisinden oluşur. HLED ampul, HLED ampul, HLED ampul gibi. LED far ampülleri uygun fiyatları, ergonomik yapısıyla, tak kullan tasarıma sahiptir.


Xenon sis farı tofaş

Yüksek parlaklık ve aydınlatma. Bu xenon kitler ve led ampuller farın odak ve geometrisine tam uymadığından yeterli ve düzgün aydınlatma sağlayamamakta, diğer sürücülerin gözlerini kamaştırmakta, aracın elektronik sisteminde sorun çıkarmakta ve sürüş güvenliğini düşürerek trafikte tehlike oluşturmaktadır. Gaz deşarjlı ( XENON ) far kullanan motorlu araçlarda, far yıkama, temizleme mekanizması ve otomatik çalışan far ayar mekanizması. Bu lambalar yakılmadan farlar ve sis lambaları çalışmamalıdır. Mağaza: YAĞMUR OTO AKSESUAR.


Yorumunuzu aşağıdaki alana yazınız. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Ampul fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


Otomotiv endüstrisi üst sınıf araçlara xenon oto far kit montajını fabrikasyon olarak yaparken, standart serilerde bu uygulama yaygın değildir. En popüler markalarda dahi çeşitli nedenlerle xenon far sunulmaz ve ek opsiyon olarak ciddi maliyetlerle araç satın alanlara sunulur. Araca özel sis farları ve binlerce oto elektrik ürünü otomarketim.


Oto Aydınlatma Ürünleri, Far Stop İkaz Lambası Sitemizde aracınız için xenon far , LED far , LED xenon , Osram LED ampul gibi oto aydınlatma ürünleri bulabilirsiniz. Oto aydınlatma malzemelerine yer verdiğimiz bu sayfamızda, aracınıza estetik bir görüntü kazandıracak xenon far , LED xenon , xenon ampul, sis farı gibi ürünler bulabilirsiniz. XENON far olan sistemlerde Far yıkama ve Otomatik seviye ayarı olması lazım. Oto sis farı ve çeşitleri hakkında resimli satış bilgisi içermektedir.


Xenon sis farı tofaş

Hundai isis farı Oto Çıkma Parça Hyundai İ 20. Otomotiv İstanbul Kadıköy Sahrayıcedit Erenköy Göztepe,de Her Türlü Binek Otomobil Araç İçin Elektrik, Elektronik Aksesuar Otomobil xenon far otomobil led çakar off road araçlara tavan led çakar led Motosiklet led çakar led sis farı Led Gündüz farı Dikiz Ayna Monitör Geri Görüş Kamera Dvr Kayıt Kamera Oem. Aklıma Takılan Sorular Var. Photon Can-Bus Ledli Park Ampülü 85d0- Oto Aksesuar - Hepsiburada.


K watt güçlü beyaz ışıktır. Aracınızı güzelleştirmek adına Geniş ürün Yelpazesi ve uygun Fiyat seçenekleriyle Sizlere Hizmet vermek için Burdayız. Firmamız Bünyesinde Montaj işlemi Yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar