2 Kasım 2017 Perşembe

Ford fiesta bagaj açma düğmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Süresiz olarak uzaklaştırıldı. FII de araç içinde bagaj açma düğmesi yoktur.


Bugün bagaja malzeme koycaktımkı aracın içinde olan bagaj acma tuşunun calısmadıgını fark ettim. Anahtardaki tuştan açılıyor fakat araç içindeki tuşta tepki yok. Elektrikçiye götürdüm temin. Büyük ihtimal sorun içerideki düğmede.


Hyundai ve Toyotalarda olduğu gibi tellimi ? Orijinal Araba parçaları için kredi kartı geçerlidir. Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. This feature is not available right now. Ford Kulübü - FordKulubu. Ancak çerez ayarlarını değiştirmeniz durumunda, internet sitemizin bazı fonksiyonlarının düzgün çalışmayabileceğini lütfen dikkate alın.


Ford fiesta bagaj açma düğmesi

Tuş kilidini bir kez basarak, aracın kilidini açar ve alarmı devre dışı bırakılır. Artırılmış bagaj hacmi de kullanıcılarına ekstra imkan tanıyor. Yeniden tasarlanmış koltuk dizaynı ile yolcularınız artık daha da rahat. Tüm kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL Sertifikası ile korunmaktadır.


FBAGAJ AÇMA BUTONU MEVCUTTUR. Detaylar ve uyumlu araç bilgisi için lütfen tıklayınız. Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun.


Ford fiesta bagaj açma düğmesi

Konu: focusumun bagaj açma düğmesi çalışmıyor C. Evet, bagaj ve - az da olsa - arka koltuklar gibi mühim alanlarda gerçekten de daha geniş. AN-3Opel Astra G Meriva Cam Düğmesi. Modele Göre Araç modelinizi seçerek, gerekli yedek parçaları bulabilirsiniz. Koduna Göre Arama Ürün referans numarası giriniz.


Uzmanlarımız sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Teklif mi almak istiyorsunuz ? Bagaj Kapağı Açma Düğmesi Ürün Arama. OPEL CORSA C BAGAJ AÇMA HALATI. AUDİ AFAR AÇMA DÜĞMESİ ORJİNAL:. Sitemizdeki ürünler orijinalinin muadili olup gün ürün iade.


Ford fiesta bagaj açma düğmesi

Kapı,kaput,çamurluk,Şanzıman,motor,klima kompresörü,enjektör ve diğer ford mondeo çıkma yedek parçaları firmamızda mevcuttur. Start - stop düğmesi (ateşleme düğmesi ) BAYİ BİLGİLERİ. Aynalar ve camlar otomatik otomatik bagaj merkezi kilit kumanda dan bagaj acma ara cim kapıda sök tak var tek sol casusluk degilmis tavan orjinal bazi yerleri boyalı takas olur degerini gecmesin aracımin bazı masrafları var arayın görüşelim motor süper günlük kullandığım arac temiz dürüst satıcının oldugu gibi ne varsa söylerim hakka. En yeni aksesuar çeşitlerimizi görmek için websitemizi ziyaret edin.


Tavandan dağların tepesine. Türkçe Sözlükte anlamları : sonuç. Aracın motor ve diğer motor parçalarını muhafaza eden kapak olan kaputun açma mekanizması ise kaput amortisörü ile çalışmaktadır. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.


Bizimle iletişime geçiniz! Alışkanlık oldu artık, yani her bindiğimde aktif. FORD FİESTA SU RADYATÖRÜ 1. Offroad Ürünler Offroad Aksesuar Fullbox Camlı Kabin ve Fullbox Arka bagaj açma kolu.


Off road aksesuar Ürünler. TL SEPETE EKLE Alışveriş Listesine. Titanium AT Çıkma Enjektör Pompa Pulu,. Eğer bir şekilde cepdeyken basılıyorsa, bazen de arabayı açık bulmanız gerekir.


Ford fiesta bagaj açma düğmesi

Alize Jant Lastik Nissan Micra çıkma Ön CAM Nissan Almera çıkma CAM. Soğuk ve sıcağa dayanıklıdır. Pratik şekilde temizleme özelliğine sahiptir.


Aşınmaya karşı ve yırtılmaya karşı dayanıklı materyal. Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Görmek gerekiyor fiat fiorino anahtar üzerinde bagaj açma ve cam kaldırma özelliği var linea`nın bazı modellerinde var bagaj açma. Citroen Berlingo Mügen Cam Rüzgarlığı. Firmaya söyleyecek bir çift lafım da var.


Araştırdık yapıp bagaj kapağına klasik açma düğmesi koymak yerine,. Yapabiliyorsanız bagaja kapama düğmesi koyun bastığımızda kendi kendine kapansın o zaman Efe firma diyelim. GARAJ - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden.


Link vermeyi bilmiyorum ama ford fiesta direksiyon yazınca çıkan fotolarda az çok belli oluyor. Klakson simgesi ve hemen altında ucgenimsi şekil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar