10 Kasım 2017 Cuma

Yangın merdiven modelleri

Sektörde dairesel yangın merdiveni modeli ile Z tipi yangın merdiveni modeli arasında fiyat farkı bulunmaktadır. Bunun sebebi ise, dairesel yangın merdiveni modelinin en fazla katlı ya da içerisinde daha az kişinin bulunduğu binalar için üretildiği ve bu özellikleri ile Z tipi yangın merdiveni modeline göre daha ucuzdur. Yağmur, kar, soğuk , sıcak, rüzgar gibi dış etmenler göz önünde bulundurularak üretilmelidir. Eşyalara bağlı olarak çıkan ve eşyaları da içerisine alan geniş alanlarda tahribatlara yol açan “ yangın merdiveni ” modelleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt vermekteyiz.


Yangın merdiven modelleri

Sadece yangın değil, çeşitli terör saldırıları, doğal afetler vb. Yangın merdiveni , yüksekliği 30. Bir yapıda kullanılan ortak merdivenlerden yangın ve diğer acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. YANGIN MERDİVENLERİ YÖNETMELİK ÖLÇÜLERİ.


Tüm bunlara dikkat ettikten sonrada montaj aşamasında dikkat etmeniz gereken binanızın estetiğine uygun bir tasarım olmasıdır. Bu merdiveninde kullanılan malzemelerin yağmur, kar, güneş, sıcak, soğuk ve rüzgâr gibi dış etkenlere karşı dayanıklı olmasına dikkat edilmektedir. O günlerden bu yana 1yılı aşkın bir süre geçmiş. Bu kadar uzun bir süre içinde de değişik modelleri geliştirilmiş, farklı malzemeler kullanılmış, bazı binalarda görüntüye önem verilmiş, bazı binalarda işe.


Bu malzemenin içinde yer alan ürünlerin kullanılması için özel bir ruhsat alınması gerekir. Bu merdivenler yangın sırasında can kaybını önemek için oldukça önemlidir. Bu önemi fark eden kişilerin bu merdivenlere olan talebi artmıştır.


Talebin artmasıyla birlikte özellikle son zamanlarda büyük bir patlamanın söz konusu olduğu “ yangın merdiveni firmaları ” sayıca büyük rakamlara ulaşmıştır. Herhangi bir yangın durumunda binada bulunanların süratle tahliye olmasına yardımcı olan yangın merdiveni korumalı ve özel olarak tasarlanan merdiven modelleri arasında yerini almaktadır. Ana Sayfa Hakkımızda Merdiven Modelleri Haberler İletişim Site Haritas.


Değiştirilen Merdivenler. Omurgalı Modüler Merdiven. Limon Kiriş Sistemli Merdiven. Duvardan Konsollu Merdiven. Merdivenin binaya uygun bir şekilde yapılması gerekmektedir.


Belirtilen bu merdivenlerden birisi Z modeli diğeri ise dairesel modeldir. Binalarda üst kat ile ulaşımın olması için kurulan yangın merdivenlerinin belirli bir standarta göre imal edilmesi gerekiyor. Winmer bir Çağsan Merdiven markasıdır.


Tüm şartların uygunluğuna göre doğru ya da yanlış seçilecek yangın merdiveni modeli tehlike anında can ve mal güvenliği açısından olumlu ya da olumsuz sonuçlar doğurabilmektedir. Bu nedenle yangın merdiveni imalatı son derece ciddi bir iştir. Bu durum hem ekonomik bakımdan hem de yer kaplamaması bakımından avantaj sağlıyor. Bloga e-posta ile abone ol. Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.


Firmamızın yangın merdivenleri konusunda uzmanlaşmış olan personeli uygun yangın merdiveni modelleri seçimi konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Binanıza ve işyerinize en uygun modelin hangisi olduğuna karar verebilmek için uzman kişiler tarafından gereken incelemelerin yapılması gerekir. Son dönem yapılan düzenlemelerle birlikte z tipi yangın merdivenleri itfaiye yönetmeliklerinde yerini almaktadır.


Yangın merdiven modelleri

Artık Z tipi yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Apartmanlarda farklı katlar arasındaki bağlantıyı sağlayan merdivenlerinin yanında yangın merdivenleri acil bir durum esnasında binanın tahliye edilmesine yarıyor. Söylediğimiz gibi merdiven tasarımında sınır yok. Gördüğümüz bir çok imalatlarda bu olumsuz şartlar göz önünde bulundurulmadan imalat yapılmaktadır, bunun sonucunda da kazalar ortaya çıkmaktadır. Binalarda özellikle yangın riskine karşı önlem alınabilmesi için yapılmakta olan yangın merdivenleri imalatı birbirinden farklı model seçeneklerinin oluşturulmasını sağlamaktadır.


Merdiven , Alüminyum merdivenler , ahşap merdivenler , sürgülü merdivenler , özel tip merdivenler , ev tipi merdivenler , akrobat merdivenler , alüminyum iskeleler, yükselebilen çalışma platformları, taşıma arabaları ve döner merdivenler konusunda yılı aşkın tecrübesiyle, üretim ve tasarım standartlarını dünyanın. Alternatif yangın merdiveni modelleriyle sektörde pek çok kişiye hitap edebilen özellikte bulunan yangın merdiveni sistemleri yükselen binaların vazgeçilmez bir parçasıdır. Bu yazımızda sizlere bu iki çeşit yangın merdiveni modellerinin ayrıntılı tanıtımını yapmak istiyorum. Ev tipi, profesyonel, portatif, teleskopik, iki parçalı ve katlanır merdivenler bu çeşitlerden yalnızca birkaçıdır.


Yangın merdiven modelleri

Yükselen yapılarda can güvenliği açısından yapımı zorunlu kılınan yangın merdiveni farklı model seçeneklerinde ihtiyaçlarınıza firmamız garantisiyle sunulmaktadır. Herkes internette genç modeli aratıyor. Bu merdiven tipi aynı zamanda en sık kullanılan yangın merdiveni modeli olarak da göze çarpmaktadır. Bir binaya uygulanacak olan yangın merdiveni modelinin projelendirilmesi söz konusu olduğunda öncelikle binaya gidilerek ön araştırma yapılması gerekmektedir.


EVREYE SAYGI HAKKIMIZDA KURUMSAL MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ. O zamanlardan bu zamana kadar bir çok değişikliğe uğramıştır. Piyasa farklılaşmıştır, fiyat ve model olarak çok fazla çeşit bulunmaktadır.


Bazı insanlar sadece görünüm olsun diye bu merdivenleri yaptırarak canını hiçe saymışlardır. Pratik ve kolay kullanımı ile ‘’Z Tipi yangın merdiveni ’’ modelleri özellikle modern bina ve yapılar için son derece ideal ürünlerdir. Ayrıcа ‘’Ankara yangın merdiveni ’’ fіrması da bu konudа güvenilir modeller sunmaktadır.


Yatık eğimli merdivenler – Park, bahçe, geçit ve bina dış merdivenleri 2. Normal eğimli merdivenler – Bütün binaların iç ve dış merdivenleri. Fazla eğimli merdivenler – Çatı, bodrum kat vb.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar