13 Kasım 2017 Pazartesi

Ipl lamba

Ipl lamba

IPL Lazer Lamba Değişimi. Her türlü IPL ve diğer lazer cihazlarınızın lamba değişikliği yapılır. Kullandığımız lambalar İngiltere menşeili orjinal HERAEUS logosu taşımaktadır. MZS Group 20yılında faaliyete başlamış bir aile şirketidir. Tıp merkezleri, Güzellik salonları donanım ve techizatları üzerine çalışmaktadır.


Ipl lamba

Ana faaliyet konusu, estetik ve medikal ürünleri pazarlaması, satışı ve teknik servis hizmetleri üzerinedir. IPL , etkin ve başarılı bir şekilde uygulanan, aynı zamanda etkisi uzun süren tüy alımını sağlayan bir yöntem olmasının yanı sıra seansların tekrarlanması gerektiğinden kullanıcılar bu yöntemi evde uygulamayı tercih ediyor. Remington Ipl Sınırsız İnfinity Lamba Özellikleri. Intense Pulse Light ) kılın doğrudan kökünü hedef alır ve kalıcı, kılsız, pürüzsüz bir cilt sunar. Böylece her yerde, her şeyle karşılaşmaya hazır olursunuz.


PC Epilasyon Lamba alabilirsiniz VEYA PC Gençleştirme Lamba için IPL Epilatör Lescolton T-0veya T-009I Farklı model ve farklı fonksiyonu farklı lamba gerekir SAĞ seçim yapmak lütfen sipariş zaman. Tüm türkiye geneli garantili servis ve bakım Royal Medikal. Ayrıca; IPL Lamba , IPL Tamir, IPL Başlık Onarımı, IPL Safir, IPL Filtre, IPL Kaviti, IPL Reflektör, Soğutma Problemleri, Su Pompası Arızaları, Uzakdoğu Lazer Cihazlarının Şifre Çözümleri, Aylık/Yıllık Periyodik bakımları için Tüm Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar