9 Kasım 2017 Perşembe

Ampul led

Dilerseniz buji şeklinde dilerseniz de duy modelleri ile birlikte çok çeşitli led ampul modellerimiz var. Elektrik tertibatı ve altyapısı konusunda mükemmel malzeme ve tesisat ürünlerini size buradan en iyi şartlarda pazarlanıyoruz. LED ampul veya LED ’li ampul , aydınlatma ürünlerine yönelik, ışık yayan diyotları ( LED ’leri) kullanarak ışık üreten bir elektrik ışığı veya elektrik ampulü çeşididir.


LED ampullerin ömrü ve elektrik verimliliği akkor lambalardan kat kat daha fazladır ve floresan lambaların birçoğundan da daha verimlidir. W Sarı Renk ENormal Duy indirim. Ekstra indirimli fiyat. Mandallı Akrobat Masa Lambası Gece Ders Çalışma Kitap Okuma Işığı Led Işık EDuy Ampul Yatak Odası. Led Ampul modelleri farklı renk ve tasarımları ile koctas.


V-1MM, E Duylu Ampul W. Nixon Wat Led Spot Ampul -Sarı Işık-GuDuy-3Lümen. Tekfen Watt Led Spot Ampul Beyaz Işık GUBLS. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz.


Ampul led

W Beyaz Renk ENormal Duy indirim. Benzer ürünler bul Bildiğiniz ve sevdiğiniz şekillerde tasarlanmıştır. En yeni LED enerji tasarrufu teknolojisi sayesinde geleneksel ampullerden yaklaşık daha az enerji tüketir ve on kat daha uzun süre dayanır.


EyeComfort† sayesinde ışığı gözlerinizi yormaz. LED ampül teknolojisi düşük maliyet ile uzun süreli kullanım ve yüksek renk çeşitliliği sağlar. Bunun sebebi ise konsantrenin daha fazla olması ve dağılmamasıdır. Evinizde daha sıcak ortamlar yaratabilmek adına tercih edebileceğiniz modellerin arasında ayarlanabilir LED ampul modelleri de yer almaktadır.


Bu modeller sayesinde evinizde istediğiniz an istediğiniz atmosferin yaşanabilmesini sağlayacaksınız. Sepete Ekle Favorilere Ekle. TRADFRI kablosuz hareket sensör. Rustik led ampul ile görüntü olarak mükemmel olan sağlıklı ve konforlu ışık çeşidi ile birlikte size tedarik noktasında çok yoğun bir çalışma ve yardımda bulunuyoruz.


Diğer ampul çeşitlerinden daha az enerji harcarlar. Dim Led ampullerin parlaklığı istenildiği şekilde ayarlanabilir. Samsung Led ampul , MR1 Par1 led spot, 12V Led spot, Dimli led ampul. LED ampul daha az enerji tüketir ve akkor ampullere göre kat daha uzun ömürlüdür. Bu LED ampulün ışığı, geleneksel bir 35W akkor ampulün ışığı kadar güçlü bir ışık verir.


LED kullanım ömrü yaklaşık 15. OSRAM Led Sensörlü Ampul Watt CLAmodelin kaliteli olmasıyla istediğiniz ışığı yayar. Dekoratif ve gözü yormayan bir aydınlatma sağlayan, düşük enerji tüketimli LED Ampüller en uygun fiyatlarla 3faz.


Dim Edilebilir LED Ampul çeşitleri, Essential LED , Parathom LED , Essential LED Ampüller 3faz. LED ampul parlaklığının artırılıp, azaltılması dim etme olarak açıklanabilir. Kullanılan oda içinde istenilen parlaklığın elde edilmesi sağlanır. Ampul kutusu üzerinde yazan dim edilebilir ibaresi bulunan LED ampullerin parlaklığı artırılıp, azaltılabilir.


Uygun bir dim anahtarı seçilmesi burada bir etkendir. Bugün pek çok markette, yapı markette veya elektrikçilerde LED ampul bulmak mümkün hale geldi. Fiyatları da adeta CFL ile yarışır hale geldi. Bir tasarruflu ampul yani CFL ile sıradan bir LED ampulün fiyatı neredeyse eşitlendi. Hatta bazen altına bile iniyor.


Eşsiz yeni nesil LED teknolojisi sayesinde mikro ledlerin çizgisel filament şekline getirilmesinden oluşan paket, eşsiz parlaklık sağlar ve ultra verimli elektrik tüketimi ile 4watt’lık led -filament ampul , 45w’lık akkor ampullerin değerinde güç sağlayabilirler. Ampul Aydınlatma Yapı Malzemeleri uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden. Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd.


NextNextstar-dan tasarruflu LED aydınlatma ürünleri NextLED! Geniş ürün yelpazesiyle NextLED tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak. Led ampuller teknolojisinden dolayı tasarruflu ampullere göre daha sağlıklı ve daha uzun ömürlüler. Mekanınızın ihtiyaçlarına göre istediğniz ürünü seçip güvenle kullanabilirsiniz. LED ampul kiti ile güzel sonuçlar alınabilir fakat uzunlara uyguladığım için göz alma konusunda yorum yapamayacağım.


LED ampul alacaksanız far yuvasına sığmasına ve arıza lambası yakmamasına dikkat etmelisiniz. LED lambası genellikle Organik ışık yayan diyotlar (OLED) veya polimer ışık yayan diyotlar (PLED) teknolojileri gibi, geleneksel yarı iletken ışık yayan diyotları ifade ederken OLED ve PLED teknolojileri henüz ticari olarak kullanılamaz. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Tayvan ve Hong Kong şeklindedir ve sırasıyla led araba ampul ürününün , ve kadarını karşılarlar. Led araba ampul ürünleri en çok North America, Western Europeve South America ülkelerinde popülerdir. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence altına.


Ampul led

LED ampul altında gördüğünüz bir kırmızı renk ile güneş ışığı altında gördüğünüz kırmızı renk birbirine çok yakındır. Ardından tasarruflu ampul olarak bilinen kompakt floresan lambalara (CFL) geçiş başladı ve hemen hemen her evde kullanılmaya başlandı. Tasarruflu ampullere alışmışken, LED teknolojisi kapımızı çaldı.


Hal böyle olunca tasarruflu ampul ile LED ampul arasında bir tercih yapmak gerekti. FSTYLE ÇAKAR LED AMPUL STOP SİS MODİFİYESİ P21W. TL Vergiler Hariç: 437TL. LED ’lerin aksine, bir CFL pahalı ışık fikstürlerinin değiştirilmesini gerektirebilir. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.


Ampul led

Türkiye`nin LED ampul üreticisi. Ekonomik fiyat, gerçek tasarruf, uzun ömür. Hızlı ve kaliteli üretim. Yüksek teknoloji 1Türk üretimi. Yerli üretim LED Ampuller.


LED AMPUL 15W BEYAZ isimli ürünümüz şu an için stoklarımızda mevcut değil. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Akıllı LED ampul Akıllı ampul hoparlörü USB LED ışık Akıllı LED masa lambası Akıllı lamba modelleri, tüm Android ve iOS işletim sistemine sahip telefonlar ile uyumludur.


Her markanın kendine ait uygulamasını telefonunuza indirerek akıllı ampulleri uzaktan kontrol edebilirsiniz. Bu şekilde lambaların yaydıkları ışık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar