28 Eylül 2018 Cuma

Bahçe aydınlatma direkleri

Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Türkiye de sokak ışıklandırma tarihi Osmanlı devletinin son dönemlerine denk gelmektedir.


Aydınlatma Sistemleri alanında Türkiyenin bahçe aydınlatma denilince akla gelen öncü firmalarındandır. Bunun yanı sıra sokak aydınlatma alanında da ilk sıralardadır. Tarihi taş evleri ve rüzgar sörfüyle ön plana çıkan Alaçatı, sahip olduğu ferahlık hissini bahçe aydınlatma ürünlerinize yansıtmak için oluşturduğumuz konseptimizi tercih edebilirsiniz. Alaçatı, Bodrum evlerinde kullanılan mavi renginde hazırlayabiliriz. Sokak aydınlatma direği projelerinizde palmiye aydınlatma olarak en uygun tasarım ve en cazip fiyat koşulları ile birlikte kalite hizmet anlayışı ile üretim konusunda yılı aşkın tecrübesi bulunan üretim kapasitesi barındırmaktadır.


Park bahçe aydınlatma direkleri fiyatları için bizlerle iletişim kurabilirsiniz. Bahçe direkleri ise kısa, orta boy ve uzun olarak farklı boyutlarda bulunuyor. Açık alanının boyutuna göre veya aydınlatmak istediğiniz bölgenin ışık ihtiyacına göre ürünün boyunu seçebiliyorsunuz.


AYDINLATMA DİREKLERİ Park Bahçe aydınlatma Ve toplumsal alanlarda kullanılan aydınlatma direklerini bu kategoride inceleyebilirsiniz. Bu kategoride bulunan tüm ürünlere müşterilerimizin istekleri doğrultusunda Galvaniz , elektro kaplama ve boya uygulanmaktadır. Boya renk kartelasını buradan inceleyebilirsiniz.


Modellerimizi uzun otoban kenar lambaları, aydınlatma direkleri , bahçe elektrik aydınlatma direkleri , site içi aydınlatma direkleri , sokak cadde lambaları, halı saha aydınlatma direkleri diye sıralayabiliriz. Projektör Direkleri Tasarım ve fonksiyonelliği bir arada bulabileceğiniz projektör direklerimiz. Dekoratif bahçe aydınlatma direkleri modellerimiz. Aydınlatma Direkleri Yüksek kalite ve özgün tasarımlardan oluşan aydınlatma direklerimiz.


Aydınlatma sistemlerinin en önemli parçalarından ve çalışma tiplerinden bir tanesi olan armatürler, farklı modelleri ile hem iç yapıda, hem de dış yapıda sizlere en iyi şekilde yardımcı oluyor. Palmiye aydınlatma olarak, kalitemiz ve uygun fiyat avantajlarımız ile bahçe aydınlatma direkleri seçiminlerinizi firmamızın katalogundan kolayca yapabilirsiniz. Bahçe mobilyalarınızla uyum yakalayamayan bahçe aydınlatma aksesuarları, güzel dekorasyon fikirleriyle canlandırdığınız bahçenizin ışıltısının sönük görünmesine yol açabilir.


Projelerinizi ve istediğiniz aydınlatma direklerini tarafımıza ulaştırmanız durumunda sizlere özel aydınlatma direkleri ekstra ücretler talep edilmeden sunulmaktadır. Bahçe aydınlatma sistemlerini bahçe dekorasyonunuzun ayrıntılarına göre her zaman kaliteli modeller arasından tercih etmelisiniz. Evinizin ya da sitelerin bahçesini aydınlatmak için kullanacağınız bahçe aydınlatma direkleri tamamen kaliteli malzeme kullanılarak üretilmiştir. Ankara’ da kurulan Işın İmalat Aydınlatma Losijtik Gıda San. Bahçe aydınlatma direkleri arasında farklı markaların ürünlerini bulabilir, ürünlerin fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.


Altıgen fenerli direklere veya yuvarlak fenerli aydınlatma direklerini kategoriden temin edebilirsiniz. Aydınlatma fenerleri arasında farklı dizayna sahip ürünlere ulaşabilirsiniz. Güvenliğiniz için bir adım daha. Siteye erişiminiz için lütfen güvenlik adımını tamamlayın.


Toprak Aydınlatma olarak aydınlatma direkleri , sokak aydınlatma direkleri , park bahçe aydınlatma direklerinin üretimini yapmaktayız. Peyzaj projelerinizde ihtiyaçlarınız doğrultusunda çevresel faktörleride dikkate alarak sizlere çelik, pik, alüminyum gibi malzemelere seçerek en doğru bahçe aydınlatmasını sunmayı hedefliyoruz. Kullanılan aydınlatma direklerinin etrafına yaydığı ışığın belli bir ölçüsü bulunur. Genel olarak aydınlatma direkleri kendi çevresinden 5-metre arasında bir alanı aydınlatır. DB aydınlatma park bahçe firmamız modern yaşamda büyük öneme sahip olan park, bahçe gibi bölmelerde kullanılan aydınlatma , aydınlatma armatürleri, duvar ve tavan aplikleri, çim üstü aydınlatma , set üstü aydınlatma , yol aydınlatma direkleri konusunda olumlu katkı sağlamaktadır.


Montaj için duvarın veya tavanın lambayı taşıyacak sıkılıkta olması gerekir. Yürüme yolunu aydınlatmak için yolun iki yanına bahçe aydınlatma direkleri ya da yere monte edilen bahçe aydınlatma armatürleri kullanabilirsiniz. Hareket sensörlü olan modeller herhangi bir düğmeye basmadan siz geçtikçe yanar. Park ve Bahçe Armatürleri Wallwasher ve Havuz Armatürleri Dış Mekan LED Bar LED Şeritler ve Dot. Büyüklüğüne ve kullanılan ampule göre son derece geniş bir alanı aydınlatabilen bahçe aydınlatma direkleri , birçok aydınlatma elemanı kullanmak yerine gece aydınlatması ihtiyacının tek bir ünite ile karşılanmasını sağlar.


BERGAMA TİPİ LED AYDINLATMA. Temelde yeni teknolojiler. GÜNEŞ ENERJİLİ PARK BAHÇE AYDINLATMA SİSTEMİ.


Bahçe aydınlatma direkleri

EHİR olarak park ve bahçe aydınlatma direkleri , cadde ve sokak aydınlatma direkleri üretimini ve satışını yapıyoruz. Direklerin dip modellerini, gövde borusunu, kolları ve armatürleri müşteri seçeneğine göre, kullanım alanlarına göre çeşitli malzemelerden üretim yapıyoruz. Değirmenköy Mevkii Uskumru Sk. Lampeti Her Hakkı Saklıdır. Aydınlatma ile peyzajın buluşması ile ortaya şahane konseptler çıkarmak için tasarlanmıştır.


TOPRAK AYDINLATMA, Park aydınlatma ve bahçe aydınlatma direği alüminyum döküm ve çelik boru dekoratif aydınlatma direkleri ve led armatürleri, glop, çim aydınlatma kamera direği üretimi yapmaktadır. DB aydınlatma park bahçe her yıl yeni modellerle dış mekan aydınlatma direkleri üretimine devam edecektir. Aydınlatma direkleri gecemizi aydınlatan, bulunduğu yere değer ve estetik katan yapı elemanlarıdır. Kullanılacak yerin ışık ihtiyacına ve üzerine takılacak aydınlatma elemanının kapasitesine göre aydınlatma hesabı yapmak, ideal aydınlatma direği yüksekliği ve aydınlatma direkleri arasındaki mesafenin belirlenmesinde önemlidir.


Bahçe aydınlatma direkleri

Eski tip fenerli sokak aydınlatmalarına benzeyen direklerden yuvarlak ampül haznesi bulunan daha modern modellere kadar yüzlerce farklı bahçe aydınlatma direği modeli bulabilirsiniz. Diğer dekorasyon malzemeleri için Ev, Dekorasyon, Bahçe , Aydınlatma , Bahçe , Dış Ortam Aydınlatması, göz atın. Genelde boyları direklere göre kısadır. Asansörlü projektör direkleri aydınlatma 1. Erzincan Üniversitesi dekoratif ledli yol Aydınlatma çalışması Işın aydınlatma olarak devam etmektedir. Ayrıca evin köşelerine yerleştirdiğiniz lambaderlerle oluşturduğunuz güzel bir aydınlatma sistemi, evin dekoratif zenginliğini ortaya çıkaracaktır.


Böylece aydınlatma tek bir noktadan kurtulup, evin her tarafına yayılacak ve şık bir görüntü oluşturacaktır. Yapılan yeni yapılar içerisinde yer alan çok farklı dekorasyon ayrıntıları kullanılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar