11 Eylül 2018 Salı

Led armatür kasası

Led Kasası modelleri, Led Kasası çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Klipin Tavan Armatür Kasası 30xpanel led armatür için kullanılan metal tavana uyumlu ara bağlantı aparatıdır. Led armatür ve led tavan aydınlatma.


Yerli üretim 60xled panel, Sıva üstü led panel 60×6 30x1LED panel 40xled panel ve 60x1led panel. X60cm led panel armatür kasası sıva üstü yerler içindir. Led tavan armatürünü aldıktan sonra kasayı alarak istediğiniz yere monte edebilirsiniz. Watt Led Sokak Armatür Kasası.


Hakkımızda İLETİŞİM Banka Hesaplarımız. Yeni Üyelik Üyelik Bilgilerim Şifremi Unuttum. Gözü yormaz ve ortamdaki nesnelerin doğal rengiyle görülmesini sağlar. Daha önemlisi, tasarruflu lambaların yaydığı civa buharı ve ultraviyole ışınların zararlı etkileri led armatürde yoktur.


Blog Yeni Kayıt Üye Girişi Hesabım. AYDINLATMA DOWNLIGHT ARMATÜRLER LED PANEL ENDÜSTRİYEL. Pelsan’ dan Marketler için Optimum Çözüm Sunan Yeni LED Lineer Armatür Serisi “Multiline” Bir süpermarketin dekorasyonu, raf yerleşimi kadar dikkat edilmesi gereken en önemli faktörlerden biri de aydınlatmadır.


Etiket : led bar kasası , alüminyum led kasası , bar çubuk led kasası , boş led kasası Led teknolojisinn gelişmesi ile birlikte hem güç tasarrufu hemde dekoratif amaçlı kullanılan led bar armatürleri farklı boyları ile kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Led Panel Armatür Kasası Sınıfı: 60cm x 60cm armatür içindir. Kasa alırsanız sıva üstü kullanabilme imkanınız vardır. Led panel armatür aldığınız zaman normalde led panel armatürünü sıva altı yerlerde uygulayabilirsiniz.


Led alışverişlerinizde Güvenle alışveriş yapıcağınız bir online platform olan ledavm firmamız siz değerli müşterilerimiz için en kaliteli ürünü en uygun fiyata satabilme mantığı ile hizmetlerine devam etmektedir. Armatür Kasası (16) LED ’li armatürün hiçbir yerinde sivri çıkıntı, çapak, keskin kenar bulunmayacaktır. Metal vidalar iletkenlerin geçirildiği yollara doğru çıkıntı yapmayacaktır. Hareket Sensörlü Armatür. TL (7) BORELELEKTRİK 100.


Kare Sıva Altı Ledli Krom Armatür - Anahtar Kasası Geçmeli. Tasarruflu ve uzun süreli kullanım imkanı sunan led armatürler fiyat olarak da, oldukça uygun. Elektrik ve aydınlatma kategorimiz altında bulunan diğer armatür , aydınlatma, spot çeşitlerimizi inceleyerek, ihtiyacınıza en uygun, aydınlatma ürününü, uygun fiyatlar ile bulabilirsiniz. W Oval Cam LED Armatür Grille Spot.


LED etanj armatürlerde de driver (sürücü) verimliliği, Difuze camın ışık geçirgenliği ve armatür kasası ile ledlerin dizili olduğu PCB nin uyumu nihai ürünün verimliliğini ortaya koyar. Sıva üstü panel led armatür modellerini almak istediğinizde öncelikle güvenilir firmaları tercih etmelisiniz. Modern görünüm elde etmek isteyenler için sıva üstü armatür ve led paneller son dönemlerde sıklıkla tercih ediliyor.


V Standart Çip Şerit Led. Geleneksel Lambalar ve Tüpler. Tek LED Ampulde İki Renk!


Led armatür kasası

Alüminyum Çubuk Bar Led Kasası İnce Model 100cm Alüminyum Çubuk Bar Led Kasası İnce Model 100cm standart çubuk ledlere uyumludur. Projektör Kasası (Alüminyum Enjeksiyon) İlk Geri. Next LED 60XLED PANEL 48W (240W IŞIK GÜCÜ) GÜN IŞIĞI.


IPSu geçirmez armatür kasası ve sürücü. Ledler standart olarak lenssiz kullanıldığında 1derece ışık açısıyla dağılır. Firmamızla ilgili tüm haberleri görmek için lütfen tıklayın.


Led armatür kasası

Toshiba marka led kullanabilirsiniz. Aydınlatma alanı ve uzaklığına bağlı olarak yüksek ışık. Fimamızda led armatür imalatcıları için, gerekli olan boş led kasa, boş led şase lerini bulmanız mümkündür.


Dgslight olarak yurt dışından led uygulama larına uygun boş kasa da ihracat etmekteyiz. Firmamız bünyesinde getirmiş olduğumuz led kasalar arasında, özellikle farklı modellerde downlight, çim armatürü, havuz armatürü, bahçe armatürü, sokak lambası. Led Floresan için özel olarak üretilmiştir. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.


Led armatür kasası

Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Sıva altı kullanılan LED panel ürünlerini sıva üstü kullanmak için LED panel sıva üstü kasası kullanılması gerekmektedir. Genellikle 60xLed panel Sıva üstü, 60xAlçıpan kasa, 30xSıva üstü kasa olarak satılmaktadır. Led panel sıva üstü kasa modellerimiz köşelerden kaynaklı olan modellerdir. Bu nedenle montaj işlemi kolay ve montaj sonrası estetik ve bütün bir görünüme sahiptir.


Demonte özellikte olan diğer modellerde olduğu gibi, montaj esnasında zaman kaybına neden. Selam Arkadaşlar Power led için armatür tasarımı ve yapımı projesidir ,Fikir Eklemek isteyen, ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Power ledlerime bir armatür tasarlamak istedim yapım aşamalarını ekleyerek yapmak isteyen arkadaşlara bir nebze faydamız olması dileğiyle saygılar. LW9Sıva alt LED armatür. LW9Sıva altı LED armatür.


Led Güç Kaynağı İnce 1Amper.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar