17 Eylül 2018 Pazartesi

Led tealight mum

Led tealight mum

ADET SİLVER LED MUM EFEKLİ YANMA LED IŞIKLI GÜMÜŞ RENK MUM Tealight Led Mum Hareketli Işıklı. Stoğa gelince haber ver butonunu kullanabilir ya da size en yakın IKEA mağazasından satın alabilirsiniz. LED mum , gerçek mum sıcaklığında titreyen bir ışık verir. Yangın riski olmadığından çocuklu evler için güvenli bir alternatif dekoratif ışık olarak her yerde kullanılabilir. LED ampul daha az enerji tüketir ve akkor ampullere göre kat daha uzun ömürlüdür.


Led Mum Tealight modelleri, led mum tealight markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Philips Imageo Led Mum Sarı. Evinizin her yerinde benzersiz bir ortam yaratın. Dekoratif ve büyüleyici CandleLight ürünleri mükemmel bir hava yaratmak için idealdir. Tealight mumları bir kerede 50’lik veya daha fazla paketlerle satın alabilirsiniz, böylece tek tek mum almakla uğraşmazsınız.


Pili İçinde Çalışır durumda gönderilmektedir. Partiler ve Kutlamalarınız için Evde, Kafelerde, Restoranlarda, Ofislerde, Otellerde ve daha bir çok yerde, saatlerce yanan led ışığı sayesinde hem ekonomik olup hemde duman, koku, akma problemlerini ortadan kaldıran pilli ve LED IŞIKLI MUMLAR. Altındaki açma kapama düğmesi ile istediğiniz zaman açıp kapatabilirsiniz. Dört adet LED tealight mum saate kadar yanabilir ve hoş, sıcak beyaz renkte bir ışık yayar - gerçek mumlarda olduğu gibi yangın tehlikesi bulunmaz.


Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Bunların yaklaşık kadarı mumlar, etkinlik ve parti malzemeleri. Led Mumlar kategorisinde en favori Kanvas Tablo, Dekoratif Mum , Ledli Tablo ve diğer kategorilerinden birini tercip edip filtre seçimleriyle birlikte Led Mumlar mağaza fiyatları ve Led Mumlar ürün özellikleri incele!


Tea light pilli mumlarla evinizin her yerini alevsiz yanan mumlarla döşeyin. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Yüksek Kaliteli Led Tealight Mum Üreticilerini Led Tealight Mum Tedarikçilerini ve Led Tealight Mum Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. LED tealight mum hoş, sıcak beyaz renkte saate kadar ışık verebilir ve gerçek mumlarda olduğu gibi yanma tehlikesi bulunmaz. LED Tealight Mum , Gümüş Rengi, Adet.


Led tealight mum

Açma-kapama düğmesi alt kısmına gizlenmiştir. Uygun led mum fiyatları ile sizleri bekliyoruz. Kırmızı Kalpli Led Tealight Mum TL Kdv Dahil İNCELE. Karşılaştır Karşılaştır Kalpli Renkli Pilli Tealight Mum TL Kdv Dahil İNCELE.


Mobusta Milord Meşe Yemek Masası. Damla Deri Siyah Armut Koltuk. Satın alın Led Tealight Güvenilir Çin Led Tealight tedarikçilerinden. Yılbaşı Işıkları indirimli ve uygun fiyatlarla Bauhaus. Sarı ışık veren mum gerçek mum hissiyatı vermek için titrek olarak üretilmiştir.


Evinizde, restoranlarda, kafelerde, ofisinizde kullanabileceğiniz çok şık bir mumluktur. Dekorasyonunuzu tamamlayacak ve aydınlatma sağlayacak olan Cam Mumluk ve Led Tealight Mum seti herkesin beğenisini kazanacak. Loş ışık günün stresini atmanıza yardımcı olurken evinizi güzelleştirecek. Birbirinden güzel led mum modelleri hiç sönmeyen ışıklarıyla karanlığınızı aydınlatmayı bekliyor. Led Dekoratif Tea Light Mum Beyaz Renk:.


Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu ürünümüzü indirimli olarak, güvenli ssl ile banka veya kredi kartınızla satın alabilirsiniz.


Led tealight mum

PAKET İÇERİĞİ: Li Şarj Tepsisi Adet Led Tea Light Mum Adet Dekoratif Kadeh Adet Şarj Adaptörü. Suda Yüzen Kalp Şeklinde Led Tealight Mum. Suda yüzen kalp şeklinde led mumu suya bıraktığınızda rengarenk oluşan muhteşem manzaradan gözünüzü alamayacaksınız. Suya Duyarlı ( Su İle Temas Ettiği Zaman Yanar ) Suda Batmadan Yüzeme Özeliğine Sahip. Toptan Tea Light Led Mum Tedarik Beyaz Işık.


Büyük Boy Düğme Saat Pili Çalışmakta. Led ışığından alan Led mumları yakmak için çakmağa v. Bitenekadarcıların evlerini süsleyebilecek çok şık bir aksesuar ve aynı zamanda çok pratik bir aydınlatma çözümü Dekoratif Tealight Mum Fener. Horeca Şarjlı Led Tealight Mum.


Bebemia adlı kullanıcının koleksiyonu. Sitemizdeki tüm ürünler stokludur. Siparişiniz tam zamanında güvenilir bir şekilde elinizde. LED mum lambaları endüksiyonlu şarj cihazıyla kolayca şarj edin.


TeaLight lamba çıkarılabilir. IP- İç ve dış mekanlarda kullanım için hava koşullarına dayanıklı. Genel Bilgiler Teknik özellikler Destek Evinizi güzelleştirmenin kolay yolu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar