6 Eylül 2018 Perşembe

Focus 3 mercekli xenon far

Focus 3 mercekli xenon far

Bugün yaklaşık aydır bagajımda gezdirdiğim Mercekli Focus farlarımın montajını yaptırdım. FORD FOCUS C-MAX UZUN FAR AMPULÜ HOSRAM. Ford Focus Fiesta Mondeo HLed Xenon Far Bağlantı Montaj Aparatı. Her iki hüzme içinde osram night breaker plus iyi aydınlatma sağlar. Hafiften beyaza kaçan aydınlatması var.


Arkadaşlar aracım ford focus titanium x paket, bugün bi kaç elektrikçi den xenon far için fiyat aldım yaptırmak istediğim sistem şu, kısa uzun farları. Unlimited DVR storage space. Xenon far , kısa far olarak kullanılır, ışık dağılımı düzgün ve keskindir.


Işık dağılımının iyi olması için mercekli elipsoidal projektörler kullanılır. Yeni aldığım Tit X farlarını takmaya karar verdiğimden özenle el emeğiyle yapılmış farlarımı satıyorum. Dünyanın en sinirli focus farının özelliklerinden biraz bahsediyim. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz.


Focus 3 mercekli xenon far

Xenon mercekli far ın mercek çapı küçük oldugundan xenon ışığa daha uygundur. Halojenle devam etmek sanki daha iyi. Bi- Xenon HID farlara sahip Ford Aydınlatma Teknolojisi, yolun seyri nasıl olursa olsun sizi güvende tutmak üzere tasarlanmıştır. Focus II Xenon ve mercekli far OtoClub - Sticker Dağıtımı Başladı. Farlarınızı götüreceksiniz bi xenon uygulayacak.


Sonrasında amatörce mercekli far mevzuna gireyim dedim. Elimden geldiğince ve amatörce bir şeyler yapmaya çalıştım. En iyi focus mercekli far seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli focus mercekli far Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Xenon tip far ampülü, görmek ve görünmek konusunda sorunlar yaşayan motosiklet kullanıcıları için de ideal bir çözüm sunar.


Xenon teknolojisinin getirdiği daha kaliteli aydınlatma sürücünün gece sürüşlerinde gözlerinin daha az ve daha geç yorulmasını sağlar. Sanayide iyi bir farcı bulup kaliteli mercek xenon takımlarını alabilirsiniz. Biz kendi aracımıza yaptırmıştık.


Mercedes d2s mercek takımını taktırmıştık. Far yıkaması olmayanlarda mercek var fakat halejon ampul kullanıyorlar benim bildiğim kadarıyla (ford focus ). Evet ayrı bir modül var direksiyonun çevrildiği yöne doğru merceklerde çeviriliyor. Yani sonradan alacağınız projektörlü( mercekli ) far xenon projektörü(merceği) değildir. Orjinal Xenon farlı araçlarda basınçlı far yıkama, otomatik yükseklik ayarı gibi donanımlar zorunludur ve araçlar buna göre üretilir.


Yeni focus için, bir far modifikasyonu fikrimi paylaşmak istedim, ekte bir xenon mod. Ekstra olarak xenon far ameri̇kan par. Paneli - mercekli adaptif bi- xenon farlar -viraja duyarli sis lambalari - far.


Pek çok ürün bir arada olurken, gruplarından ihtiyacınız olan ürünleri seçip, satın alma imkânına sahip olacaksınız. Satın almak istediğiniz ürün örneğin Xenon Far Kit ise bu gruptan istediğiniz ürünü seçip sepetinize ekleyebilirsiniz. Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


FORD çıkmacı - Elektrik Bölümü - Stop, cd çalar, far , airbag takımı, sinyal, sis lambası, xenon far , motor beyni, klima, far kolu. Hatta adaptif far yüzünden far ayarı bozuk dedi, ben uyardım. FORD FİESTA ÇİKMA MERCEKLİ FAR ORJİNAL YEDEKLERİ.


Siparişler (0) HuoSheng Car Parts Store. Hyundai iledli mercekli sol ön far Oto Çıkma Parça Hyundai İ 20. Farları değiştirmeyi düşündüğünüzde halojen de kullansanız mercekli alın mutlaka ki zaten sen de öyle düşünüyorsun hocam. Octavia, Volvo shampul kullanan, fulence hampul kullanan vs.


Focus 3 mercekli xenon far

ALFA - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. SİYAH ANGEL ION MERCEKLİ FAR JUNYAN. EŞSİZ TASARIm ampül tipi hdir.


Tekil kullanıcı tarafından ziyaret edilmiştir. Tüm kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL Sertifikası ile korunmaktadır. Renault megane Coupe bi- xenon mercekli far uygulaması. Bİ- XENON MERCEK MONTAJI.


Sayfa Toplam Sayfadan Birinci 1. Bi- Xenon : Bi- Xenon farlarda hem uzun hem de kısa farlar ayrı far tasına sahip değildir. Uzun ve kısa huzmeli far fonksiyonu tek bir ampul ile sağlanır. Reflektör ile mercek arasındaki perde, uzun fara geçildiğinde ya da selektör yapıldığında bir elektrik motoru vasıtasıyla hareket ettirilir.


Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Bi- xenon mercekli far çalışmam. Benim ilk aracım olan Mondeo mercekli far çalışmam. TOFAŞ ŞAHİN DOĞAN KARTAL UYUMLU TUNİNG FAR SETİ.


Kutu İçerisinde :Sağ Sol Far Ve Sağ Sol Sinyaller Mevcutdur. Siyah Zeminli Mercekli Ve Xenon Uyumludur. Sportif ve estetik görünüş sağlayan bir üründür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar